zivotnost

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Používateľov profilový obrázok
exploited111
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 525
Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Partizánske

zivotnost

Príspevok od používateľa exploited111 »

cavte mam E8200 pretaktovanu na 3,6ghz pamete 4x1gb corsair cl5 tie idu na 900mhz 5 5 5 12 +0,2V, procesor je na avto napeti,v orthose zatiaal ide bez problemov,len sa chcem spytat ci to neznizi zivotnost dosky,pameti a hlavne procesoru dakujem
Používateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2531
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Reputácia: 27

Príspevok od používateľa beardie »

moralne umre skor ;-)
Používateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4201
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Reputácia: 4
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od používateľa Memnon »

tak povedzem ze keby ten procak mal vydrzat 10rokov tak vydrzi len 7 co je aj tak jedno bo za taky cas z neho bude maximalne zberatelsky kusok
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35
Používateľov profilový obrázok
doomed
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 594
Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava-Petržalka

...

Príspevok od používateľa doomed »

ja som niekde cital ze ak zvysis voltage na E8400 ze ti vydrzi tak 3 roky max...bavili sa tam o voltage okolo 1,4V..ale su to len dohady samzrejme....
procak ti moze skapat po roku po piatich a nikdy.. :)

kazdy kusok je jedinecny..ja mam na mojom 1,4V pri 4005Mhz
na XS som videl chlapcov co maju bez zmeny V na 4ghz
staiblne zalezi aky chytis kus..ja mam naprd...
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1784
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Veselé pri Pieš

Príspevok od používateľa marfan »

preco na prd sak to ti musi stacit E8400 aj bez taktovania ked mne staci E8200 aj ked by som hu nemal pretaktovanu a mozno som chytil akurat taky kusok co ma malu teplotu lebo pri nic nerobeni ma 23°C a pri maxime ma medzi 26-27°C ja sa tiez cudujem nech je to len pravda a dam to potom aj na 4.2GHz
ale az ked kupim novy lepsi chladic
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,
Používateľov profilový obrázok
doomed
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 594
Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava-Petržalka

...

Príspevok od používateľa doomed »

no ved jasne inak moj cpu ma v klude 27c nepretaktovany a v zatazi ma 63C :o)...ale ani sa necudujem..haha pri takej V...pouzivam noctuu a ked si chces kupit tak iba noctua :o)...super instalacia....paradna kvalita mam konkretne http://www.tichepc.sk/produkt/Noctua-NH-U12P-2136.html
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1784
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Veselé pri Pieš

Príspevok od používateľa marfan »

ja si chcem kupit ten chladic ken budu peniaze bude to urcite lepsie chladit ako BOX a je to investicia za kvalitu ..mam Otazku ako si mozem ten chladic objednat mze mi ho aj kurier doviest a kolko sa za to plati???
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,
Používateľov profilový obrázok
slawo206
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 760
Dátum registrácie: Št 26. Júl, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Handlová

Príspevok od používateľa slawo206 »

to najdes priamo na stranke e-shopu s kade budes objednavat

Slawo :D
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1784
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Veselé pri Pieš

Príspevok od používateľa marfan »

a kde by bola noctua najpacnejsia ???? mozet ratat aj s AGEMom a s BGSom mozem si to kupit v oby dvoch ak tam nebude ta noctua tak mozem aj z tej predajne tichePC ale neviem kolko stoji dovoz osobne kurierim domov,...proste kolko by ma to vyslo ???
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,
Používateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11162
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Príspevok od používateľa GABO »

Preboha vsak trosku prestuduj podmienky obchodu :) mas ich ako na podnose:

http://www.tichepc.sk/obsah/dodanie-tovaru.html

S kurierom sa iba dorucuje a najlacnejsie je ak platis dopredu na ucet a kurier GLS to mas za 131 s DPH :) co je si myslim hoodne dobra cena.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Návrat na "Procesory"