V com to spravit?

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

V com to spravit?

Príspevok od užívateľa Scorp » St 15. Feb, 2006, 20:04

Jedna sa o toto... :)
Potrebujem nieco, co si vezme udaje z mysql a zapise ich do python skriptu :) jednoducho povedane :)
asi v takomto tvare
[[2385, 1]], [[5575, 75000], [57, 5000000]]
pricom prve cislo je vzdy udaj zo zadanej tabulky a riadku v mysql a druhe v zatvorke je cislo, ktore zadam ja :)

dalsia vec, zapis do html :))))
....
riadok 4 - <td align=left><font color="ZZZ">Udaj z MYSQL:</font></td>
....
riadok x
... atd

da sa to vobec pochopit a urobit, alebo to musim vsetko manualne? :((
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2621
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Re: V com to spravit?

Príspevok od užívateľa RP » St 15. Feb, 2006, 20:43

Scorp napísal:Jedna sa o toto... :)
Potrebujem nieco, co si vezme udaje z mysql a zapise ich do python skriptu :) jednoducho povedane :)
asi v takomto tvare
[[2385, 1]], [[5575, 75000], [57, 5000000]]
pricom prve cislo je vzdy udaj zo zadanej tabulky a riadku v mysql a druhe v zatvorke je cislo, ktore zadam ja :)

dalsia vec, zapis do html :))))
....
riadok 4 - <td align=left><font color="ZZZ">Udaj z MYSQL:</font></td>
....
riadok x
... atd

da sa to vobec pochopit a urobit, alebo to musim vsetko manualne? :((
Nevidim dovod preco by to napriklad php-cko nezvladlo.

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » St 15. Feb, 2006, 20:58

kebyze to mam na localhoste tak ok, ale tu webserver pustat nebudem a ked to dam na nejaky hosting tak to bude s mojim netom svizne jak ...
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2621
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa RP » St 15. Feb, 2006, 22:51

Scorp napísal:kebyze to mam na localhoste tak ok, ale tu webserver pustat nebudem a ked to dam na nejaky hosting tak to bude s mojim netom svizne jak ...
Hmmm, a preco to pises az teraz? Webserver pustit nemozes a mysql ano, tomu celkom nerozumiem.

Bez webserveru sa to da sa spravit napr. v C++.

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » St 15. Feb, 2006, 23:49

alebo by som mohol webserver hodit na pc na lokalke.. na moje pc nedam :)
ak s tym nic neporobim skoncim 2 dni v notepade prepisovanim cisiel :bye:

tu kludne lock, nemyslim, ze k tomuto este niekto bude mat otazky
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2621
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa RP » Št 16. Feb, 2006, 00:51

Scorp napísal:alebo by som mohol webserver hodit na pc na lokalke.. na moje pc nedam :)
ak s tym nic neporobim skoncim 2 dni v notepade prepisovanim cisiel :bye:

tu kludne lock, nemyslim, ze k tomuto este niekto bude mat otazky
Dobre, mam este jeden napad. Zda sa ze udaje uz mas v databaze.
Tak by slo exportnut ich do sql subor (co je v podstate textovy subor). Taky subor ma presnu strukturu a tak ak vies co presne z neho chces mozes k nemu pristupovat lubovolnym programovacim jazykom ako k textovemu suboru a citat z neho co potrebujes.

Natahat cokolvek z takehoto suboru by sa dalo hoc aj Pascalom.
A potom v takom jazyku (napr. v pascale krasne) pracou s retazcami nagenerovat lubovolny html subor. Urcite je to rychlejsie riesenie ako sa babrat s textom v notepade.

Napísať odpoveď

Návrat na "Programovanie"