php

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
free14
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Po 18. Júl, 2005, 20:00

php

Príspevok od užívateľa free14 » Št 21. Júl, 2005, 19:32

Mohol by mi niekto podrobne vysvetlit na akom principe funguje jazyk php?

Smazil som si to naist na internete a ked som nasiel neako som nechapal , skusal som si to s nim aj doma ale neako si neviem dat rady , tak mi pomozte pls

:wink:

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Št 21. Júl, 2005, 19:56

:? na akom principe?
na rozdiel od html funguje stylom ze sa odosle poziadavka na server, spracuje sa, odosle sa spracovana odpoved a tak dokola, eh, zle vysvetlenie :) :red:
lepsie to neviem :cry:
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
pionier
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: So 06. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: košice

Príspevok od užívateľa pionier » Št 21. Júl, 2005, 20:28


Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Št 21. Júl, 2005, 21:12

ak chces, s php trochu viem, tak napis SS

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Pi 22. Júl, 2005, 09:06

PHP - Personal Home Page/s - dynamicke stranky
vetsinou (ja myslim ze vzdy) sa pouziva v spojeni s databazou,
priklad : mas databazu do ktorej ukladas clanky (napr.: Casemod od ***, Recenzia chladica ***), a na zobrazenie pouzijes PHP, tam uz zalezi len na tebe ci spravis uvodnu stranku s nahladmi clankou, ci sa maju vypisat vsetky alebo len par a dole taky mali odkaz na dalsie stranky, alebo take forum - vsetky prispevky su ulozene v DB rovnako, kliknutim na odkaz posles php skriptu udaje co chces zobrazit, skript z toho spravi filter a vrati ti to co prefiltroval

nezabudni ze ak chces skusat PHP skripty o seba doma tak musis mat nainstalovany webovy server a na nom rozbehane PHP
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

free14
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Po 18. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa free14 » Pi 22. Júl, 2005, 12:13

tak , ja programujem zatial len v html , uz aspon priblizne viem ako funguje php , ale robit s nim ani zdaleka neviem , jedna z mojich prvych stranok je na

www.lukas-staron.wz.cz

nic tam nefunguje , odporucam pozerat cez mozzilu , IE mi nechce niektore scripty zobrazit

Napísať odpoveď

Návrat na "Programovanie"