formy...

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
Užívateľov profilový obrázok
grafical
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: So 31. Dec, 2005, 20:00

formy...

Príspevok od užívateľa grafical » So 25. Feb, 2006, 15:01

cawte, potreboval by som pomoct :D

mam takyto form
echo '<form action="play.php?userlog='.$userlog.'&userpsw='.$userpsw.'&chod=v&action=prieskum" method="post">'; echo '<input type="submit" value="Ist na vychod"></form><br>';

mam take 4 a podla toho na jaky kliknem tak podla toho upravuje db :
include 'db.php';

$dotaz = "SELECT * FROM `users` WHERE login='$userlog'";
$result = mysql_query($dotaz, $link);
$cosi = mysql_fetch_array($result);

$oprava="repair table users;";
$dooprava=mysql_query($oprava, $link) or die ("SQL dotaz se nepovedl");

if ($HTTP_GET_VARS['chod'] == "s" && !isset($nedasejit)){
if ($cosi['lokace_y'] >= $max_y && $cosi['lokace'] == ""){
}
else{
$oprava="UPDATE users SET lokace_y=\"".($cosi['lokace_y']+1)."\" WHERE login='$userlog'";
$dooprava=mysql_query($oprava, $link) or die ("SQL dotaz se nepovedl");
}
}

potom tam mam este funkcie a take ale nic nepomaha ... stale to skace nejak ... bezi to zatial na http://grafical.wz.cz/end

keby mi niekto poohol, aby to tak neskakalo ... ?

iwhy
VIP
VIP
Príspevky: 763
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa iwhy » So 25. Feb, 2006, 16:08

Hm nejak na tom linku nic nevidim

Užívateľov profilový obrázok
grafical
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: So 31. Dec, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa grafical » So 25. Feb, 2006, 17:21

ten link je dobry :D :D
ale uz mi to frci, len som mal v zlom poradi usporiadane dotazy ...
nejako to nebolo moc usporne na db jak som to mal :-) :lol:

Napísať odpoveď

Návrat na "Programovanie"