Pretaktovanie intel 641 @ 4.8ghz :)

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Ne 04. Mar, 2007, 11:34


Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10912
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 04. Mar, 2007, 12:26

ramky som znizil na 600mhz a CL3-4-4-12 a zlepsil sa cas superpi 1M na 28s
tu funkciu kde sa znizuje som v biose vypol...btw kolko je taka max zdrava hodnota stupnov na cederamille?

Užívateľov profilový obrázok
Tomax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 893
Dátum registrácie: Št 08. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Tomax » Po 05. Mar, 2007, 17:56

28s mam ja na C2D E6300 default (1,86Ghz). To je potom dobry vykonostny rozdiel :8O:
Spoiler: ukázať
AMD X6 1100T --4GB RAM -- AMD 6950 1GB --

Užívateľov profilový obrázok
socket
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 953
Dátum registrácie: Ne 04. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Hlohovec.
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa socket » Po 05. Mar, 2007, 18:16

ja mam PI 1M iba za 31s :cry: a to mam T5600

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Po 05. Mar, 2007, 21:23

quicky napísal:mno tento tyden kupim dalsiu ramku do dualu,teraz ide na 900mhz a CL5 ...
chipset mam intel 965 ...
pokial by som nasiel instalacku cinebech tak to mozem pre teba testnut :wink: (hod nejaky link)
ftp://ftp.maxon.net/pub/benchmarks/cinebench_9.5.zip
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10912
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 06. Mar, 2007, 21:19

thak c2d je troska ina kava,nove technologie nove vsetko :wink:
ale kazdopadne je to zaujimave,mno pre mna neni dolezity vykon v superpi lebo to nehram :lol:

Užívateľov profilový obrázok
petermi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 74
Dátum registrácie: So 24. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: kosice

cinebench 2003 , 9.5

Príspevok od užívateľa petermi » St 07. Mar, 2007, 23:33

CINEBENCH 2003 v1
****************************************************

Tester : petriiik

Processor : C2D 2400
MHz : 2400
Number of CPUs : 2
Operating System : wxpsp2

Graphics Card : 8800gts320
Resolution : <fill>
Color Depth : <fill>

****************************************************

Rendering (Single CPU): 409 CB-CPU
Rendering (Multiple CPU): 750 CB-CPU

Multiprocessor Speedup: 1.83

Shading (CINEMA 4D) : 454 CB-GFX
Shading (OpenGL Software Lighting) : 520 CB-GFX
Shading (OpenGL Hardware Lighting) : 2748 CB-GFX

OpenGL Speedup: 6.06

****************************************************


CINEBENCH 9.5
****************************************************

Tester : petriiik

Processor : c2d 2400
MHz : 2400
Number of CPUs : 2
Operating System : wxpsp2

Graphics Card : 8800gts
Resolution : <fill>
Color Depth : <fill>

****************************************************

Rendering (Single CPU): 394 CB-CPU
Rendering (Multiple CPU): 727 CB-CPU

Multiprocessor Speedup: 1.84

Shading (CINEMA 4D) : 466 CB-GFX
Shading (OpenGL Software Lighting) : 1569 CB-GFX
Shading (OpenGL Hardware Lighting) : 3601 CB-GFX

OpenGL Speedup: 7.74

****************************************************


3dmark06 9000b. , superpi 1M 24s
Gigabyte 965P-DS3 , C2D e6420@3200, 2x1GB AData800, 8800GTS 320MB , iiYama DVI 22" , 500W bluestormII.....

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10912
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Št 08. Mar, 2007, 01:53

co malo to spolocne s P4 cedar mill?

Užívateľov profilový obrázok
BoB_M4rL3y
Príspevky: 167
Dátum registrácie: Št 01. Feb, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa BoB_M4rL3y » Št 08. Mar, 2007, 12:50

v tom super pi je 1M za 31s docela dost ja se svim pc v podpise mom 1M za 35s

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10912
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Št 08. Mar, 2007, 17:47

to je pekne,ale pust si nejaku hru a povedz mi kolko budes mat oproti mojmu fps :P :lol:

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10912
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » St 28. Mar, 2007, 10:28

hmmm asi mam slaby zdroj 360W :( takze viac uz procak nedam
ale ramky mam povodne corsair value 667mhz CL5...mam 2x1gb a idu na 940mhz CL5-5-5-15 a priepustnost mam 8.5gb/s :wink:
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa Jofo » St 28. Mar, 2007, 13:53

BoB_M4rL3y napísal:v tom super pi je 1M za 31s docela dost ja se svim pc v podpise mom 1M za 35s

cozeee! :8O: Ja na mojom Semprone 2800+@4000+ (2400MHz) dam tak za 38s, a to pri dobrej voli
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10912
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » St 28. Mar, 2007, 23:05

zaujiiiimaveeeeee :wink:
King is back from VACation :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"