Teplota CPU

Všetko o chladení procesorov, grafických kariet, pasí­vne chladenie, ventilátory...
Užívateľov profilový obrázok
munina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 348
Dátum registrácie: So 03. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Trnava

Príspevok od užívateľa munina » So 07. Jan, 2006, 16:29

Podla mna je cool soft Everest :)) Je dost podobny AIDE32.

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Ne 08. Jan, 2006, 01:15

munina napísal:Podla mna je cool soft Everest :)) Je dost podobny AIDE32.
To bude asi tym, ze Aida32 je uz teraz vlastne Everest...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
mousek
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 05. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Snv
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mousek » Ne 08. Jan, 2006, 12:27

Inak Everest home edition skoncila uz ju neaktualizuju. Uz len Corporate edition a este jedna ale platene. :red:

Užívateľov profilový obrázok
hanni
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: Št 02. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom (31)

Príspevok od užívateľa hanni » Ut 28. Feb, 2006, 13:39

Ak potrebujes program ciste iba na sledovanie teplot,tak skus Sensorsview...maly,jednoduchy a spolahlivy.Najdes na stahuj.cz.

crazyman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: Št 20. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava, Devinska Nova Ves

Príspevok od užívateľa crazyman » Ut 28. Feb, 2006, 19:29

ja som dlho pouzival mbm5, ked som mal socket A..
neviete, ci ten soft funguje aj na dnesny hw?? ci je tam podpora (vid comp v podpise).. cital som nieco take, ze vyvoj softu bol pozastaveny..

Užívateľov profilový obrázok
Petoooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 685
Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice-Sídlisko
Kontaktovať užívateľa:

hm

Príspevok od užívateľa Petoooo » Ut 28. Feb, 2006, 20:43

naj program aky poznam je asus pc probe ale vynikajuci je aj cpu cool :roll:
Cedar Mill in progress, for short period of time

Užívateľov profilový obrázok
Petoooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 685
Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice-Sídlisko
Kontaktovať užívateľa:

hm

Príspevok od užívateľa Petoooo » Ut 28. Feb, 2006, 20:44

len neviem ci asus pc probe nefunguje len na asus doskach :(
Cedar Mill in progress, for short period of time

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11680
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: hm

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 28. Feb, 2006, 20:59

Petoooo napísal:len neviem ci asus pc probe nefunguje len na asus doskach :(
uhadol si len Asus
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11415
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 01. Mar, 2006, 11:47

EVEREST HOME IS THE BEST

Užívateľov profilový obrázok
bmw_case
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1034
Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava 5trzalca

Príspevok od užívateľa bmw_case » Ut 21. Mar, 2006, 23:34

jednoznacne speedfan :roll:
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W

Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7

Užívateľov profilový obrázok
hanni
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: Št 02. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom (31)

Príspevok od užívateľa hanni » St 22. Mar, 2006, 08:01

Na meranie teploty pouzivam uplne jednoduchy program Sensorsview...bohate postacuje.

Užívateľov profilový obrázok
bmw_case
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1034
Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava 5trzalca

Príspevok od užívateľa bmw_case » Št 30. Mar, 2006, 19:17

hanni napísal:Na meranie teploty pouzivam uplne jednoduchy program Sensorsview...bohate postacuje.
:8O:
:8O: :8O: :8O: som si ho stiahol a je super!!!!! zase neco nove co je fajn... dik moc :bravo:
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W

Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7

Užívateľov profilový obrázok
hanni
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: Št 02. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom (31)

Príspevok od užívateľa hanni » Št 30. Mar, 2006, 20:46

Neni zac..aj ja ho pouzivam...uplne jednoduchy,nenarocny na system a poskytuje rovnaky prehlad,ako ine vacsie a zlozitejsie programy. :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Panoramix0903
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 974
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Pezinok
Kontaktovať užívateľa:

Everest

Príspevok od užívateľa Panoramix0903 » So 01. Apr, 2006, 20:08

Lavalys Everest 2006 je uplne super.

Napísať odpoveď

Návrat na "Chladiče a všetky druhy chladenia"