Prebliknutie stránky pre refreshi/načítaní

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Prebliknutie stránky pre refreshi/načítaní

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Pi 05. Aug, 2016, 12:12

Zdarec, mám problém so stránkou. Pri refreshu/načítaní ďalšej stránky mi na milisekundu preblikne stránka bez css. Všetko fajn, ale proste to neustále chvíľkové prebliknutie je fest otravné.

Robí to len v Chrome, Edge i Firefox sú v poriadku bez akéhokoľvek blikania.

Už som skúšam mergovať css súbory (mal som ich vyše 10), žiadna zmena.
"Temnotou budoucí minulosti, kouzelník touží prohlédnout, je jen jedna cesta mezi dvěma světy.
Ohni, se mnou pojď!"

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Prebliknutie stránky pre refreshi/načítaní

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Pi 05. Aug, 2016, 13:12

"Temnotou budoucí minulosti, kouzelník touží prohlédnout, je jen jedna cesta mezi dvěma světy.
Ohni, se mnou pojď!"

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1807
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: Prebliknutie stránky pre refreshi/načítaní

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 05. Aug, 2016, 16:40

a server je ako nakonfigurovany ? nebude problem v tom, ze tie CSS sa vobec necachuju ? a kolko kb vlastne maju? mne toto sice robi jeden web, ale tam sa CSS loaduje z JS ako u debilov a este som si nenasiel cas to prerobit
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X220 + Samsung SM841 128GB SSD + Hitachi 1.5TB HDD + Win10 Insider

caligulas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2009, 08:11
Bydlisko: Nová Baňa

Re: Prebliknutie stránky pre refreshi/načítaní

Príspevok od užívateľa caligulas » Ut 08. Nov, 2016, 12:32

Hoď sem nabudúce URL rovno :)

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Prebliknutie stránky pre refreshi/načítaní

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Ut 08. Nov, 2016, 12:35

Vyššie zmienené dočasné riešenie nakoniec ostalo nafurt, nie je to až tak zlé. URL bohužiaľ nedám pretože sa jedná o súkromnú firemnú stránku :red:
"Temnotou budoucí minulosti, kouzelník touží prohlédnout, je jen jedna cesta mezi dvěma světy.
Ohni, se mnou pojď!"

caligulas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2009, 08:11
Bydlisko: Nová Baňa

Re: Prebliknutie stránky pre refreshi/načítaní

Príspevok od užívateľa caligulas » Ut 08. Nov, 2016, 12:47

Ja preloadre používam na väčšine webových aplikácií :)

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1807
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: Prebliknutie stránky pre refreshi/načítaní

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ut 08. Nov, 2016, 14:50

preloader je fajn, ale cache je este viac fajn :D a ked sa to necachuje, tak to vela radosti nenarobi uzivatelom
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X220 + Samsung SM841 128GB SSD + Hitachi 1.5TB HDD + Win10 Insider

Napísať odpoveď

Návrat na "Programovanie"