AMD FX "Bulldozer"

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3033
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa yesper » St 12. Okt, 2011, 20:18

toto je nova revizia, povodne mala dojst B1, ale co priniesla neviem :D

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7280
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:19

LordKJ napísal:no am2 uz urcite nie . ddr2 radic nieto.
Jaj pravda, neuvedomil som si. Ale Gudas by este mohol potvrdit, ze tam nie je. Nikde som to nenasiel.
yesper napísal:
CageJ napísal:a v hrach tiez dokaze byt pouzitelny.
Ked to limituje uz gtx 460, tak velmi ani nie a to uz aj v fps hrach. V strategiach a mmo to je katastrofa.
Nezabudajme, ze ten procesor ide do low-end/entry segmentu :D :D :D.
Naposledy upravil/-a CageJ v St 12. Okt, 2011, 20:29, upravené celkom 1 krát.

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:22

no nejde, minimalne nie cenovo.
Naco to pisat , na obrazku to je
http://pc.zoznam.sk/sites/default/files ... 40x783.jpg

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7280
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:25

radsej pomlcim.... zase dual kanal... plna podpora 1866MHz asi jedine plus..

Cena je za novinku, do tyzdna klesne o 20-25%...

Totalny odpad, AMD udrielo totalne do ''bieleho''. Toto nikto nekupi.

EDIT : Povedzte mi co je to tam to : BIOS up to 16MB ??

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 12. Okt, 2011, 20:35

Veľkosť (UEFI) BIOSu môže byť až 16MB... whoohooo
s pozdravom, crux.

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7280
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:36

Jasne omalovanka ako som si myslel :)... Casom tam budeme instalovat rovno Windows nie :D...

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:36

CageJ , kupi
a co si cakal 8-channel? :facepalm:

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7280
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:37

cakal som pravdupovediac triple channel

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:38

a scim si sa zrazil , pred touto myslienkou?

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7280
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:42

Ja myslim, ze kazdy cakal to iste - vysoke takty a moznosti pretaktovania, velku L2+L3 cache, trojkanalovu podporu pamati atd...
A co sa juzneho mostika SB950 tyka ocakaval som cisto podporu USB 3.0. Ale pritom tam nevidim ani jeden. Zase riesene externych cipom ? Sice ten mostik vysiel skor ale i tak....

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa Gudas » St 12. Okt, 2011, 20:45

Do AM2 socketu sa FX procesor vložiť nedá (odskúšané).
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:45

trojkanalovu podporu pamati
necakal nikto, ano USB3 , je cez externy cip.

Užívateľov profilový obrázok
vavrapeter
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 740
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2011, 22:15
Bydlisko: Buková pri Trnave

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa vavrapeter » St 12. Okt, 2011, 21:07

Buldozer odhrnul cele AMD Intelu pekne z cesty. Este, ze mam uz kupcu na dosku a procak a kupenu dosku na SB a objednany 2500K. KATASTROFA, tolko cakania na NIC.
Spoiler: ukázať
PC1: MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 7 3800X(Be quiet! DARK ROCK PRO 4), G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000,HDD: 120GB SSD INTEL 510+1000GB Seagate 5400 rpm, GPU: MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING, PSU: Seasonic Prime 850 Titanium, CASE: NZXT Phantom Green full tower, MONITOR:34" AOC CU34G2 Ultrawide
PC2: Asus P8Z77 M LE, Intel Core i7 3770S (Noctua NH-C12P SE14), RAM: 16GB DDR3 1600MHz CL10(HyperX Kingston Blue 2x4GB+Black Fury 2x4GB) ,HDD: 250GB SSD WB Blue+2000GB WD Ultrastar+2000GB Seagate FireCuda, Blu-Ray Asus BW-16D1HT, GPU: EVGA RTX 2060 6GB, Sound on board, Seasonic Focus Plus 550 Gold, case Thermaltake DH101(all Fans Noctua), Win10 Pro 64bit, MONITOR: 29" LG 29UM65 Ultrawide

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7280
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 21:14

Napodobne tiez som cakal co a ako, takze pre mna jasna volba - core i5 2600K..

to Gudas : Nejde tam ani fyzicky ? Iny pocet pinov a usporiadanie? Ci preto, ze je tam (iba) radic DDR3 ?
Kazdopadne mozno i skoda, ze sa neda pouzit aj na AM2(+)..

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2307
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 12. Okt, 2011, 21:18

cage a tak procesor sa da kde kupit? ty si lolo :D
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"