Aky program. jazyk na leto ?

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
wipe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 228
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: BA - Karlova Ves
Kontaktovať užívateľa:

Aky program. jazyk na leto ?

Príspevok od užívateľa wipe » So 24. Jún, 2006, 18:38

Toto leto sa zrejme budem nudit odost viac ako obycajne.Tak rozmyslam ,ze by som sa pustil do dakeho jazyka alebo inych veci.
Poradte co si vybrat.

- J2EE
- J2ME
- C#
- C++
- PHP+MYSQL
- Linux
- alebo daco ine poradte ;)



tak som si myslel ze nebudem musiet pisat ze co uz viem ale co uz ..

Cize ovladam C a J2SE + zaklady php


diky
Naposledy upravil/-a wipe v So 24. Jún, 2006, 20:57, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2608
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Re: Aky program. jazyk na leto ?

Príspevok od užívateľa RP » So 24. Jún, 2006, 20:36

wipe napísal:Toto leto sa zrejme budem nudit odost viac ako obycajne.Tak rozmyslam ,ze by som sa pustil do dakeho jazyka alebo inych veci.
Poradte co si vybrat.

- J2EE
- J2ME
- C#
- C++
- PHP+MYSQL
- Linux
- alebo daco ine poradte ;)



diky
Zalezi co uz vies (?) a co chces vediet programovat (?).

Ak nevies ziaden programovaci jazyk odporucam zacat klasickym C-ckom.

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » So 24. Jún, 2006, 20:43

Tiez si myslim, ze by si mal zacat ceckom, ked ho budes vediet, tak sa doucis par novych veci a vies c++...

A este vela inych jazykov vychadza syntaxou z cecka...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » So 24. Jún, 2006, 20:51

ja idem cez leto studovat na profesionalnejsiu uroven PHP + MySQL, kvoli tomu, ze idem zacat spolupracovat na implementacii internetovych obchodov jednej spolocnosti ... a bez lepsieho ovladania tohto jazyka mozem ist do <> ... :roll:

wipe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 228
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: BA - Karlova Ves
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wipe » So 24. Jún, 2006, 20:59

CrakeN napísal:ja idem cez leto studovat na profesionalnejsiu uroven PHP + MySQL, kvoli tomu, ze idem zacat spolupracovat na implementacii internetovych obchodov jednej spolocnosti ... a bez lepsieho ovladania tohto jazyka mozem ist do <> ... :roll:
ako ze do <> ?? to chces povedat ze ked neviem php+mysql tak som odpisany alebo ako ??

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » So 24. Jún, 2006, 21:04

nie, ja hovorim za mna, pretoze ja sa venujem tvorbe web stranok a ked chcem pracovat na internetovych obchodoch, tak sa bez tohoto neobidem ... zalezi, co chces v buducnosti dalej robit, s cim chces pracovat ... podla toho sa da dost upresnit programovy jazyk ...

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » Po 26. Jún, 2006, 09:08

wipe napísal: ako ze do <> ?? to chces povedat ze ked neviem php+mysql tak som odpisany alebo ako ??
Nie, to si len vtedy ak nevies SQL.. :)
Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Užívateľov profilový obrázok
kami_sama
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: Po 05. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kami_sama » Po 03. Júl, 2006, 21:59

nooo, J2ME v ziadnom pripade neber. to je bullshit. hovoril som s viacerimi vyvojarmi a mi potvrdili, ze napr. na mobilne telefone, ale vacsinou ani na PDA pouzitelne virtualne stroje neexistuju. prakticky je to mrtve nieco.

podla mna ber C# (aj ked robim konkurenciu len pre seba, ale co uz...). teraz na slovenskom trhu C# je menej, ako 30% (co sa tyka pouzivanosti), ale napr. v USA pomer oproti jave je 1:1, cize by malo zvysit aj u nas na takych 45%... programatori v C# budu vyhladavane.=;)

ale ked chces srandu, tak si zacni qbasicom. je to super vec. fakt! akoze vela ludi na tom len sa smeje, ale tam sa daju robit super veci (aj ked trosku primitivne). len tak pre zabavu to staci...=:)

Napísať odpoveď

Návrat na "Programovanie"