Strana 1 z 2

Pretaktovanie intel 641 @ 4.8ghz :)

Napísané: So 03. Mar, 2007, 11:19
od užívateľa quicky
tak vcera som doskladal novy kompik,zatial kym nebudu peniazky na c2d tak som zakupil intel P4 641,chvilku som ho nechal zahriat a potom ,ze sa s nim pohram trosku. do 4ghz isiel bez problemov bez zmeny napatia,nakoniec sa mi podarilo dostat na stabilnu frekv 4.8ghz pri 1.5125V :wink: teplota v zatazi do 70stupnov:) chladim to s ninja scythe(zostava viz dole) ...

ake mate vy skusenosti s tymto cpu,naj max clock,atd....piste piste :wink:

Napísané: So 03. Mar, 2007, 16:29
od užívateľa beardie
hod cpu-z :wink:

Napísané: So 03. Mar, 2007, 17:39
od užívateľa quicky

Napísané: So 03. Mar, 2007, 17:41
od užívateľa quicky
intel p4 641 @ 4.8ghz - 1.5125V
chladic ninja scythe rev.b
1gb corsair 667mhz cl5 @ 900mhz cl5 - 1.95V
teplota max 70stupnov
gainward 7600gs 520/1500mh 8)

Napísané: So 03. Mar, 2007, 18:43
od užívateľa fLex
pekny vysledok :-) nejake testy ?
a to ako mienis na nom nieco takto robit ? si ho pekne teda zapiekol, pockaj ked ti on zapecie potom..
zaujimaju ma tie testy..

Napísané: So 03. Mar, 2007, 20:35
od užívateľa quicky
chodim na nom 4.5ghz stale:) nemienim ho na tlacit na doraz..testy porobim ako nahle bude cas,napis testy ktore mam porobit,resp ta zaujimaju :wink:

Napísané: So 03. Mar, 2007, 21:19
od užívateľa beardie
superPI 1M

Napísané: So 03. Mar, 2007, 23:30
od užívateľa glide
quicky napísal:chodim na nom 4.5ghz stale:) nemienim ho na tlacit na doraz..testy porobim ako nahle bude cas,napis testy ktore mam porobit,resp ta zaujimaju :wink:
mna zaujima ci prezije 24hod prime :)

Napísané: Ne 04. Mar, 2007, 00:04
od užívateľa quicky
zatim som hral cely den ,a ziadny problem,zaseknutie a podobne..idem teda na to superPI :P

Napísané: Ne 04. Mar, 2007, 00:12
od užívateľa quicky
takze super pi 1M - 32sec ; :? nejak malo sa mi to zda...nemoze to byt tym ,ze mam ramku len single channel ?

Napísané: Ne 04. Mar, 2007, 00:22
od užívateľa beardie
malo malo :wink:
ja som ho dal teraz na notase za 27 :P a to na 2,25x nizsej frekvencii a neporovnatelne nizsej spotrebe

Napísané: Ne 04. Mar, 2007, 00:31
od užívateľa quicky
kto vie preco to,aj ked realny vykon to ukaze nijak ... prave som skusal tridemark06 - 2732b :cry: kurna ,nejake divo sa mi to zda

Napísané: Ne 04. Mar, 2007, 00:47
od užívateľa Scorp
cinebench 2003 sa ti nechce testnut? :)

Napísané: Ne 04. Mar, 2007, 01:35
od užívateľa LittleMan
skus na ramkach nastavit nizsie casovanie - uprednostni ho pred frekvenciou .... malo by to mat potom vacsiu priepustnost a lepsi cas v superpi ....

podla mojho nazoru ide prave o priepustnost medzi procakom a pamatou - aj ked ide procak rychlo, nestihaju k nemu data z ram prudit - aky mas chipset, moze to byt totiz aj pamatovym radicom .... (a spominany dual channel by tomu pomohol)

Napísané: Ne 04. Mar, 2007, 02:09
od užívateľa quicky
mno tento tyden kupim dalsiu ramku do dualu,teraz ide na 900mhz a CL5 ...
chipset mam intel 965 ...
pokial by som nasiel instalacku cinebech tak to mozem pre teba testnut :wink: (hod nejaky link)