Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 952
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa 0Ro! » Št 31. Dec, 2009, 16:55

len tak narýchlo na def. napätí s BOX chladičom, no kedže nesplňuje to pravidlá pre post do max. taktov tak to dávam len sem informačne

AMD Phenom II X4 965BE 1,392V
790XT-UD4P
2x2GB Kingston HyperX KHX1600C8D3T1K2/4GX

4329,1MHz - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=917652" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Št 31. Dec, 2009, 19:38

0Ro! na default a box velmi pekny vysledok. ;) Taktil si pri izbovej teplote, alebo v otvorenom okne ako ja? :D
bborecc napísal:- AMD Phenom II X 965BE
- Default: 3400MHz/1,40V
- TDP: 125W
- OC: 5278,2MHz 1,568V
- Chladic: Single Stage phase change cca -45°
- MoBo: Gigabyte MA790XT-UD4P

valid: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=918015" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázok Obrázok
Gratulacia! Preco tak malo voltikov? 5,5GHz by s 1,65V mohol dat, nie? Resp. ake mal maximum na vzduchu alebo pri cca 0°C?
Rozmyslam nad suchym ladom, ale ked to ma byt pod 5,5GHz, tak sa mi moc do toho nechce. :(

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Št 31. Dec, 2009, 19:48

od 1,56V to už tak neškáluje. na 1,65V nedal 5300...
treba viac chladu.

suchý lad na 5500 so šťastím by dalo

inak totožné s orlom pri rovnakom chladení, máme rovnaké batche a aj dosky :D

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Št 31. Dec, 2009, 20:27

Jak cez kopirak, ale v momente to padlo, takze mozno o 50-100MHz horsi kus, lebo kosu mal slusnu. :D
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=918177" onclick="window.open(this.href);return false;
Batch momentalne neviem, nechce sa mi to rozoberat, ale je z Agemu, kupeny minuly tyzden.

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Št 31. Dec, 2009, 21:17

dosť možné že máš to čo my... 0945EPMW
alebo lepšie 0944... :cool:

Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 952
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa 0Ro! » Pi 01. Jan, 2010, 17:29

AmOK napísal:0Ro! na default a box velmi pekny vysledok. ;) Taktil si pri izbovej teplote, alebo v otvorenom okne ako ja? :D
pri izbovej teplote som to taktil, keďže sa mi nechce sedieť v zime :laugh:

no dnes nakopnem Singlača a uvidím koľko z toho dostanem :)

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Po 04. Jan, 2010, 14:05

Borec, stale som to nerozobral, batch potom napisem. Preco myslis, ze 0944 su lepsie kusky ako 0945? Btw, teraz ked bolo chladnejsie stacilo menej voltov a pridavat nemalo absolutne ziadny efek, skor sa viac zahrial procak a fq boli nizsie.
A mozno to je strop pri urcitej teplote jadra. :? Ale aj tak, na vzuch podla mna super. :mrcool:

0Ro!, preco tak malo, resp. o dost menej ako Borec? :eek: Horsi kusok, alebo sa ti s tym nechcelo moc babrat? :D

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Po 04. Jan, 2010, 14:20

0944 je všeobecne lepší :)
jj tak sa to správa... vyššie volty od akéjsi hranice už nepomáhajú

peťo nemal tak nízku teplotu ako ja, preto frekvencia na valid nižšia. :)

Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 952
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa 0Ro! » Po 04. Jan, 2010, 16:07

jj tak ako vraví borec nemal som až taku nizku teplotu ako on...mal som asi 5-6c vyššiu

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Po 04. Jan, 2010, 18:20

Tak aj 5176MHz je krasny vysledok a este krajsie to bude, ked vysledky Phenomov II aj objavia v tabulke, strasne zastaralo a moc Intel-iodne uz na moj vkus posobi. :D

Ludia pracuje uz niekto na tom? Teda konkretne valistar, ako to nakoniec dopadlo, budes to robit ty, alebo?

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa valistar » Po 04. Jan, 2010, 19:28

dopadlo to tak ze update som zrobil asi 3 dni na to co som dostal podklady od Bikera..

problem s tym celym vsak je ze tym ze v tom prvom prispevku su take velke obrazky musi ho upravovat len admin - nemozem ja sam.
no ale hned jak som to dokoncil som mu to poslal Bikerovi (datum 1.12.) update vsak stale nezrobil...

cele to je podla mna blby system, mohli by sme to hodit na google documents, bolo by to ovela jednoduchsie a rychlejsie. alebo ine napady?

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa Borec » Št 28. Jan, 2010, 22:29

0Ro! napísal:AMD x4 965BE @ 5300MHz 1,776V
2x2GB Kingston HyperX
GB 790XT-UD4P
chladenie: SS

Obrázok

valid: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=981292" onclick="window.open(this.href);return false;
pekné, však ty počkaj :evil:

Užívateľov profilový obrázok
flanker
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2911
Dátum registrácie: Pi 23. Máj, 2008, 20:43
Bydlisko: Brno, ČR

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa flanker » Št 28. Jan, 2010, 22:49

5300 MHz je slušnej výsledek! Gratuluju, na kolika je stabilních? Okolo 4700-4800 MHz?
i7-5960X, i7-6700K, i7-4770K, i7-3770K, FX-9590, FX-9370, FX-8350, FY-8320,FX-8150,FX-8120, A10-7870K, A10-7850K,A10-6800K, A10-5800K, A8-5600K, A8-3870K@3740 MHz, A8-3850, AMD Phenom II x4 980 BE, AMD Phenom II x4 975 BE, AMD Phenom II X6 1100 BE@4314 MHz,Phenom II x6 1090T BE, Phenom II x4 970 BE, Phenom II x4 965 BE C3,AMD A64 x2 4600+ EE,AMD Phenom II X2 560 BE@4000 MHz, Athlon 64 3200+/ 3000+ (939/s754), Intel i7-3930K, Intel Core i7 980X@4550 MHz, core i7 2600K@4950 MHz, :-)

Užívateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1505
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa AmOK » Št 28. Jan, 2010, 22:56

Rovnych 5,3001GHz to znamena, ze nejaka rezerva tam este bude! :yes:
:bravo: :clap:

Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 952
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Re: Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!

Príspevok od užívateľa 0Ro! » Pi 29. Jan, 2010, 15:14

rezerva tam ešte nejaká je, ale pri vyššej frekvencii mi nestihlo uložiť validačný súbor kým to padlo :wallbash

3D marky jazdia pri 4750MHz(3D mark 06)-4850MHz(ostatne 3D marky) pri 1,55V a -40c

stabilitu som ešte nejako netestoval, ale pri nastavení 4600MHz 1,65V a -40c to bolo stabilné - vyskúšam neskôr ešte čo to dá ;)

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"