AMD Black Edition

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

AMD Black Edition

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 02. Nov, 2007, 13:03

Zatial su 2 verzie Black Edition. 6400+ ( novy kral ) a 5000+. Otazka je, v com je lepsi 5000+ Black Edition od klasickej verzie 5000+?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Pista88
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 453
Dátum registrácie: Pi 12. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: BS/BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pista88 » Pi 02. Nov, 2007, 13:04

ma otvoreny nasobic
<b>CPU:Intel Core 2 Duo E8400 + AC freezer 7, MB: Asus P5Q Pro, RAM:2x 2GBA-DATA VITESTA 800+, 1066Mhz 5-5-5-15 2.05V , HDD: WD 640AAKS, GPU: GAINWARD BLISS HD4850 Golden Sample 1024MB 700+/2000+ @ 750/2300, Zvuk:Audigy 2, PSU: Fortron Blue Storm II 500W, LCD: Samsung SyncMaster 206BW, OS: Windows Vista Ultimate 64bit</b>

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 02. Nov, 2007, 13:10

Pista88 napísal:ma otvoreny nasobic
Aha diki. Aj tak to je na 2 veci pri tychto AMD.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 02. Nov, 2007, 14:03

Xenon napísal:Aj tak to je na 2 veci pri tychto AMD.
Pri 6400+ ano, ale pri 5000+ je to dost vyhodne, keDze CPU pretaktujes ovela elegantnejsie a naviac nepotrbujes k tomu extra dosku ...

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 02. Nov, 2007, 14:21

fobos napísal:
Xenon napísal:Aj tak to je na 2 veci pri tychto AMD.
Pri 6400+ ano, ale pri 5000+ je to dost vyhodne, keDze CPU pretaktujes ovela elegantnejsie a naviac nepotrbujes k tomu extra dosku ...
JJ. Ale je to tak trochu marketing. Je vyhodnejsie pockat na Phenomy atd. Black Edition je na 90nm, co je uz dost stare. Ale ako zberatelsky kusok je to dobra vec.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Pi 02. Nov, 2007, 14:49

na tomshw je pekna recenzia bez zvysenia V im siel tusim 3,2Ghz co je pekne .. pricom netreba ani daku extra dosku ani extra pamate .. amd sa aspon snazi ked nic:)
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 02. Nov, 2007, 14:53

Tak to ma prekvapuje. Bez zvysenia V na 3.2 Ghz. To je vlastne 6400+ heh. :D Predsa len na nich nieco bude.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » Pi 02. Nov, 2007, 15:12

Xenon napísal:Tak to ma prekvapuje. Bez zvysenia V na 3.2 Ghz. To je vlastne 6400+ heh. :D Predsa len na nich nieco bude.
no jo nieco na nich je..ta 5k+ ma len 1 mb L2 tusim co je dost malo na dnesne pomery. Lepsia volba by bol nejaky intel ;)
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Pi 02. Nov, 2007, 15:54

mUrEeC napísal: no jo nieco na nich je..ta 5k+ ma len 1 mb L2 tusim co je dost malo na dnesne pomery. Lepsia volba by bol nejaky intel ;)
U A64 sa vacsia L2 cache neprejavuje tak zasadne ako u C2D alebo P4 procesorov... cize 1M je dost pre A64 ...navyse udajne je udajne vyroba a64 s 1MB L2 cachce pre kazde jadro o dost drahsia...
-ano, Intel (C2D) je dnes lepsia volba ak chces maximalny vykon a vyhradne nepreferujes AMD...
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 02. Nov, 2007, 17:08

JJ. Ale kto dnes potrebuje maximalny vykon 2 jadier? 2 jadra su cez hlavu, ci uz ide o AMD alebo INTEL. Aspon beznemu smtrelnikovi.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 02. Nov, 2007, 18:03

Aplikacii a hier vyuzivajucich dve jadra je coraz via a viac a niektore hry si bez DC ani nezahras ..

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 02. Nov, 2007, 18:26

fobos napísal:Aplikacii a hier vyuzivajucich dve jadra je coraz via a viac a niektore hry si bez DC ani nezahras ..
Ale vyuzivaju hry tie DC naplno? Urcite nie.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PatrikL » Pi 02. Nov, 2007, 18:51

Dnes, keD su dvojjadra skoro "zadarmo", nema zmysel uvazovat nad jednojadrovym procesorom. Teda samozrejme ak niekto nechce hyper-low end na office.

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 02. Nov, 2007, 19:03

Ano, len hovorim, ze maximalny vykon 2 jadier malokto vyuzije. Cize je jedno, ci mas AMD alebo Intel. Obidvaja maju co ponuknut.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » Pi 02. Nov, 2007, 20:49

Xenon napísal:Ano, len hovorim, ze maximalny vykon 2 jadier malokto vyuzije. Cize je jedno, ci mas AMD alebo Intel. Obidvaja maju co ponuknut.
Z tych tvojich prispevkov ta chapem ako hardcore AMDckara. Nedokazu ich vyuzit, ale tak napr kto si zoberie procesor od AMD na strihanie videa? co poznam ludi davaju jedine Intel. a nie preto ze by boli voci nemu zaujaty, alepre to co dokazuje. je velmi malo procesorov od AMD co konkuruju Intelu v podobnej cenovej hladine. Nehovorim ze Intel je dokonaly, doteraz malo navrch AMDcko..
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"