HTPC pod plazmu, vyuzitie x264 a hudba

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2189
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: HTPC pod plazmu, vyuzitie x264 a hudba

Príspevok od užívateľa Martan » Ut 22. Sep, 2009, 11:22

Google Translator snad poznas, tak ho pouzi ;)
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz CL15 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide IPS 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide VA 3440x1440@120Hz G-SYNC
LG 34" 34GK950F 21:9 UltraWide IPS 3440x1440@144Hz FreeSync2
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7887
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: HTPC pod plazmu, vyuzitie x264 a hudba

Príspevok od užívateľa icefire » Ut 22. Sep, 2009, 11:25

ochab, pokial nevies po nemecky, tak ten shop ani nepozeraj, pri kupe by si mal zbytocne problemi ;)

a da sa tam vyhladavat podla typu, pokial nie si samozrejme blind a to vyhladavacie pole uvidis
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412

Užívateľov profilový obrázok
ochab
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 627
Dátum registrácie: Pi 26. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Re: HTPC pod plazmu, vyuzitie x264 a hudba

Príspevok od užívateľa ochab » Ut 22. Sep, 2009, 11:33

google translator pouzity, neuspesne.. :)
@icefire: ja som si chcel len pozriet tie HTPC od Lian li, lebo pisal ze ich tam je viac... No a oznacenie ich nepoznam...

Ale to je fuk... kaslat na to :-D

no more OT :red:
MSI Z77A-G43, Intel Core i5 2500K@4,0GHz+Noctua NH-U12P, 4x4GB Kingston 1600 CL9 HyperX Blu (Red) XMP, MSI NVIDIA GeeForce GTX 1060 6GB, ASUS Xonar D2X PCI-E, Samsung 860 EVO 250GB, Kingston SA400 240GB, Kingston SV300 120B, Western Digital Red 3000GB SATA III + USB 400GB, DWDRW Asus DRV-24D5MT SATA, PSU SuperFlower SF-550P14PE Golden King, Case Fractal Design Define R4 Black Pearl + 3x Noctua NF-S12 1200, Panasonic TX-P42G20E + LCD Benq 27"

Užívateľov profilový obrázok
jose
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 703
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Re: HTPC pod plazmu, vyuzitie x264 a hudba

Príspevok od užívateľa jose » Ut 22. Sep, 2009, 21:56

do toho antecu ATX zdroj nedas,iba mATX,a tie zrovna tiche nie su,teda ja tichy micro ATX zdroj nepoznam(maju 60-80mm vetraky neregulovane=hlucne,este su aj low profile)iba ked z neho vymontujes ventilator a skusis nejaky osvedceny,co zvykne byt problem v ramci velkosti skrinky a sirky ventilatorov...
skus skor htpc skrinky kde idu ATX zdroje,alebo cube ;)
j.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15721
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: HTPC pod plazmu, vyuzitie x264 a hudba

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 22. Sep, 2009, 21:59

Do Antec Fusion Remote ze nedas klasicky zdroj ? Kolko si takych zostav robil ? Jasne ze tam ide ATX zdroj, v zostave co som robil kolegovmu znamemu bol konkretne Corsair HX450.

Užívateľov profilový obrázok
jose
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 703
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Re: HTPC pod plazmu, vyuzitie x264 a hudba

Príspevok od užívateľa jose » Ut 22. Sep, 2009, 22:11

ja mam microfusion,takze chyba...do fusion ide
j.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15721
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: HTPC pod plazmu, vyuzitie x264 a hudba

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 22. Sep, 2009, 22:12

Ano, microfusion ma iba mATX zdroj. Zvysne Fusion skrinky maju ale normalne ATX zdroj. Zatial co u klasickej Fusion nasava zdroj vzduch zospodu, u MAX verzie taha vzduch z boku a vyfukuje okamzite dozadu.

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"