AMD FX "Bulldozer"

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15359
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa faugusztin » St 12. Okt, 2011, 17:45

Copy&paste :D

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6164
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa M1ch4l » St 12. Okt, 2011, 17:59

Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 12. Okt, 2011, 18:08

Ani TOP redakcie nemali viac ako 3 dni času na recenziu: http://www.computerbase.de/artikel/proz ... bulldozer/ :)

asi nechcelo AMD negatívne leaky pred releasom
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6728
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa Papek » St 12. Okt, 2011, 18:13

obr im to poriadne otestoval
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2732
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa 16cmfan » St 12. Okt, 2011, 18:15

No počkáme si rok, rok a pol a možno príde nová revízia... tak ako u Phenom značky.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 12. Okt, 2011, 18:38

Už len dúfať, že Intel nevydá dovtedy nič a bude spať na vavrínoch. :D
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
s3c0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 71
Dátum registrácie: St 18. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa s3c0 » St 12. Okt, 2011, 18:52

Možno keby to vytvorili ako 1 Buldozer Core = 1 klasické jadro, tak to by mohol byť výkon trochu zaujímavejší, ale takto to je bohužiaľ len na zaplakanie :smutny: :smutny: . Ten názov FX tam ani nemali dať, a pritom kedysi to boli skutočné delá (FX-51, FX-53, FX-55, FX-57, ...), ako keby Intel premenoval Celerony na Extreme procesory.
M.B.: Gigabyte MA790GP-DS4H, C.P.U.:AMD Phenom X6 1090T, Cooler: Xigmatek Gaia, RAM: 2x2GB Corsair DDR2 1033MHz, H.D.D.:750GB AALS + 640GB AAKS Westerndigital, G.K.: ATI Radeon HD5770 512MB Sapphire, Monitor: 19" Samsung 943B, P.S.U.: 750W 80+Silver Seasonic.

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa Gudas » St 12. Okt, 2011, 19:48

Niečo som popri robote zbúchal http://pc.zoznam.sk/amd-fx-8150-bulldoz ... -sa-nekona
Ak sa ale bude situácia s neskorou zápožičkou opakovať, prestanem mať AMD rád :)
A ak to bolo schválne (viď ComputerBase.de), tak to je na zamyslenie...

Teraz idem celý testovací kit šmariť kdesi do rohu a dobre si doňho kopnúť, nemal som oddych a poriadny spánok posledné tri dni :x
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15359
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa faugusztin » St 12. Okt, 2011, 19:53

s3c0 napísal:Ten názov FX tam ani nemali dať, a pritom kedysi to boli skutočné delá (FX-51, FX-53, FX-55, FX-57, ...), ako keby Intel premenoval Celerony na Extreme procesory.
Naviazali na GeForce FX http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_FX_Series :D

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2984
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa yesper » St 12. Okt, 2011, 19:54

klobuk dole, Gudas

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6843
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 20:08

Pekna recenzia. Takze ako - tak stare procesory preskocil a v hrach tiez dokaze byt pouzitelny.
Akurat sa mi paci, ze udajne pojde aj na starych AM2, takze kto ma stary Sempron alebo A64 X2 90nm/65nm moze menit, len ci prave socket nie je problemom uz dlhsie u AMD. Intel meni kazdym procakom socket a verim, ze i tam dostava poriadne zrychlenie.

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7191
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 20:09

no am2 uz urcite nie . ddr2 radic nieto.
[......]

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 12. Okt, 2011, 20:10

s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2984
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa yesper » St 12. Okt, 2011, 20:11

CageJ napísal:a v hrach tiez dokaze byt pouzitelny.
Ked to limituje uz gtx 460, tak velmi ani nie a to uz aj v fps hrach. V strategiach a mmo to je katastrofa.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 12. Okt, 2011, 20:16

btw: kde je nová revízia BD o ktorej sa písalo v lete, že zvýši výkon? :-D
s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"