AMD FX "Bulldozer"

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2984
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa yesper » St 12. Okt, 2011, 20:18

toto je nova revizia, povodne mala dojst B1, ale co priniesla neviem :D

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6925
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:19

LordKJ napísal:no am2 uz urcite nie . ddr2 radic nieto.
Jaj pravda, neuvedomil som si. Ale Gudas by este mohol potvrdit, ze tam nie je. Nikde som to nenasiel.
yesper napísal:
CageJ napísal:a v hrach tiez dokaze byt pouzitelny.
Ked to limituje uz gtx 460, tak velmi ani nie a to uz aj v fps hrach. V strategiach a mmo to je katastrofa.
Nezabudajme, ze ten procesor ide do low-end/entry segmentu :D :D :D.
Naposledy upravil/-a CageJ v St 12. Okt, 2011, 20:29, upravené celkom 1 krát.

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7208
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:22

no nejde, minimalne nie cenovo.
Naco to pisat , na obrazku to je
http://pc.zoznam.sk/sites/default/files ... 40x783.jpg
[......]

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6925
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:25

radsej pomlcim.... zase dual kanal... plna podpora 1866MHz asi jedine plus..

Cena je za novinku, do tyzdna klesne o 20-25%...

Totalny odpad, AMD udrielo totalne do ''bieleho''. Toto nikto nekupi.

EDIT : Povedzte mi co je to tam to : BIOS up to 16MB ??

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 12. Okt, 2011, 20:35

Veľkosť (UEFI) BIOSu môže byť až 16MB... whoohooo
s pozdravom, crux.

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6925
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:36

Jasne omalovanka ako som si myslel :)... Casom tam budeme instalovat rovno Windows nie :D...

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7208
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:36

CageJ , kupi
a co si cakal 8-channel? :facepalm:
[......]

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6925
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:37

cakal som pravdupovediac triple channel

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7208
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:38

a scim si sa zrazil , pred touto myslienkou?
[......]

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6925
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:42

Ja myslim, ze kazdy cakal to iste - vysoke takty a moznosti pretaktovania, velku L2+L3 cache, trojkanalovu podporu pamati atd...
A co sa juzneho mostika SB950 tyka ocakaval som cisto podporu USB 3.0. Ale pritom tam nevidim ani jeden. Zase riesene externych cipom ? Sice ten mostik vysiel skor ale i tak....

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa Gudas » St 12. Okt, 2011, 20:45

Do AM2 socketu sa FX procesor vložiť nedá (odskúšané).
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7208
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:45

trojkanalovu podporu pamati
necakal nikto, ano USB3 , je cez externy cip.
[......]

Užívateľov profilový obrázok
vavrapeter
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 736
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2011, 22:15
Bydlisko: Buková pri Trnave(35)

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa vavrapeter » St 12. Okt, 2011, 21:07

Buldozer odhrnul cele AMD Intelu pekne z cesty. Este, ze mam uz kupcu na dosku a procak a kupenu dosku na SB a objednany 2500K. KATASTROFA, tolko cakania na NIC.
Spoiler: ukázať
PC1 (NET/GAMING):Asus Crosshair II Formula, Phenom II X4 955BE@3,7GHZ (Cooler Master Hyper 212), RAM: 6GB DDR2 1066 (2x2GB+2x1GB HyperX Kingston Blue CL5), HDD: 200GB WD, GPU: Asus GTX560TOP, SOUND: On Board, PSU:Seasonic 450W, CASE: NZXT, SYS: Win7 64bit, MONITOR: BenQ G2320HD::::::::::PC2 (HTPC/NET/GAMING): Asus P8B75 M LE, Intel Core i3 3240(Scythe KOZUTI), RAM: 4GB DDR3 1333MHz (Kingston kit 2x 2GB) ,500GB WD green + 300GB WD Raptor, GPU: Gigabyte GTX770 2GB OC, Sound: On board, DVB-2S: Skystar HD2+CI slot+CAmodul+Skylink HD, Enermax ErPRO80+ 350W, case Thermaltake DH101, Win7 64bit, MONITOR: 29" LG 29UM65 Ultrawide
PC3 (WORK/NET): Notebook HP 625 Athlon II DualCore 2,3GHz, 4GB DDR3 1333 (2x2GB CORSAIR), 120GB SSD INTEL 510 SATA 6GB, GPU: HD 4250, DVB-T: GIGABYTE GT-U8300, Win7 64bit

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6925
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 21:14

Napodobne tiez som cakal co a ako, takze pre mna jasna volba - core i5 2600K..

to Gudas : Nejde tam ani fyzicky ? Iny pocet pinov a usporiadanie? Ci preto, ze je tam (iba) radic DDR3 ?
Kazdopadne mozno i skoda, ze sa neda pouzit aj na AM2(+)..

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2278
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 12. Okt, 2011, 21:18

cage a tak procesor sa da kde kupit? ty si lolo :D
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"