Strana 2 z 2

Re: Vysoka teplota CPU

Napísané: Ut 14. Júl, 2015, 22:44
od užívateľa 4040
Mal som dosku , kde procesor mal vysokú teplotu a bol tam chybný zdroj.Po výmene zdroja bez problémov.

Re: Vysoka teplota CPU

Napísané: St 15. Júl, 2015, 04:53
od užívateľa Milkino77
Zaujimave,no skusim aj to aj keď zdroj mam z tej zostavy asi najradsej :-)

Re: Vysoka teplota CPU

Napísané: St 15. Júl, 2015, 19:02
od užívateľa Milkino77
Tak som sa s tym dnes hral a zistil som ze mam zlu redukciu na sata z molexu.No a este som prisiel aj na dalsiu vec.Ked mam pamate nastavene na X.M.P tak je aj teplota CPU vyssia,ked ich dam na default tak je asi o styri stupne nizsia :-) teraz mam bez zataze 39 a v zatazi max 58.Cize na auto sa viem dostat na 35 :-) Dakujem za rady pani :cool:

Re: Vysoka teplota CPU

Napísané: St 15. Júl, 2015, 20:48
od užívateľa spencer
Ale veĎ táto funkcia je defaultne vypnutá nie ? len mi nehovor že celú tu dobu si nemal zresetované nastavenia v biose :what:

Re: Vysoka teplota CPU

Napísané: St 15. Júl, 2015, 21:32
od užívateľa Milkino77
No resetol sol bios ale toto som si vratil naspat,az dnes som prisiel na to ze sa to vtedy viac hreje

Re: Vysoka teplota CPU

Napísané: St 15. Júl, 2015, 23:06
od užívateľa spencer
na toto sú dobre profili v biose uložím si nastavenia do slotov a z nich pekne loadujem keĎ treba ale hlavne že je po probléme

Re: Vysoka teplota CPU

Napísané: St 15. Júl, 2015, 23:59
od užívateľa 4040
Bios máš poslednú verziu?

Re: Vysoka teplota CPU

Napísané: Št 16. Júl, 2015, 17:43
od užívateľa Milkino77
Bios mam 1601 cize posledny.ono to vyzera ze v tom X.M.P mode so styrmi modulmi to nezvlada doska :)