AMD Black Edition

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
Recuerdan
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Michalovce

:)

Príspevok od užívateľa Recuerdan » St 09. Jan, 2008, 22:39

inak ked niekto planuje kupit AMD black edition ,nech to spravy cim skor.CENY isli momentalne na uroven obycajneho amd 5000+ pricom black edition sa da taktovat bez zmeny voltaze :) a za 3000sk??? objednajte ked vahate nebudete mat nic..ked este nejake ostali :) 8)

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » St 09. Jan, 2008, 22:46

pri cenych novych 45nm intelov je aj kupa black edition budis pod cenu 3k o nicom.
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3970
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: :)

Príspevok od užívateľa Memnon » St 09. Jan, 2008, 23:09

Recuerdan napísal:inak ked niekto planuje kupit AMD black edition ,nech to spravy cim skor.CENY isli momentalne na uroven obycajneho amd 5000+ pricom black edition sa da taktovat bez zmeny voltaze :) a za 3000sk??? objednajte ked vahate nebudete mat nic..ked este nejake ostali :) 8)
kde sa da kupit za 3k? daj mi pls link na obchod dikes
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
radar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 631
Dátum registrácie: So 08. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Kremnica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radar » St 09. Jan, 2008, 23:11

3k sice som nenasiel ale 3,2k je realne http://www.alza.sk/dvoujadrovy-procesor ... d83690.htm :D
R5 1600@3,9GHz;Thermalright ultra-120 Extreme+NoctuaNF-P12-1300;Asus ROG Strix B350-F Gaming;Corsair 2x8Gb DDR4 3000Mhz cl14;
Evga GTX1070TI;S24B300;Evo 850 120GB+Intel 545s 512GB+WD1TB;Powered by Focus Gold 650W;Z-5500

Užívateľov profilový obrázok
jozefr
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 474
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Kosice (Terasa)
Kontaktovať užívateľa:

Re: :)

Príspevok od užívateľa jozefr » St 09. Jan, 2008, 23:12

Memnon napísal:
Recuerdan napísal:inak ked niekto planuje kupit AMD black edition ,nech to spravy cim skor.CENY isli momentalne na uroven obycajneho amd 5000+ pricom black edition sa da taktovat bez zmeny voltaze :) a za 3000sk??? objednajte ked vahate nebudete mat nic..ked este nejake ostali :) 8)
kde sa da kupit za 3k? daj mi pls link na obchod dikes
napriklad stary znamy AGEM:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10420451

Ak by si sa prihlasil tak tento cpu stoji 2832,-Sk uz s DPH !
PC:
(Case: Enermax Fulmo Advanced, MSI 990FXA GAMING bios v1.4, AMD FX-8320E [@4,4GHz 1.42V], NOCTUA NH-D14, Kingston 1866MHz HyperX Fury Blue 2x8GB, Corsair TX650W, MSI R9 380 GAMING 4G, SSD Kingston HyperX 3K 120GB, 2x Seagate Pipeline HD 2TB, 1.5TB Samsung, LG BD-R/RE Blu-ray BH10LS30.
Digifoto:
CANON EOS 650D 17-85mm IS USM, EF 70-300mm IS USM, stativ: Velbon Sherpa 435, Pretec 32GB SDHC UHS-1 433x

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3970
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 09. Jan, 2008, 23:20

vdaka bo kamos stavia PC a cchel tam AMD BE ale minuly tyzden to tam mali jak v alze tak aj v ageme za cca 4k ale i tak dik
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.27V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
nod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 242
Dátum registrácie: St 10. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa nod » Ut 15. Jan, 2008, 14:06

ja som kupoval v ageme last week za podla mna brutal cenu 2800Sk aj s danou aj ked viem ze vsetci tam kupovat nemozu.Zatial ide bez zvysenia V core na 3,1GHz ale mal som uz v ruke aj 5000+ BE co nedala ani 2,9GHz a zomrel pretoze ho nevedela uchladit ani noctua:) tento new kusok mi na tej frekv slape pri 55C co si myslim ze nie je vobec zle
AMD X2 BE 5000+@ zatial 3.25GHz @1.375V cooled by ninja.{testing for more},A-data 2x1Gb 800MHz@880 cl4, HD 2900PRO256bit 600/800@740/1075, Gigabyte 790FX-dq6, Some HDDs and DVD-RW
vsetko v TT Sporano and powered by Enermax Liberty 400W

Užívateľov profilový obrázok
Bruty
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: St 31. Okt, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa Bruty » St 16. Jan, 2008, 16:21

u mna 3,2 GHz V=1,425 Stabilne.Teploty max.45C.Chladene noctua 9F

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ut 19. Feb, 2008, 22:40

Rozhodol som sa vratit k tejto teme, nakolko ma uchvatilo tych NEUVERITELNYCH 4851 MHz. Viac TU

Konecne AMD ukazalo, ze vie konkurovat Intelu. ( Ked uz tie Phenomy tak doondili tak co uz )

AMD, klobuk dole.

