Strana 2 z 2

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: Ut 23. Okt, 2012, 23:20
od užívateľa alle
Chces sa hadat ? :)
chcem :D
Jediny hacik je v dvojkanalovom radici :)
ano :-)
Ja som Phenom II x4 920 125W pouzival na doske AM2 od Gigabyte. Oficialne tento CPU nebol podporovany, ale doska podporovala AM2 125W procesory, takze napajacia kaskada stacila a BIOS poznal CPU
no veď o tom hovorím , samotne AM2 nepodporuje AM3, zase je to zavisle od toho či doska ma podporu pre TDP 125w čo si sám písal a tiež to nemaju všetky dosky s AM2....s tym skusenosť mam aj ja že rozkotulať sa to da, všetko je to pekné nevravím že nie ale keď budeme mať viac info a budeme vedieť čo chalan vlastne chce tak potom sa možme hadať ďalej :) ale teraz nevieme dokopy nič

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: Ut 23. Okt, 2012, 23:27
od užívateľa CageJ
Jasne :)

citujem AnadTech :

''In January AMD launched their new quad-core Phenom II processors that were compatible with existing AM2+ motherboards and DDR2 memory. The Phenom II 940 and 920, then priced at $275 and $235, performed better than the equivalently priced Intel Q9400 and Q8200. However, the first Phenom II processors support only DDR2 memory and can only be mounted on an AM2+ motherboard. A few weeks later AMD filled out the Phenom II line downward with five new models with integrated DDR3 and DDR2 support. These new AM3 processors could mount in socket AM3 and support DDR3 memory or mount in AM2+ and support DDR2 memory.''

Takze pri tychto modeloch problem nebude, tusim cisto DDR3 su az Phenomy II x6.

Ja by som v jeho pripade siel do 95W Phenoma II, len musi dat tu dosku. A chcel som tym povedat, ze HT 3.0 nie je nutnostou.

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: Ut 23. Okt, 2012, 23:34
od užívateľa alle
jop, len ešte treba vedieť aj zdroj :-) ak bude mať nejaky 350-400w EC,mercury,alied a ine rafinerky tak sme dobro došli :D a v takom pripade by tie investicie boli ešte väčšie čo neviem či sa mu oplati investovať do starej dosky, ale aspoň sme si pokecali, bavil som sa :cool:

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: Ut 23. Okt, 2012, 23:36
od užívateľa CageJ
Jo, jo pravda..
Mne 400W EC nepotiahol HD4870 + Phenom II x4 920 ! Zato !! HD4850 + Phenom II x4 920 potiahol :D....

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: Ut 23. Okt, 2012, 23:39
od užívateľa alle
to máš nejaky paradny EC :D golden sample :D tie zdroje maju problem potiahnuť samych seba a nieto ešte pc :D

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: Ut 23. Okt, 2012, 23:46
od užívateľa CageJ
Uz ho nemam, ked som vymenil za HD4870, tak pri stability teste vyplo PC... musel som ho vymenit :D ...
Ale ocividne.. 97% platinum :D..

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: St 24. Okt, 2012, 00:00
od užívateľa alle
:mrcool: no to hej...

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: St 24. Okt, 2012, 13:49
od užívateľa v5ndeta
ako vydim tak sa to zvrtlo na suboj userov ktora doska ma am3 a ktora nie..sorry zabudol som dat dosku dosku mam tuto ...

http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3264#ov

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: St 24. Okt, 2012, 13:50
od užívateľa v5ndeta
alle napísal:nejde tu o dosku, ale neviem čo chceš docieliť tým že dáš lepší cpu, cpu na tu grafu čo máš je akurát,ramky je dosť neviem význam toho upgradu..... a tie brisbane 4000+ išli celkom dobre taktovať,len to vytoč na napr. 3Ghz a maš :-) inak nevidim vyznam investicie jedine ak by si už chcel komplet novšiu/lepšiu zostavu.... choď sa radšej opiť :D
keby som vedel taktovat tak uz mam pertaktovane a netrufam si nato nehcem si do*ebat pc

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: St 24. Okt, 2012, 15:21
od užívateľa alle
:rolleyes: nič by si tym nedo*ebal.. podľa tej dosky čo maš by sa dal hodiť do toho phenom čo spominal Cagej..
aký maš zdroj? tzn. značka a vykon :-)

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: St 24. Okt, 2012, 15:34
od užívateľa CageJ
Ano tak.. so 125W uz moze byt problem, je to hop alebo trop... Aj ked ti doska podporuje aj 125W modely 6000+, 6400+ a FX-62.
Ja by som bral Phenom II x4 955 95W.

Re: KUPA PROCESORA

Napísané: St 24. Okt, 2012, 17:05
od užívateľa STENLY
125 áno, ale nie Phenomy...
955 95W u nás nezoženie

čiže naj volba by bola Phenom II x4 945

problém ale môže byť bios dosky