Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Príspevok od užívateľa LoPiO » Št 10. Nov, 2005, 12:07

Potrebujem odzalohovat celu databazu, v ktorej mam mambo, phpBB2, coppermine gallery.

Ako :help:
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2621
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Re: Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Príspevok od užívateľa RP » Št 10. Nov, 2005, 15:12

LoPiO napísal:Potrebujem odzalohovat celu databazu, v ktorej mam mambo, phpBB2, coppermine gallery.

Ako :help:
Mas k nej pristup cez phpMyAdmin?

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Re: Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Príspevok od užívateľa LoPiO » Št 10. Nov, 2005, 16:18

RP napísal:Mas k nej pristup cez phpMyAdmin?
Asik nie. Pristup mam cez mysql v linuxe, bo to bezi na serveri v mojej byvalej skole.
Naposledy upravil/-a LoPiO v Št 10. Nov, 2005, 17:50, upravené celkom 1 krát.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Št 10. Nov, 2005, 16:27

ja som db mysql zalohoval s navicatom
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2621
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Re: Zaloha mysql databazy. Ako na to ???

Príspevok od užívateľa RP » Št 10. Nov, 2005, 17:25

LoPiO napísal:
Mas k nej pristup cez phpMyAdmin?
Asik nie. Pristup mam cez mysql v linuxe, bo to bezi na serveri v mojej byvalej skole.
Ok, tak najjednoduchsie, stiahni si nejaku aplikaciu co vie robit aj zalohy mysql. Napriklad imysql :

http://www.artronic.hr/mysql/zeos_interact/download.htm

a v nom sprav dump databazy.

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Št 10. Nov, 2005, 17:51

Server je pod linuxom :red:
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2621
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa RP » Št 10. Nov, 2005, 18:03

LoPiO napísal:Server je pod linuxom :red:
Tak si otvor terminal (shell) a napis

mysqldump --help ... zorientuj sa :)

alebo : http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/mysqldump.html

Najjednoduchsie : napis

mysqldump meno_dabazy

To by malo stacit.

PS : to ze server je pod linuxom nevadi, cez imysql sa mozes nan pripojit odkialkolvek, z ineho pocitaca s Win a spravit zalohu odtial.

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Št 10. Nov, 2005, 21:02

OK. DIkes vyskusam. Ozvem sa az v nedelu ohladom tochto ako som dopadol ;)
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » Št 10. Nov, 2005, 21:59

alebo prikazom
mysql man
alebo pozri na linuxsoft.cz tam su tony SW pre linux, mozno najdes nejaky soft s GUI
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Programovanie"