Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 952
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa 0Ro! » Ne 31. Jan, 2010, 11:43

Borec napísal:AMD x4 965BE @ 5380,2MHz 1,696V
2x1GB OCZ platinum 1800CL7
GB 790XT-UD4P
Fortron 350W The monster!!! :D
chladenie: SS

Obrázok

Valid: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=986049" onclick="window.open(this.href);return false;
easy :smoke:

Obrázok zasa budem musieť zapnúť jednotku Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Ne 31. Jan, 2010, 14:02

nj, viac už ale nedá, aspoň keď je v izbe 20st :D
ale zatiaľ na teba stačí Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Ne 31. Jan, 2010, 16:19

No parada, konecne sa nieco zaujimave deje. :D :cool:
Nechcem vam kazit radost, ale ked uz davate take super vysledky, tak to robte poriadne. Screen cpuz v prehliadaci, nie je screenshot plochy.
Ak bikera neunieslo ufo a niekedy nahodou tu tabulku updatne, tak vase posty nie su podla pravidiel.... :!:
Bola by to skoda, keby koli takemu detailu nesli do tabulky.

Myslim to v dobrom. A gratulujem, samozrejme! ;)

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Ne 31. Jan, 2010, 16:41

sprav screen pri maximálne nestabilnom systéme.
IMO je absolútna debilina riešiť screen ak tu máme tabulku pre maximálne dosiahnuté takty. Ak sa zapodievaš screenom, tak maximálny takt nezistíš ;)

či to pôjde do tabulky alebo nie, je vidno čo sa podarilo a to mi stačí ;)

radšej vystrč toho svojho AMD prcka vonku, máme krásne počasie - pekne to ide k -10, a validuj :D

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Ne 31. Jan, 2010, 17:40

To je teplo jak prasa, mizernych -1°C. :smutny:
Myslim, ze na vzduchu uz viac nedam, jedine na sibiri, pri poslednom pokuse bolo vonku pri zemi -15 a ofukoval som -5°C vzduchom (budova drzi teplo..) :D
Ale vzduchom to urcite neskonci, preto uz na to kaslem.

K screenu...ja velmi dobre viem. Tiez by som dal o maly chlp viac bez screenu. Ked tabulka nevadi tebe a staci post, tak je to bezpredmetne.
Len tvoje OC sa v tom mori postov strati a ked si chce ktokolvek pozriet vysledky, tak pozrie tabulku. Necita 18 stran, ci niekto dal viac MHz....

Na pravidla moze mat kazdy svoj nazor, to sa uz preberalo vela krat. Aj pri tych neplatnych validoch, pri OC v Linuxe... Screenshot znevyhodnuje vsetkych rovnako, okrem chudakov linuxakov, takze to je zas ukradnute mne.
Kedysi cpuz neukazovalo napatie Vcore ani ine udaje MoBo, ram a bolo to sfalsovatelnejsie... Tie udaje bolo vidno len na screene.

Toto neni o nejakej zavisti ani rypani, to musi byt jasne kazdemu, ze na vzduchu nemam sancu. Je to o poriadku. V svojom threade by som posty, co su mimo pravidiel mazal.
Alebo spravme novy system, ked tento nevyhovuje a nefunguje, ako navrhoval valistar.
To by bolo dobre riesenie.

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Ne 31. Jan, 2010, 18:00

ak by to niekomu malo trhať žily, tak tú plochu odfotím foťákom
síce neviem čo na nej uvidia... pozadie XP a presne to isté okno cpu-z ktoré som vystrihol z validačného obrázku :hysterical:
bože toto sú mi problémy... keby to aspoň k niečomu bolo :rofl:

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 31. Jan, 2010, 18:05

tak su proste stanovene pravidla,
moj nazor je ze to nie je uz tak potrebne, validacia znamena viac (vtedy ked sa to vymyslalo nemalo cpu-z taky v poho system validacii)

podla mna by to chcelo vymysliet nejaky normalnejsi system ako to je teraz.. pretoze takymto stylom sa updatu uz nedockame :)

