Borland Pascal

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
Užívateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1345
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Borland Pascal

Príspevok od užívateľa tomas2893 » St 16. Apr, 2008, 16:37

Zdravim,
Prosim mohli by ste mi dat nejaky link, kde sa da stiahnut BP 7.0??
Pretoze vsetky co som ja nasiel mali nejaku tu chybu, napr. nesiel unit graph, ci unit crt, pricom toto potrebujem, zajtra mam odovzdat projekt a ja mam problem nieco funkcne najst.
Dakujem za namahu
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2616
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa RP » St 16. Apr, 2008, 16:53

Odporucam stiahnut si stiahnut iny Pascal - freepascal - je zadarmo, je identicky a rozsireniami a kompatibilitou s roznymi platformami lepsi: freepascal (Open Source Pascal): http://www.freepascal.org/download.var

Užívateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1345
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa tomas2893 » St 16. Apr, 2008, 18:43

Uz som nieco stiahol, zatial vsetko funguje, az na to, ze nejde roztiahnut na celu plochu, vypisuje chybu, ze system nepodporuje celoobrazovkovy rezim, to bude asi nekompatibilitou s vistou, takze vyskusam freepascal. Diky moc :)
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2616
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa RP » St 16. Apr, 2008, 20:05

To nie je Vistou, to iste robi aj v XP. Tak to maju spravene, s tym nic nenarobis.

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4343
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Príspevok od užívateľa lacika » St 16. Apr, 2008, 20:52

ak chces mozem ti poslat Turbo pascal na mail..
netreba instalovat, len hodit na disk..
a ak budes chciet tak pribalim aj grafika.tpu (mozes robit stvorceky a kruzka :D )
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Borland Pascal

Príspevok od užívateľa gamer222 » Ne 09. Nov, 2008, 13:43

ja mám rovnaký problém... na starom pc mi pascal išiel v pohode, ale prednedávnom som kúpil nový pc so štvorjadrovým procesorom, 4GB ramky a nechce sa roztiahnut na celú obrazovku... mám windows XP 32bit... možem len písať na malú a keď dám že spustiť program tak vypíše Procesor NTVDM obsahuje neplatnú inštrukciu CS:5180 IP:0456 OP:63 01 0b 90 00 Príkazom zatvoriť ukončíte aplikáciu... Mohol by mi niekto poradiť? Budem vám vďačný, pretože pascal dosť potrebujem
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: Borland Pascal

Príspevok od užívateľa Fester182 » Ne 09. Nov, 2008, 16:16

ja na pascal pouzivam Dev-Pascal.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Borland Pascal

Príspevok od užívateľa jararak » Ut 11. Nov, 2008, 03:15

gamer ak si mal stary komp nieco pod p4 s 2ghz tak viem kde je problem, niekde doma mam novsie turbo, problem je ze novsie cpu maju vypustenu nejaku instrukciu, alebo inac je obsluhovana cize tam je chyba
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Napísať odpoveď

Návrat na "Programovanie"