Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1880
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa spencer » Po 30. Mar, 2020, 11:59

mám už skoro pol roka 4ku . mám manualne nastavené , aby som mal stále 3g orange . hd videa na youtube úplne v pohode , vyššie rozlišenie tušim ani nemám . nestretol som sa ešte s tým , že by ma v čom si brzdili . tušim 8e platim z kreditu mesačne a je tam hádam 11 GB možno aj viac a 100 minút alebo sms . spokojnosť
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3046
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa stanomx » Po 30. Mar, 2020, 17:01

ja mam v ke a okoli pohyb a nemam problem tiez ani internet
ako zalohu mam aj telekom kartu na kredit, ale nepotreboval som to nikdy zatial
zdalo sa mi pred rokom, ze obcas nebol signal niekde, ale teraz to neregistrujem
jo 8e, 11gb, 100min/sms
fajn celkom
RAMMSTEIN

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7544
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Po 30. Mar, 2020, 18:15

Diky za postrehy. Nikde som nenasiel ci sa nespotrebovane data prenasaju. Asi nie ked to nikde nemaju co ?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3046
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa stanomx » Po 30. Mar, 2020, 18:18

nie neprenasaju sa
RAMMSTEIN

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4572
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa shajek » Po 30. Mar, 2020, 18:18

nedocital som sa to nikde ... lebo mam aktivovany akurat ten 300gb pausal za 12€14€ , a neminul som ani 2gb z toho, a na dalsi mesiac som si nasiel v baliku 600gb, ale o par dni z toho bolo len 300gb zase .. takze netusim ako im to funguje :D
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15633
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 31. Mar, 2020, 14:46


Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7544
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Ut 31. Mar, 2020, 14:59

No lepsi cas na prenos cisla som si ani nemohol priat :D
Dnes som prebral kartu, podpisal prenos a cakam, hadam tak do Piatka to bude
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2302
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ut 31. Mar, 2020, 17:51

Nj ak mate sloboda+ atd od zajtra budu nekonecne data
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1880
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa spencer » St 01. Apr, 2020, 10:27

ja mám sloboda + 100 , čo znamená presnejšie nekonečné data a prečo
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7544
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » St 01. Apr, 2020, 10:34

Ved to mas v tom clanku co faugusztin dal https://zive.aktuality.sk/clanok/146165 ... y-sloboda/ co na tom nechapes?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1880
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa spencer » St 01. Apr, 2020, 10:51

sorry ten som nejako prehliadol :D idme to omrknuť
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14117
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Snake » St 01. Apr, 2020, 14:13

Balík neobmedzených dát (s limitom 300 GB dát) platí v sieti 4ky a aj v 3G sieti Orangeu
:hysterical:





.

Užívateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1369
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24
Bydlisko: PE+-

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa zedolsi » Ut 28. Apr, 2020, 19:12

čo hovoríte na nové paušály od telekomu?
NTB MacBook Pro 13" Retina 2015 i5 2.7GHz, RAM 8GB, Iris 6100, SSD 256GB PHONE iPhone 8 - 256GB PRODUCT RED + Watch Series 3 (42mm)

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2302
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ut 28. Apr, 2020, 19:58

hovorim asi to ze co mas v 4ke za 8/10e tak u nich za 25e asi tolko,hanba
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12974
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Per » Ut 28. Apr, 2020, 20:20

Že musia dobre hulit orechové listy

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"