Teplota CPU

Všetko o chladení procesorov, grafických kariet, pasí­vne chladenie, ventilátory...
yew21

Teplota CPU

Príspevok od užívateľa yew21 » St 15. Dec, 2004, 12:13

Zdravim Lidi!!
Som sa xcel spytat ze ci je nejaky dobry program kt.sa da co najexaktnejsie zistit teplota CPU pretoze sa mi nezda zmysluplne stale behat do Biosu a pozerat ci na plnu zataz to este nevari!!A zase Sandra v tom vraj nie je velmi presna!!Diky :lol:

Užívateľov profilový obrázok
diablik87
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: KOSICE

Príspevok od užívateľa diablik87 » St 15. Dec, 2004, 12:51

skus AIDA32, alebo speedfan alebo ako sa vola......
AMD Athlon1333mhz@1400mhz,QDI KUDOZ,
512MB RAM 266mhz, GeForceTi4200128MBMSI, AOC 9K+,Sound Blaster 5.1,Creative repro 5100, 40GB Maxtor 7200
HP iPAQ rx3715,1GB SD-card

Užívateľov profilový obrázok
skodka
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 325
Dátum registrácie: Po 06. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: MARTIN
Kontaktovať užívateľa:

Re: Teplota CPU

Príspevok od užívateľa skodka » St 15. Dec, 2004, 12:59

yew21 napísal:Zdravim Lidi!!
Som sa xcel spytat ze ci je nejaky dobry program kt.sa da co najexaktnejsie zistit teplota CPU pretoze sa mi nezda zmysluplne stale behat do Biosu a pozerat ci na plnu zataz to este nevari!!A zase Sandra v tom vraj nie je velmi presna!!Diky :lol:
Dobry je aj tento : Motherboard Monitor 5 8)
MB: Dell XPS720, nVidia 680i SLI chipset | CPU: Intel® CoreTM 2 Extreme quad-core processor QX6800 | Cooler: H2C Ceramic Liquid Cooling | RAM:
4x1024MB Corsair Dominator - 8500C5D
| VGA: 2xnVidia GeForce 8800Ultra 612 MHz GPU, 768MB RAM (1080 MHz) | HDD: 2x 160 GB, WD, 10,000 RPM, 16 MB Cache | DVD: PHILIPS BD-RE BDD1001 Blu-Ray Disk Writer | CASE: Thermaltake Shark Black | PSU: 1000W 5-Rail Power SLI/CrossFire Compatible | MOUSE: Logitech MX1000 Laser | LCD: Samsung 24" LCD 245B - 6ms, DVI | AUDIO: Sound Blaster® X-FiTM XtremeMusic Sound Card REPRO: LOGITECH Z-5500 Digital 5+1

Užívateľov profilový obrázok
pjongy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: So 22. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pjongy » St 15. Dec, 2004, 15:48

ja pouzivam speedfan len ma hneva to ze si nemozem dat viac teplot dole do tej oznamovacej oblasti ci ako sa to vola
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » St 15. Dec, 2004, 21:18

speed fan mam rad, ukazuje rovnake teploty ako program od dosky, a este regulujem nim aj 12cm fan.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » St 15. Dec, 2004, 21:24

Speedfan...hlavne kvoli grafom, MBM ... tiez dokaze robit grafy. Ale ja mam k obom Abit doskam Abit EQ monitor ... ten je tiez dobry .
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Tom4
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 200
Dátum registrácie: Št 14. Okt, 2004, 14:00

Re: Teplota CPU

Príspevok od užívateľa Tom4 » Ut 21. Dec, 2004, 16:23

yew21 napísal:Zdravim Lidi!!
Som sa xcel spytat ze ci je nejaky dobry program kt.sa da co najexaktnejsie zistit teplota CPU pretoze sa mi nezda zmysluplne stale behat do Biosu a pozerat ci na plnu zataz to este nevari!!A zase Sandra v tom vraj nie je velmi presna!!Diky :lol:
Skus Hmonitor, funguje na vsetky zakladne dosky.Len ma jednu nevyhodu ze po 30 dnoch si ho treba kupit. :(
(***********************) :-$ :D :D :D

edited by a_WerOOn
http://www.lockon.webzdarma.cz
MSI K8 Neo4Ultra PlatinumAMD Athlon 64 3200 s9391024MB Kingston 566Mhz
Gainward Nvidia 7800GT 512MBFortron 400WRealtek AC/97
Saitek X-52SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQMaxtor 160GB SATAThermaltake WaterCooling CPU/VGA

