AMD FX "Bulldozer"

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
MajoFlame
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 692
Dátum registrácie: Ut 07. Dec, 2010, 20:41
Bydlisko: KE okolie

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa MajoFlame » St 12. Okt, 2011, 15:03

Spoiler: ukázať
MB:ASUS CROSSHAIR VI HERO CPU:AMD Ryzen 7 1800X CPU COOLER:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 16GB DDR4 @3000MHz GPU:PALIT GeForce GTX 1060 Dual 3 GB SSD:Crucial m500 120GB HDD:Seagate Expansion Pack 1,5 TB 120MB/s Read & Write ODD:LG GH24NS PSU:Super Flower SF-550P14PE Golden King CASE:ZALMAN Z11 LCD:24" SAMSUNG S24D590PL PRINTER:HP Photosmart 5510 KEYBOARD:ROCCAT Isku MOUSE:ROCCAT Savu SOUND:Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 OS:Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit LAPTOP: Lenovo Flex 2 15 touch = i5, 128GB SSD,GT 840M, 8GB RAM, FULL HD IPS PHONE:SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7191
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 15:11

:hysterical:
Ak pojdu cenou dole , na tych 200$ u 8150 ako tu niekto spominal , tak 8120 bude pouzitelny.
[......]

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6728
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa Papek » St 12. Okt, 2011, 15:16

no vidim to tak, ze moja i3 530 ma na upgrade este cas :laugh:

edit: :hysterical:
Obrázok
flylo... you gotta help me man.

MuF123
Ban
Ban
Príspevky: 210
Dátum registrácie: Št 08. Júl, 2010, 01:44
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa MuF123 » St 12. Okt, 2011, 15:22

LordKJ napísal:K vykonu v "modernych" hrach
http://hardocp.com/article/2011/10/11/a ... e_review/6

.. Hmm , rozmyslam nad thubanom :D
mozem niekoho poprosit aby mi vysvetlil o co ide v tom teste? pozrel som tie tabulky a tam to vychadza ze je to porovnatelne s 2600k, ci nie? nechapem preco potom "rozmyslam nad thubanom" :?

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7191
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 15:24

1.) vtom teste ide o test v tych 3 hrach -> fungujucich na DX11 s nejakou multi core featurou ( ano take hry su tusim az 3) :D , kde je FX na tom podobne ako i7.
2.) samozrejme inde je to poloFail , semtam pomalsi ako thuban
3.) cena bude tiez niekde vysoko
4.) presne preto. :-)
[......]

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2984
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa yesper » St 12. Okt, 2011, 15:30

ten vysledok z f1 je dost divny a ta metodika :facepalm:
http://www.tomshardware.com/reviews/fx- ... 43-19.html

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6842
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa CageJ » St 12. Okt, 2011, 15:33

3x FAIL !
Nezasluzi si to ani nazov buldozer a FX znacku iba ''do*****''. Je to prepadak vo vsetkom - single i multithread. Cena za FX8150 - do 150e za 8120 do 130€. Tieto procesory by mali ako bonus k Phenom II rozdavat. Jednoznacne miereny procesor do segmentu - low end.
Este som zvedavy na game testy, ale isto tam nebude excelovat.

P.S. Asi si kupim vo vypredaji Phenom X6 1100T :D kym nezdrazdie :) ...

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7191
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 15:42

ako vravim o thubane premyslam..
len pozrime sa na toto , a kde budu fx-4xxx a fx-6xxx ? :D
[......]

Užívateľov profilový obrázok
MajoFlame
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 692
Dátum registrácie: Ut 07. Dec, 2010, 20:41
Bydlisko: KE okolie

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa MajoFlame » St 12. Okt, 2011, 15:57

budú na tom tak ako sú teraz ATHLON II X2 X3 :cry:

A ja som čakal na bulldozer :cry: :furious2: :furious: :wallbash: .Idem objednávať Sandy Bridge :good: .
Spoiler: ukázať
MB:ASUS CROSSHAIR VI HERO CPU:AMD Ryzen 7 1800X CPU COOLER:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 16GB DDR4 @3000MHz GPU:PALIT GeForce GTX 1060 Dual 3 GB SSD:Crucial m500 120GB HDD:Seagate Expansion Pack 1,5 TB 120MB/s Read & Write ODD:LG GH24NS PSU:Super Flower SF-550P14PE Golden King CASE:ZALMAN Z11 LCD:24" SAMSUNG S24D590PL PRINTER:HP Photosmart 5510 KEYBOARD:ROCCAT Isku MOUSE:ROCCAT Savu SOUND:Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 OS:Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit LAPTOP: Lenovo Flex 2 15 touch = i5, 128GB SSD,GT 840M, 8GB RAM, FULL HD IPS PHONE:SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6949
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa Kyselinka » St 12. Okt, 2011, 16:31

To si uz mal davno. Snad si necakal, ze AMD predbehne Intel :hysterical:
Cenou urcite nie, a vykonom uz duplom.
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12642
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa Per » St 12. Okt, 2011, 16:42

LordKJ napísal:K vykonu v "modernych" hrach
http://hardocp.com/article/2011/10/11/a ... e_review/6

.. Hmm , rozmyslam nad thubanom :D
testovat v hrach/rozliesniach/nastaveniach kde je limit grafika je dobry folklor

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7191
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 16:43

Ale to ti nedosla pointa clanku :)
[......]

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12642
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa Per » St 12. Okt, 2011, 16:48

a aky je..ze ked tam das hodzaky procesor bude furt rovnaky vysledok ? malo ludi hrava v v 2650*1500 s 8x AA :-)

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7191
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 12. Okt, 2011, 16:57

no, nebude
Kedze testovali, multithread featuru DX11 ( pozri si bechmarky k BF3 inde . quad na 2.5 > dual na 3.5)
[......]

Užívateľov profilový obrázok
MajoFlame
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 692
Dátum registrácie: Ut 07. Dec, 2010, 20:41
Bydlisko: KE okolie

Re: AMD FX "Bulldozer"

Príspevok od užívateľa MajoFlame » St 12. Okt, 2011, 17:40

Intel Core i7 2500K Obrázok :D
Spoiler: ukázať
MB:ASUS CROSSHAIR VI HERO CPU:AMD Ryzen 7 1800X CPU COOLER:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 16GB DDR4 @3000MHz GPU:PALIT GeForce GTX 1060 Dual 3 GB SSD:Crucial m500 120GB HDD:Seagate Expansion Pack 1,5 TB 120MB/s Read & Write ODD:LG GH24NS PSU:Super Flower SF-550P14PE Golden King CASE:ZALMAN Z11 LCD:24" SAMSUNG S24D590PL PRINTER:HP Photosmart 5510 KEYBOARD:ROCCAT Isku MOUSE:ROCCAT Savu SOUND:Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 OS:Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit LAPTOP: Lenovo Flex 2 15 touch = i5, 128GB SSD,GT 840M, 8GB RAM, FULL HD IPS PHONE:SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"