Strana 1 z 1

Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 12:07
od užívateľa LoPiO
Potrebujem odzalohovat celu databazu, v ktorej mam mambo, phpBB2, coppermine gallery.

Ako :help:

Re: Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 15:12
od užívateľa RP
LoPiO napísal:Potrebujem odzalohovat celu databazu, v ktorej mam mambo, phpBB2, coppermine gallery.

Ako :help:
Mas k nej pristup cez phpMyAdmin?

Re: Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 16:18
od užívateľa LoPiO
RP napísal:Mas k nej pristup cez phpMyAdmin?
Asik nie. Pristup mam cez mysql v linuxe, bo to bezi na serveri v mojej byvalej skole.

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 16:27
od užívateľa Scorp
ja som db mysql zalohoval s navicatom

Re: Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 17:25
od užívateľa RP
LoPiO napísal:
Mas k nej pristup cez phpMyAdmin?
Asik nie. Pristup mam cez mysql v linuxe, bo to bezi na serveri v mojej byvalej skole.
Ok, tak najjednoduchsie, stiahni si nejaku aplikaciu co vie robit aj zalohy mysql. Napriklad imysql :

http://www.artronic.hr/mysql/zeos_interact/download.htm

a v nom sprav dump databazy.

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 17:51
od užívateľa LoPiO
Server je pod linuxom :red:

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 18:03
od užívateľa RP
LoPiO napísal:Server je pod linuxom :red:
Tak si otvor terminal (shell) a napis

mysqldump --help ... zorientuj sa :)

alebo : http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/mysqldump.html

Najjednoduchsie : napis

mysqldump meno_dabazy

To by malo stacit.

PS : to ze server je pod linuxom nevadi, cez imysql sa mozes nan pripojit odkialkolvek, z ineho pocitaca s Win a spravit zalohu odtial.

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 21:02
od užívateľa LoPiO
OK. DIkes vyskusam. Ozvem sa az v nedelu ohladom tochto ako som dopadol ;)

Napísané: Št 10. Nov, 2005, 21:59
od užívateľa diablik
alebo prikazom
mysql man
alebo pozri na linuxsoft.cz tam su tony SW pre linux, mozno najdes nejaky soft s GUI