PS: Tento procesor stoji 2970,- SKK. Chcem vidiet, ci dosiahnete s Intelackym procesorom za 3000 SKK to iste. :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
SonnySk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 380
Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Sabinov@Prešov

Príspevok od užívateľa SonnySk » Ut 19. Feb, 2008, 22:51

nechcem ti kazit tvoje sny o AMD ale to bol jeden kusom z miliona :wink: kolko inych 5000BE si vydel na takejto frekvencii? :beee:
PC:CPU:AMD Althon X2 4400+ (2600Mhz)RAM:2Gb DDR2 800mhzGPU: ATI Radeon HD3850 256Mb HDD: Maxtor 200Gb 7200ot PSU 400W KME LCD19" LG

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ut 19. Feb, 2008, 23:15

SonnySk napísal:nechcem ti kazit tvoje sny o AMD ale to bol jeden kusom z miliona :wink: kolko inych 5000BE si vydel na takejto frekvencii? :beee:
A kolko CPU za 3 baby si videl na 4851 MHz? Aj to, co hovoris ty je pravda, aj to, co hovorim ja je pravda. :D Ale je to pekny vysledok.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
bakino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 157
Dátum registrácie: Ne 27. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: TT, BA

Príspevok od užívateľa bakino » Ut 19. Feb, 2008, 23:30

Neni som zastanca ani Intelu ani AMD ale ked uz sa tu hadate co za ake peniaze tak pozrite co dokaze Celeron za 1200SK :D http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=291544
A co tym chcel basnik povedat len tolko ze je to vzdy od kusu nie kazdy BE5000 pojde potocit na 4,8.
CPU: Intel i7-6700 ; Cooler: Noctua NH-D15S ; MB: Gigabyte Z170-Gaming K3 ; RAM: DDR4 4x 4GB Kingston HyperX Fury 2666MHz ; Grafika: MSI GTX 1070 Gaming X 8G ; Case: NZXT H440 ; PSU: Super Flower Leadex Gold 650W ; Sound: Harman Kardon Soundsticks III

Užívateľov profilový obrázok
nod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 242
Dátum registrácie: St 10. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa nod » St 20. Feb, 2008, 11:56

hm neviem nako tomu neverim... kokos mal som uz pod rukami asi 7 5000+ BE a ani jedna nedala viac ako 3,5 GHz a to som do niektorych tlacil 1,6V.Podla mna osobne je to naky fejk
AMD X2 BE 5000+@ zatial 3.25GHz @1.375V cooled by ninja.{testing for more},A-data 2x1Gb 800MHz@880 cl4, HD 2900PRO256bit 600/800@740/1075, Gigabyte 790FX-dq6, Some HDDs and DVD-RW
vsetko v TT Sporano and powered by Enermax Liberty 400W

Užívateľov profilový obrázok
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 375
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava 5

Príspevok od užívateľa Zuzu » Št 21. Feb, 2008, 00:29

Ahojte, tiez mam tento procesor, a chcel by som sa spytat ktorej hodnote napatia mam verit, tej co je v BIOSe alebo tej co udava CPU-Z? BIOS mi ukazuje 1,42V a CPU-Z 1,33V. Dakujem.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.

Užívateľov profilový obrázok
pal0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: So 31. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa pal0 » Pi 22. Feb, 2008, 01:12

Nejde o to comu verit, ale o to, co nastavis, teda ak v BIOS-e nastavis tych 1,42V tak by to malo platit. Ja mam v BIOS-e nastavene 1,400V (viac sa aj tak neda) a CPU-Z mi ukazuje kolisavo rozne hodnoty od 1,362V az po 1,480V - niektore dlhsiu dobu a niektore kratsiu dobu. Takze skus sledovat dlhsie ten CPU-Z, ci neukaze aj viac.
Spoiler: ukázať
MB:MSI K9A2 Neo-F; CPU:AMD Phenom II X4 940BE@3600Mhz; chladic CPU: Akasa Nero AK967; RAM:8GB Kingston HyperX DDR2-800 CL4; VGA:ASUS GTX275; HDD:Samsung F3 1TB; Zdroj:Coolermaster Silent Pro 600W; Skrina:Akasa Eclipse-62; DVDRW:Samsung SH-S223C; LCD:ASUS PG191; OS:Win7 64bit Pro Sk

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"