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Ne 31. Jan, 2010, 18:09

lenže proste tie pravidlá sú z x rokov do zadu a systém validácie sa čo to zmenil. to je myslím jasné... minimálne nám, ktorý o tom diskutujeme.
na nás to ale nezáleží, tak škoda to tu zasa rozpitvávať :) mne o tú tabulku nejde... a keby sa tu mali mazať všetky posty ktoré nevlezú do pravidiel, tak by tu z tých od posledného updatu moc neostalo :)

toľko k tejto téme...
ale zajtra pokračujem v OC na balkóne :D

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Ne 31. Jan, 2010, 18:37

Borec napísal:l a keby sa tu mali mazať všetky posty ktoré nevlezú do pravidiel, tak by tu z tých od posledného updatu moc neostalo :)
Ja si myslim, ze by zmizli akurat ot posty, nekompletne posty by ludia nahodili znova a vyzerali by tak, aky im ich uz nikto nezmazal. :)
Ale kaslat na to mas pravdu, nedela, nudim sa... :D
valistar napísal:podla mna by to chcelo vymysliet nejaky normalnejsi system ako to je teraz.. pretoze takymto stylom sa updatu uz nedockame :)
Ak nieco vymyslis, zalozis thread a budes sa on starat, tak by to bolo super a podporim to urcite nie len ja. :)
Najvacsia sranda bude potom, ked ti to niekto zmaze z dovodu, ze takato (mrtva) tema tu uz je... :rofl:

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 31. Jan, 2010, 19:24

pockam asi na vyjadrenie bikera... :-)

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Ne 31. Jan, 2010, 19:40

Jj, ved to cakam aj ja...

Užívateľov profilový obrázok
flanker
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2911
Dátum registrácie: Pi 23. Máj, 2008, 20:43
Bydlisko: Brno, ČR

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa flanker » Ne 31. Jan, 2010, 22:41

Borec napísal:AMD x4 965BE @ 5380,2MHz 1,696V
2x1GB OCZ platinum 1800CL7
GB 790XT-UD4P
Fortron 350W The monster!!! :D
chladenie: SS

Obrázok

Valid: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=986049" onclick="window.open(this.href);return false;
easy :smoke:

ten zdroj mě dává v úžas :D , to snad ani není možný, s 350W zdrojem
i7-5960X, i7-6700K, i7-4770K, i7-3770K, FX-9590, FX-9370, FX-8350, FY-8320,FX-8150,FX-8120, A10-7870K, A10-7850K,A10-6800K, A10-5800K, A8-5600K, A8-3870K@3740 MHz, A8-3850, AMD Phenom II x4 980 BE, AMD Phenom II x4 975 BE, AMD Phenom II X6 1100 BE@4314 MHz,Phenom II x6 1090T BE, Phenom II x4 970 BE, Phenom II x4 965 BE C3,AMD A64 x2 4600+ EE,AMD Phenom II X2 560 BE@4000 MHz, Athlon 64 3200+/ 3000+ (939/s754), Intel i7-3930K, Intel Core i7 980X@4550 MHz, core i7 2600K@4950 MHz, :-)

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Ne 31. Jan, 2010, 23:14

ten čip v idle pri -50 hoc aj na 2V nezožerie viac ako 150W :)

i keď fany sem tam z ničoho nič spadli asi o 200ot a následne znova zrýchlili... ale čo už :D
na zajtra si dávam cieľ 5450MHz :red: a... možno konečne dorazí 850W corsair

Užívateľov profilový obrázok
flanker
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2911
Dátum registrácie: Pi 23. Máj, 2008, 20:43
Bydlisko: Brno, ČR

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa flanker » Po 01. Feb, 2010, 12:16

pěkný, 5500 MHz, na to se už dá dívat :cool: . takže nakonec to není až taková nuda ty PII, ne?:D Možná v týdnu zas dostanu chuť a zkusím se vzduchem zbortit 4600MHz, láká mě i phase, sna dněkdy do budoucna jako 24/7. Ale to už určitě nebude Phenom jako hlavní PC. Tohle, pokud k tomu naměříš ještě nějaký run superpi a wprime, by stálo hodit na xtremesystmes.
i7-5960X, i7-6700K, i7-4770K, i7-3770K, FX-9590, FX-9370, FX-8350, FY-8320,FX-8150,FX-8120, A10-7870K, A10-7850K,A10-6800K, A10-5800K, A8-5600K, A8-3870K@3740 MHz, A8-3850, AMD Phenom II x4 980 BE, AMD Phenom II x4 975 BE, AMD Phenom II X6 1100 BE@4314 MHz,Phenom II x6 1090T BE, Phenom II x4 970 BE, Phenom II x4 965 BE C3,AMD A64 x2 4600+ EE,AMD Phenom II X2 560 BE@4000 MHz, Athlon 64 3200+/ 3000+ (939/s754), Intel i7-3930K, Intel Core i7 980X@4550 MHz, core i7 2600K@4950 MHz, :-)

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Po 01. Feb, 2010, 12:26

phenom nuda nieje...
je to však viac-menej zbytočné nakoľko z toho veľký osoh nieje. nemá to proste výkon na tie frekvencie :)
ale ide o srandu

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"