Da sa taketo forum urobit v HTML?

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Da sa taketo forum urobit v HTML?

Príspevok od užívateľa Wizik » Pi 16. Dec, 2005, 13:58

Cawte..by ma zaujimalo ze ci sa da urobit taketo podobne forum ale nemusi byt take obsiahnute...potrebujem aby mi niekto poradil trochu alebo na mail zaslal rovno zdrojak ak ma...dakujeeeem
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Pi 16. Dec, 2005, 15:50

sak si tukni http://www.phpbb.com a zistis, ze je to toto iste forum, ale nie cez html, ale potrebujes PHP + MYSQL, jednoduche nahodenie, vlastne to len nainstalujes a je to ... nastavis a vyriesene ...

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Pi 16. Dec, 2005, 15:51

no to uz som si aj stiahol ale neviem s tym ani lne pohnut...ak vies ako na vec porad plz...bo si robit len tak na skusku forum ze ci to dokazem dako... :wink:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Pi 16. Dec, 2005, 16:05

nie cez html sa to neda. to musis cez php. skus www.all4web.sk tam sa da forum stiahnut zadar. ale najleposie forum je vlastnorucne napisane. ver mi viem co hovorim :wink: ...

Užívateľov profilový obrázok
Arius
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: BA 5trzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Arius » Pi 16. Dec, 2005, 20:01

no mas v nom najlepsi prehlad ale neviem ci by som sa pustal do pisania noveho fora ked je tu phpbb
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Pi 16. Dec, 2005, 20:19

NJN tak som chcel skusit cez www.webzdarma.cz a nic...otvori sa install a potom to nereaguje lebo furt pise daku chybu...grrrr :E
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Pi 16. Dec, 2005, 21:37

ja som raz snazil napisat cele forum, phpbb som moc neskusal. to forum bolo do istej miery funckne ale naozaj iba do istej mieri, vravim ti skus to all4web.sk napokon som si to aj stade stiahol... :red: :red:

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Pi 16. Dec, 2005, 21:44

Tak asi som slepy lebo ja na tom www.all4web.sk nevidim ziadny free webhosting...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Pi 23. Dec, 2005, 23:35

nie webhosting ale free forum...

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » Ut 03. Jan, 2006, 21:02

uz si to presne nepamatam, ale v phpbb treba jednemu suboru zmenit atributy aby bol uplne pristupny (aj zapis) pre vsetkych

je tam po rozbaleni priecinok s navodmi a v jednom je quick install .... (po anglicky)
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
mousek
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 05. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Snv
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mousek » Št 05. Jan, 2006, 15:40

config.php

Napísať odpoveď

Návrat na "Programovanie"