E6400 nejde na 3.2GHz?

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Používateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1356
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nitra

E6400 nejde na 3.2GHz?

Príspevok od používateľa tomas2893 »

Nemozem sa s tymto procesorom dostat nad frekvevciu z podpisu, nechapem, kde robim chybu. Pri 3.0GHz mu staci voltaz 1.250V v BIOS-e (v skutocnosti iba 1.216V). Ale na 3.2GHz mi nejde ani ked mu dam 1.35V. Asi by som potreboval zvysit napatie na SB, ale mam dosku P35-DS3 asi 2 dni a zatial sa mi nepodarilo najst to nastavenie.
Ramkami to nebude, pretoze idu na 800MHz, napatie im davam 2.1V. Please help :E
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
Používateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2531
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Reputácia: 27

Príspevok od používateľa beardie »

no skor pridat na NB
Používateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1356
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nitra

Príspevok od používateľa tomas2893 »

Ja som zo vsetkych tych bridge-ov mimo :D , samozrejme myslel som NB, ale nenasiel som to v Biose, je tam nejake skryte menu aj ohladne tohto?? Lebo co som nasiel tak tam bolo maximalne FSB overvoltage a MCH overvoltage, ale ani jedno mi velmi nepomohlo :roll:
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
Používateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2531
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Reputácia: 27

Príspevok od používateľa beardie »

ctrl+F1 si uz skusal?
btw MCH=NB
Používateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1356
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nitra

Príspevok od používateľa tomas2893 »

Mam bios F13a, takze tato skratka uz nefunguje, vsetky funkcie by mali byt odokryte. Tak skusim este raz ten MCH, dufam, ze pomoze :roll:
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
Používateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1356
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nitra

Príspevok od používateľa tomas2893 »

Tak uz som sa dostal na 3.2GHz, real napatie mam 1.264V, zvysil som napatie na NB o 0.1V, orthosom mi to neprejde, ale zatial to vizera byt stabilne. Dufam, ze to stabilne aj naozaj bude :P . Zatial dakujem za odpovede :)
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
Používateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2531
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Reputácia: 27

Príspevok od používateľa beardie »

novidis ;-)
stacilo trosku pohladkat NB :)

Návrat na "Procesory"