Užívateľov profilový obrázok
Mino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: St 10. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Trenèín

Príspevok od užívateľa Mino » St 22. Dec, 2004, 01:02

Dobry je MBM 5, napr.moju dosku Abit AN7 vedel detekovat ako prvy (teraz uz aj EVEREST). Napr. Speedfan mi este napatia a teploty neukazuje. Lebo ten original prg. na detekciu sa mi moc nepaci. Akurat ze Speedfan sa mi zase najviac paci desingovo. skoda ze tu dosku nevie.

a_WerOOn
VIP
VIP
Príspevky: 210
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2003, 08:00
Bydlisko: Jihlavsko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Teplota CPU

Príspevok od užívateľa a_WerOOn » Ne 26. Dec, 2004, 00:18

Tom4 napísal:
yew21 napísal:Zdravim Lidi!!
Som sa xcel spytat ze ci je nejaky dobry program kt.sa da co najexaktnejsie zistit teplota CPU pretoze sa mi nezda zmysluplne stale behat do Biosu a pozerat ci na plnu zataz to este nevari!!A zase Sandra v tom vraj nie je velmi presna!!Diky :lol:
Skus Hmonitor, funguje na vsetky zakladne dosky.Len ma jednu nevyhodu ze po 30 dnoch si ho treba kupit. :(
(*****************************) :-$ :D :D :D
tak toto nie.. Tom4 .. klidni sa..

| NTB - Acer ASPIRE +1652 LMi
| CANON A510 | Nokia N70+512 MB

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Ne 02. Jan, 2005, 12:38

zalezi od toho akumas dosku ku kazdej je dodavana utilita, alebo skus speedfun
Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Tom4
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 200
Dátum registrácie: Št 14. Okt, 2004, 14:00

Re: Teplota CPU

Príspevok od užívateľa Tom4 » Ne 02. Jan, 2005, 12:54

a_WerOOn napísal:
Tom4 napísal:
yew21 napísal:Zdravim Lidi!!
Som sa xcel spytat ze ci je nejaky dobry program kt.sa da co najexaktnejsie zistit teplota CPU pretoze sa mi nezda zmysluplne stale behat do Biosu a pozerat ci na plnu zataz to este nevari!!A zase Sandra v tom vraj nie je velmi presna!!Diky :lol:
Skus Hmonitor, funguje na vsetky zakladne dosky.Len ma jednu nevyhodu ze po 30 dnoch si ho treba kupit. :(
(*****************************) :-$ :D :D :D
tak toto nie.. Tom4 .. klidni sa..
Co je za problem??.. 8O
http://www.lockon.webzdarma.cz
MSI K8 Neo4Ultra PlatinumAMD Athlon 64 3200 s9391024MB Kingston 566Mhz
Gainward Nvidia 7800GT 512MBFortron 400WRealtek AC/97
Saitek X-52SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQMaxtor 160GB SATAThermaltake WaterCooling CPU/VGA

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Teplota CPU

Príspevok od užívateľa siki » Ne 02. Jan, 2005, 13:24

Tom4 napísal:Co je za problem??.. 8O
Asi taky problem ze si zacal vraviet o Warez a medzi pravidlami na fore je co?WAREZ SEM NEPATRI :!:
Ak stim mas problem, tak sa stim co ti to editol skontaktuj cez SS ale nedavaj sem zbytocne posty...Zachvilu to zmazem
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
mousek
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 05. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Snv
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mousek » Št 05. Jan, 2006, 03:04

Ppouzivam EVEREST Home Edtion.

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Št 05. Jan, 2006, 11:28

ak mas dosku MSI tak si daj PC Alert 4 - ten je super a free....

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Št 05. Jan, 2006, 11:32

pjongy napísal:ja pouzivam speedfan len ma hneva to ze si nemozem dat viac teplot dole do tej oznamovacej oblasti ci ako sa to vola
Spust si ho viacnasobne :wink: :)
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Napísať odpoveď

Návrat na "Chladiče a všetky druhy chladenia"