Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3143
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Shatterhand » St 12. Aug, 2009, 21:02

Cize grafika to nebude ;) :D To sa tesim...to zlepsenie - znamena, ze to trha menej, ci ako?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push

Donwey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Donwey » St 12. Aug, 2009, 21:11

ano trha menej ale len v strasich hrach a preco si vylucil grtafiku ze v nej chyba nebude?

Užívateľov profilový obrázok
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3143
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Shatterhand » St 12. Aug, 2009, 21:15

Lebo vidno, ze nie je nejak hardverovo.....hm..."hendikepovana", ale ze je to niekde v softweri :D
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push

Donwey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Donwey » St 12. Aug, 2009, 21:17

task v com to je hmm system som uz velakrat reinstaloval // co mam teda teraz robit prosim :( :smutny: :cry:

esdxx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: So 25. Júl, 2009, 14:43
Bydlisko: Bratislava

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa esdxx » Št 13. Aug, 2009, 01:56

Ja si stale myslim, ze s ten procak ti to trochu brzdi. Tazko je porovnavat s niekym, kto ma "rovnaky komp"... zalezi na kazdom jednom komponente.

[EDIT]
Aky stary je ten OS? Kedy si ho instaloval?

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2287
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Št 13. Aug, 2009, 08:25

takze ja som mal saphire 4870x2 a rychlo som sa jej zbavil,problem bol ten ze na xp isla v pohode ale na vista/w7 zamrzala ked som mal zapnute catalysti ai,v xp to islo v pohode,ked je catalyst ai vypnute tak to ako keby mas iba jednu kartu 4870 s 1gb cize to aj viac trha,zaujimave je ze vtedy to islo ok aj na viste,cital som rozne fora a mali tam viaceri taketo problemy vraj za to moze ked sa karta prepina z 2d rezimu do 3d,odporucali modifikaciu biosu aby sa nataktovala na pevno ale ani to nepomohlo,teplota je ok na takychto kartach tiez som mal v zatazi 85 az 90 stupnov
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Donwey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Donwey » Št 13. Aug, 2009, 10:46

ale ten procak sa nemoze brzdit sak som ho kupil k tej hd4870x2 intel core i7 920 a ten z nej vybere najvescsi vykon takze : teploty sme vylucili . okrem otho mas aj rozne testy s intel core i7 920 a hd4870 v hrach napr fallout 3 im sdlo naplno ale mne nie no :( a ten system som instaloval asi opred mesiacom a stale som sa kukal ci to nejde ani po systeme lepsie a nie no :( , dakujem vas za rady dalsie

Donwey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Donwey » Št 13. Aug, 2009, 10:47

MaxPayne napísal:takze ja som mal saphire 4870x2 a rychlo som sa jej zbavil,problem bol ten ze na xp isla v pohode ale na vista/w7 zamrzala ked som mal zapnute catalysti ai,v xp to islo v pohode,ked je catalyst ai vypnute tak to ako keby mas iba jednu kartu 4870 s 1gb cize to aj viac trha,zaujimave je ze vtedy to islo ok aj na viste,cital som rozne fora a mali tam viaceri taketo problemy vraj za to moze ked sa karta prepina z 2d rezimu do 3d,odporucali modifikaciu biosu aby sa nataktovala na pevno ale ani to nepomohlo,teplota je ok na takychto kartach tiez som mal v zatazi 85 az 90 stupnov
nataktovala na pevno , modifikacia je myslis flash?

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2287
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Št 13. Aug, 2009, 10:54

ano,upravis si bios karty a flashnes ale ako vravim mne to nepomohlo,ked som dal fan na 100percent karta nenormalne huci ako vysavac,ale za to teploty su o dost lepsie
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Donwey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Donwey » Št 13. Aug, 2009, 11:22

ok napisal som tento prolbem aj na Ati forum hadam my aj tam poradia hmm a myslis ze by mi to ten flash biosu vyriesil lebo mne ta karta nemrzne len ma zly vykon

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2287
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Št 13. Aug, 2009, 11:28

vravim ta karta je blbost :) ale mas catalyst stale zapnute? kolko ti da bodov v 3dmark vantage?
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Donwey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Donwey » Št 13. Aug, 2009, 11:33

neviem neskusal , hodnotil som moj system vo vykone - vista a bolo ze
vsetko som mal 5,9 max okrem prenosov udajov na disk som mal 5,4
3dmark vantage osm neskusal

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2287
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Št 13. Aug, 2009, 11:41

vista viac ani ako 5.9 boda nepusti,treba si dat w7 a tam ti do da max 7.9
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Donwey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Donwey » Št 13. Aug, 2009, 12:08

no ano no

Donwey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 302
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: Intel Core i7 - skúsenosti, ako pretaktovať? ...

Príspevok od užívateľa Donwey » Št 13. Aug, 2009, 12:19

Mate este niake rady ako vyriesit moj problem :/ ?

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"