Procesory Intel Kaby Lake

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Pi 10. Feb, 2017, 08:52

mas silny talent tak jemne, vludne, ludsky napisat... az by mrle zamrzli v riti cloveku. Rozumiem co ja chapem, ale chlapec si uz nasypal pol tony popola na makovicu
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Enzo87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 385
Dátum registrácie: Pi 28. Nov, 2014, 19:30

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Enzo87 » Ne 12. Feb, 2017, 17:17

snake si nejaky husty ne ? co ty vies preco potrebujem W7 ? to idiot si si mohol odpustit...je ta do toho velke hovno , pytal som sa ci to pojde a na hlupe komentare tu nikto nie je zvedavy. danke , ostatnym dikes :)

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12928
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Snake » Po 13. Feb, 2017, 02:54

no daj, preco?
#rollerman

Enzo87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 385
Dátum registrácie: Pi 28. Nov, 2014, 19:30

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Enzo87 » Po 13. Feb, 2017, 18:57

napriklad interny program ktory pouzivame vo firme funguje zatial len na W7 alebo licencie co mam kupene na Win7 za nemale Eura by som musel kupit znova na W10 , atd atd

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12928
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Snake » Po 13. Feb, 2017, 21:23

Vymente ajtakov ked nepoznaju nieco ako sequencer alebo ACT
#rollerman

Enzo87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 385
Dátum registrácie: Pi 28. Nov, 2014, 19:30

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Enzo87 » Po 13. Feb, 2017, 21:33

staci pockat na verziu co pojde na W10 ale nakupeny SW na Win7 je najvacsi dovod....ja kombinujem pracu na ntb a desktope preto mi treba win7 ale v marci si idem skladat nove PC takze neviem ako to vyriesim .

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15194
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 14. Feb, 2017, 09:05

Ak mate retardovany software ktory fakt nedokaze bezat pod Windows 10 (neviem si predstavit co take musi robit aby nesiel... asi to ma nejake nechutne systemove drivery, ktore sa neunuvaju aktualizovat na novsi OS), tak si nahod W7 do virtualky. Ak teda ten software nevyzaduje HW kluce, pre ktore potrebuje tie drivery.

Enzo87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 385
Dátum registrácie: Pi 28. Nov, 2014, 19:30

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Enzo87 » Ut 14. Feb, 2017, 10:19

fakt nedokaze bezat, ale s takymto problemom sa stretava viac ludi z mojho okolia...ale v lete by sme mali prejst uz na W10 tak som zvedavy, tu virtualku skusim, je na to nejaky program co sa vola nieco a box ak dobre viem, virtualbox ? alebo je nieco lepsie ? chcem si tam dat aj Linux :D dik

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12928
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Snake » St 15. Feb, 2017, 14:05

virtualku mu neumoznuje licencia, takze mu prestante radit blbosti, doma si instalujte co chcete, vo firme potrebuje SA, co to je za SW?
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1374
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa patro16 » St 15. Feb, 2017, 16:50

snake a nemozes tu odpoved nejak rosirit do zrozumitelnej reci? - tj. mam vo firme pc s w7, urobim upgrade na w10 a uz nemozem znova pouzivat w7 na tom istom pc vo virtualke (vmware/virtualbox)?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Gainward GTX 1060 6GB + NF-P12 PWM
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12928
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Snake » St 15. Feb, 2017, 23:35

nie nemozes, a upgrade na Win 10 nespravis, jedine ze si kupis licenciu, a ani vtedy nemozes mat dve sucasne beziace instancie systemu, to mate firmu a nemate nikoho na licencovanie a outsourcing normalnych sluzieb? Sak to neni normalne co mi tu pises, kompatibilita atp, co mate za ajtakov?
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1374
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa patro16 » Št 16. Feb, 2017, 15:40

no u nas take problemy zatial nemame, no zobral som to zatial teoreticky ak by bolo treba do buducna, takze ma to zaujalo, lebo na par pc sa urobil upgrade este ked to vyhadzovala w7-cka cez aktualizaciu. A za to ze mi nemoze bezat na jednom pc w10 (upgrade z w7) + w7 vo virtuale s rovnakym keyom pre licenciu by som ich akurat tak nakopal, ked si zaplatim licenciu, tak si s nou chcem robit co uznam za vhodne.
inak s tou kompatibilitou to moze byt kludne pravda u nas mame napr. priemyselnu masinu kt. bezi este na xp lebo novsie os nepodporuju ovladaciu kartu (resp.sw) pre servo-motory, senzory atd.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Gainward GTX 1060 6GB + NF-P12 PWM
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12928
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Snake » Št 16. Feb, 2017, 19:34

Ty nechapes ze licencia je to co ti umoznuje vyrobca sw? Tu to neplati ako zakon, tu plati co nie je povolene, je zakazane. A ty si software nekupujes, kupujes si uzivacie prava ktore definuje licencna zmluva. A ano, ak chces viac instancii, kup si SA, ak mas dalsie otazky, zaloz si temu s otazkami, tu to spinit uz nebudeme
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
B4rz1n1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 352
Dátum registrácie: So 28. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Trencin/BA

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa B4rz1n1 » Po 06. Mar, 2017, 19:12

Chysta intel znizenie KABY, SKY Lakov?
niektore UK zdroje uvadzali 100$ zlacnenie u 7700K. Dockame sa toho priebehu dalsich dnov?

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5046
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Procesory Intel Kaby Lake

Príspevok od užívateľa Leon » Po 06. Mar, 2017, 19:14

Nevyzerá to tak. Keby bolo nejaké zlacňovanie tak najneskôr do začiatku predaja Ryzenu, a ten už tu je pár dní.
.

Napísať odpoveď

Návrat na "Procesory"