nVidia GeForce GTX 560/560 Ti

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6960
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: nVidia GeForce GTX 560/560 Ti

Príspevok od užívateľa Kyselinka » So 24. Mar, 2012, 13:43

Po stiahnuti biosu zo stranky GB, iba spustis subor exe a vsetko sa spravi samo. Staci len potom restartnut PC :)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

sedrik_7
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: Ut 28. Feb, 2012, 10:08
Kontaktovať užívateľa:

Re: nVidia GeForce GTX 560/560 Ti

Príspevok od užívateľa sedrik_7 » So 24. Mar, 2012, 14:00

vďaka chlapi,ale nejde mi to update-nuť, pretože mám aktuálnu verziu F50, čo je najnovšia :) diky moc :)
Monitor : Samsung SyncMaster SA350 23" FullHD ; Case : Thermaltake Strike MX ; Procesor : Intel Core i5 2500 3,30GHz 6MB ; Motherboard : Intel DH67VR ; Grafická karta : aktuálne žiadna :-) ; SSD : OCZ Agility III 60GB ; HDD : WD Caviar Black 1 TB ; Zdroj : Fortron Black Power 750W 85+

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5135
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: nVidia GeForce GTX 560/560 Ti

Príspevok od užívateľa elementar » Ut 27. Mar, 2012, 14:36

Tak to co do pi** . Mal som stare ovladace 295 padali vela aj na default aj s podtaktovanou kartou... potom sa to neako ustalilo a nepadalo ani po OC v BC2.. teraz som dal 296 a znova to pada aj na default aj podtaktovane... zacinaju ma srat pomaly ale isto i ked neviem comu pripisovat vinu
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6960
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: nVidia GeForce GTX 560/560 Ti

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ut 27. Mar, 2012, 14:46

A 301.10 si neskusal?
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

sedrik_7
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: Ut 28. Feb, 2012, 10:08
Kontaktovať užívateľa:

Re: nVidia GeForce GTX 560/560 Ti

Príspevok od užívateľa sedrik_7 » Ut 27. Mar, 2012, 14:51

o takej verzii ani neviem...
Monitor : Samsung SyncMaster SA350 23" FullHD ; Case : Thermaltake Strike MX ; Procesor : Intel Core i5 2500 3,30GHz 6MB ; Motherboard : Intel DH67VR ; Grafická karta : aktuálne žiadna :-) ; SSD : OCZ Agility III 60GB ; HDD : WD Caviar Black 1 TB ; Zdroj : Fortron Black Power 750W 85+

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6960
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: nVidia GeForce GTX 560/560 Ti

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ut 27. Mar, 2012, 14:54

Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6960
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: nVidia GeForce GTX 560/560 Ti

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ut 27. Mar, 2012, 17:04

Zalezi asi aj od toho aku lokalizacnu verziu instalujes. Vyskusaj aj SK, a aj EN v kombinacii so spomenutymi inf subormi.
Chalanom aj na inom fore to na 560-tkach ide :)
Inak az teraz som si vsimol, ze sme v nakupke, toto patri inde :D
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"