Problem

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Užívateľov profilový obrázok
Pavoluhliarik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 98
Dátum registrácie: Ne 23. Nov, 2008, 19:34
Bydlisko: Divinka

Problem

Príspevok od užívateľa Pavoluhliarik » Ut 05. Jún, 2018, 11:24

Od určitej doby asi tak niečo cez mesiac mám problém pri otvorení YouTube viď video-https://youtu.be/bdoc58dZTLI keď otvorím YouTube tak mi hneď nenabehnú tie obrázky videí len také sivé štvorce.Neviem čo to môže byť.Robí to na externej grafike a aj na grafike v cpu robí to aj keď prepínam medzi videami niekedy.
Spoiler: ukázať
CPU-i9 9900K,Cooling-Be quiet 280,Mainboard-Asus Maximus XI Hero,Pamäť-kingston hyperx predator ddr4 3000 32Gb,Grafika-Asus strix 2080ti oc 11gb,Zdroj-Corsair HX1200W,HDD-M.2 Samsun 960 pro 500gb, Samsung 860 qvo 1Tb,Apacer AS340 960gbMonitor-27" Philips 278E8QJAB ,Skriň- Evga DG 84,Mobil-IPhone 7

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 05. Jún, 2018, 13:48

To je normany stav, pokym sa nacitaju jednotlive casti webstranky.
Aby uzivatel vedel, ze sa daco deje a nemyslel si, ze to zmrzlo.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13633
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem

Príspevok od užívateľa Snake » Pi 08. Jún, 2018, 13:56

lock
#rollerman

Zamknuté

Návrat na "Procesory"