Ako zistim ci som odpalil procesor?

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
hurikan69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 421
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Senec (35)

Ako zistim ci som odpalil procesor?

Príspevok od užívateľa hurikan69 » So 12. Jan, 2008, 17:36

Mam tu kamaratov pocitac, ked som vyberal komp, tak pocesor bol nalepeny na chladici, tak som ho v podstate vyrval aj s procakom, a ten bol uzavzerty v petici. :( Nozicky niesu poskodene, ale mozno je poskodena patica, ale zeby som ho odpalil? Proste mi nenabehne obrazovka, vsetko ostatne v kompe funguje. :red:
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN

Užívateľov profilový obrázok
Tomas1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Ut 08. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Rožňava

Príspevok od užívateľa Tomas1 » So 12. Jan, 2008, 17:43

nepipa? skus reset BIOSu...ak ani tak nic tak poriadne dotlac grafiku a aj konektor od monitoru..
Naposledy upravil/-a Tomas1 v So 12. Jan, 2008, 17:44, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD AthlonX2 5600+ 2900MHz (jadro brisbane) l MB: MSI K9N Neo l RAM: 2x 1GB Kingston HyperX 800MHz CL4 l VGA: SAPPHIRE HD3870 Ultimate l HDD: WD320GB SATAII, Seagate 160GB SATAII l DVD-RW: LG H22N l PSU: CORSAIR VX450 l MONITOR: LG FLATRON L1919S l

Užívateľov profilový obrázok
adamborovsky
Ban
Ban
Príspevky: 142
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senec

Príspevok od užívateľa adamborovsky » So 12. Jan, 2008, 17:43

taktoval si ho?a pipne?
AMD Sempron 3200+@2,7GHz, Asrock alive NF6g-VSTA, 1GB 800MHz DDR2 ram 2*512MB 533MHz DDR2 ram, 160GB SATA2, Asus Geforce 7200GS/7300SE

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » So 12. Jan, 2008, 17:53

To nebude v cpu,keby si ten odpalil ani ti pc nezapne.
Skor by som pozreal na vga,monitor alebo aj na kabel z monitora do lcd.
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
adamborovsky
Ban
Ban
Príspevky: 142
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senec

Príspevok od užívateľa adamborovsky » So 12. Jan, 2008, 17:55

FilipkoNR napísal:To nebude v cpu,keby si ten odpalil ani ti pc nezapne.
Skor by som pozreal na vga,monitor alebo aj na kabel z monitora do lcd.
SUHLASIM S TEBOU
AMD Sempron 3200+@2,7GHz, Asrock alive NF6g-VSTA, 1GB 800MHz DDR2 ram 2*512MB 533MHz DDR2 ram, 160GB SATA2, Asus Geforce 7200GS/7300SE

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7391
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » So 12. Jan, 2008, 18:23

Podpajaj vsetko z maticnej, poriadne pozapajaj. Skontroluj kontakty.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
hurikan69
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 421
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Senec (35)

Príspevok od užívateľa hurikan69 » So 12. Jan, 2008, 19:16

Nic? Vsetko bezi, ale obrazovka nenabehne. :( Kurna ja uz fakt neviem. Uz som skusal snad vsetko? Ked som ho dnes bral domov, tak nebol ziadny problem.
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN

Užívateľov profilový obrázok
adamborovsky
Ban
Ban
Príspevky: 142
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senec

Príspevok od užívateľa adamborovsky » So 12. Jan, 2008, 19:18

skus tam vymenit grafiku ked mas druhu
AMD Sempron 3200+@2,7GHz, Asrock alive NF6g-VSTA, 1GB 800MHz DDR2 ram 2*512MB 533MHz DDR2 ram, 160GB SATA2, Asus Geforce 7200GS/7300SE

Užívateľov profilový obrázok
adamborovsky
Ban
Ban
Príspevky: 142
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senec

Príspevok od užívateľa adamborovsky » So 12. Jan, 2008, 19:19

a pipneti to?ak nie tak ti asi odysla doska mne sa to stalo pred tyzdnom
AMD Sempron 3200+@2,7GHz, Asrock alive NF6g-VSTA, 1GB 800MHz DDR2 ram 2*512MB 533MHz DDR2 ram, 160GB SATA2, Asus Geforce 7200GS/7300SE

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11090
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 12. Jan, 2008, 19:23

adam je pekne ze chces poradit ale radit neznamena spamova... pouzivaj tlacitko edit...

k teme:... zacni vyberat komponenty a zapinaj pc... ked vyberes ram a zapnes pc caka beep code .. ak nic nebude pipat je doska v kremikovom nebi :lol:

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » So 12. Jan, 2008, 19:30

ad1
aky procak? mal headspreader alebo nie? ak ano, nic si mu nespravil, nabuduce nato pouzij fen, pojde to dole samo.
ak nema headspreder - podzubal si mu jadro, mozes si pisak

ad 2
kolko mas rokov a,<5 b,<10 c, <15

ad3
este mozes pouzit druhu dosku kde to skusis, popripade zresetuj bios, mozno pomoze, alebo znova vyber procak, skontroluj ci su vsetky piny v poriadku a znova ho zaloz
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2391
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Príspevok od užívateľa Lithil » So 12. Jan, 2008, 19:41

ak ti beepne tak to bude VGA alebo monitorom......bud nedolieha kabel monitoru do vga alebo konektor na vga je na nic alebo kabel od monitoru je nanic . poriadne dotlac ten kabel do vga a prisrubuj ho co ti stacia prsty a ked nebudes vladat tak zopber srubobak a este raz pootoc. a ked nie tak potom pohyb kablom do boku aby sa tie ihlicky na kabli od mnitoru trochu poladili :wink: ak uz potom nenabehne tak uz neviem ...

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11090
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 12. Jan, 2008, 20:06

Looool ... ze beeep code na monitor :RLOL: ja z teba nemozem

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2391
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Príspevok od užívateľa Lithil » So 12. Jan, 2008, 20:09

broslowski neviem co sa smejes ...mne ked nedoliehal kabel od monitoru beepla doska ...dotlacil som zase beepla .....tak som pohybal do stran a nabehlo ...

Užívateľov profilový obrázok
adamborovsky
Ban
Ban
Príspevky: 142
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senec

Príspevok od užívateľa adamborovsky » So 12. Jan, 2008, 20:11

05jarule napísal:broslowski neviem co sa smejes ...mne ked nedoliehal kabel od monitoru beepla doska ...dotlacil som zase beepla .....tak som pohybal do stran a nabehlo ...
tak toto som este nepocul :D
AMD Sempron 3200+@2,7GHz, Asrock alive NF6g-VSTA, 1GB 800MHz DDR2 ram 2*512MB 533MHz DDR2 ram, 160GB SATA2, Asus Geforce 7200GS/7300SE

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"