Pretaktovanie intel 641 @ 4.8ghz :)

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10863
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Pretaktovanie intel 641 @ 4.8ghz :)

Príspevok od užívateľa quicky » So 03. Mar, 2007, 11:19

tak vcera som doskladal novy kompik,zatial kym nebudu peniazky na c2d tak som zakupil intel P4 641,chvilku som ho nechal zahriat a potom ,ze sa s nim pohram trosku. do 4ghz isiel bez problemov bez zmeny napatia,nakoniec sa mi podarilo dostat na stabilnu frekv 4.8ghz pri 1.5125V :wink: teplota v zatazi do 70stupnov:) chladim to s ninja scythe(zostava viz dole) ...

ake mate vy skusenosti s tymto cpu,naj max clock,atd....piste piste :wink:

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa beardie » So 03. Mar, 2007, 16:29

hod cpu-z :wink:

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10863
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » So 03. Mar, 2007, 17:39


Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10863
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » So 03. Mar, 2007, 17:41

intel p4 641 @ 4.8ghz - 1.5125V
chladic ninja scythe rev.b
1gb corsair 667mhz cl5 @ 900mhz cl5 - 1.95V
teplota max 70stupnov
gainward 7600gs 520/1500mh 8)

Užívateľov profilový obrázok
fLex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 508
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fLex » So 03. Mar, 2007, 18:43

pekny vysledok :-) nejake testy ?
a to ako mienis na nom nieco takto robit ? si ho pekne teda zapiekol, pockaj ked ti on zapecie potom..
zaujimaju ma tie testy..

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10863
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » So 03. Mar, 2007, 20:35

chodim na nom 4.5ghz stale:) nemienim ho na tlacit na doraz..testy porobim ako nahle bude cas,napis testy ktore mam porobit,resp ta zaujimaju :wink:

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa beardie » So 03. Mar, 2007, 21:19

superPI 1M

Užívateľov profilový obrázok
glide
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 492
Dátum registrácie: Po 04. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa glide » So 03. Mar, 2007, 23:30

quicky napísal:chodim na nom 4.5ghz stale:) nemienim ho na tlacit na doraz..testy porobim ako nahle bude cas,napis testy ktore mam porobit,resp ta zaujimaju :wink:
mna zaujima ci prezije 24hod prime :)
Spoiler: ukázať
CPU: AMD Ryzen 7 1700, Noctua NH-U12P SE2
RAM: Kingston HyperX Predator 2x16GB 3000 MHz DDR4
GPU: MSI GTX 1080 GAMING X 8G
MOBO: ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac, PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold
HDD: Samusung 960Evo 250GB
Case: Fractal Design Node 304
NAS: Asustor 204TE 4x WD 3TB (RAID 5), 1x SSD Intel 330 180GB

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10863
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 04. Mar, 2007, 00:04

zatim som hral cely den ,a ziadny problem,zaseknutie a podobne..idem teda na to superPI :P

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10863
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 04. Mar, 2007, 00:12

takze super pi 1M - 32sec ; :? nejak malo sa mi to zda...nemoze to byt tym ,ze mam ramku len single channel ?

Užívateľov profilový obrázok
beardie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa beardie » Ne 04. Mar, 2007, 00:22

malo malo :wink:
ja som ho dal teraz na notase za 27 :P a to na 2,25x nizsej frekvencii a neporovnatelne nizsej spotrebe

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10863
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 04. Mar, 2007, 00:31

kto vie preco to,aj ked realny vykon to ukaze nijak ... prave som skusal tridemark06 - 2732b :cry: kurna ,nejake divo sa mi to zda

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Ne 04. Mar, 2007, 00:47

cinebench 2003 sa ti nechce testnut? :)
Me like Pentium

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » Ne 04. Mar, 2007, 01:35

skus na ramkach nastavit nizsie casovanie - uprednostni ho pred frekvenciou .... malo by to mat potom vacsiu priepustnost a lepsi cas v superpi ....

podla mojho nazoru ide prave o priepustnost medzi procakom a pamatou - aj ked ide procak rychlo, nestihaju k nemu data z ram prudit - aky mas chipset, moze to byt totiz aj pamatovym radicom .... (a spominany dual channel by tomu pomohol)
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10863
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 04. Mar, 2007, 02:09

mno tento tyden kupim dalsiu ramku do dualu,teraz ide na 900mhz a CL5 ...
chipset mam intel 965 ...
pokial by som nasiel instalacku cinebech tak to mozem pre teba testnut :wink: (hod nejaky link)

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"