-----

Všetko o chladení procesorov, grafických kariet, pasí­vne chladenie, ventilátory...
w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

-----

Príspevok od užívateľa w0rm0n » Pi 24. Feb, 2006, 19:39

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 22:57, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 24. Feb, 2006, 19:55

podla mna ano ,ak nebudes taktovat....
- len si neviem celkom dobre predstavit ten pasiv co na nu chces dat.... najlepsie by bolo foto. :wink:
s pozdravom, crux.

w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa w0rm0n » Pi 24. Feb, 2006, 21:11

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 22:57, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Nando
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Tvrdošín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nando » Pi 24. Feb, 2006, 21:27

Ak je hlinikovy tak to bezproblemov uchladi! :wink:
AMD Athlon Barton 2500+@(235,7x11=2593) 4000+ +Thermaltake Tower 112 MB: ASUS A7N8X-E Deluxe (bios moded by Trats 1013)RAM: 1024mb 400mhz@471,5mhz Goodram VGA: ASUS 6800LE 300@420/700@918 + Zalman VF700alcu pipky otvorene na 16/6HDD: WD800 80gb ata100ZDROJ: Q-TEC PSU 650W Triple fanCDRW: LG GCE-8523B new firmware

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 24. Feb, 2006, 21:41

jo, tak to je v pohode.... :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Hard_4ever
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 22
Dátum registrácie: So 05. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: BLAWA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Hard_4ever » Pi 24. Feb, 2006, 21:48

Taky pasiv co tam chces dat by podla mna uchladil aj 5600vku ja bezim na 9550tke radeone ma to pasiv a jadro mam z defaultnych 225mhz pretaktene na 360mhz a ide to bez problemu. A v skrinke mi prievan neroby nic iba mam jeden 92mm fan na vytahovanie tepleho vzduchu. Takze smelo to tam slahni a keep quiet. A inac ten pasiv co mam na radeone je asi 1/3 s toho tvojho.

w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa w0rm0n » Pi 24. Feb, 2006, 22:01

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 22:57, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Nando
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Tvrdošín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nando » Pi 24. Feb, 2006, 22:02

A ako to ides upevnit?
AMD Athlon Barton 2500+@(235,7x11=2593) 4000+ +Thermaltake Tower 112 MB: ASUS A7N8X-E Deluxe (bios moded by Trats 1013)RAM: 1024mb 400mhz@471,5mhz Goodram VGA: ASUS 6800LE 300@420/700@918 + Zalman VF700alcu pipky otvorene na 16/6HDD: WD800 80gb ata100ZDROJ: Q-TEC PSU 650W Triple fanCDRW: LG GCE-8523B new firmware

Užívateľov profilový obrázok
bmw_case
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1034
Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava 5trzalca

Príspevok od užívateľa bmw_case » Pi 24. Feb, 2006, 23:05

PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W

Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » So 25. Feb, 2006, 00:46

Neviem o co tu ide, gf 440 mx je standardne chaldena pasivom asi polovicnej vysky ako su tie z obrazku...
Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Užívateľov profilový obrázok
miseno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2015
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Brno/Blawa

Príspevok od užívateľa miseno » So 25. Feb, 2006, 01:00

osobne ti za to rucim, keby si videl ako je chladena jedna GF od sparkle by si sa cudoval a v pohode to uchladilo, aj ked to bolo vrele.
dell noťas

Užívateľov profilový obrázok
Hard_4ever
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 22
Dátum registrácie: So 05. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: BLAWA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Hard_4ever » So 25. Feb, 2006, 10:52

Pocuj ja by som tam narval ten pasiv aj s tym fanom vies ako by sa dali dvihnut frekvencie. Sak vyskusaj. Samozrejme ten fan zreguluj na takych 7V popripade 5V bude to tiche a zaroven tak chladne jak svina.

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » So 25. Feb, 2006, 12:03

Ja som takym pasivom chladil aj GeForce 6200 na taktoch 700 na jadre, 6800 na 400 bez problemov..

w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa w0rm0n » So 25. Feb, 2006, 14:30

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 22:56, upravené celkom 1 krát.

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » So 25. Feb, 2006, 14:35

predpokladam ze ten spagat do istej teploty v poriadku, ale ak ju prekrocis tak sa roztrhne, a to sa stane aj casom....
a kondenzatorom teplo urcite vadi, rovnako ako kazdej elektronickej suciastke, ale mali zniest vela.....

Napísať odpoveď

Návrat na "Chladiče a všetky druhy chladenia"