Chladenie na RAM

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
->slavo<-
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne 07. Dec, 2008, 20:30
Bydlisko: Bratislava ,Petržalka

Re: Chladenie na RAM

Príspevok od užívateľa ->slavo<- » Ne 21. Dec, 2008, 18:26

Obrázok
Cpu
Obrázok
Pred taktovanim 2gb 200FSB 4-4-4-12
Obrázok
Pred taktovanim 4gb 200FSB 4-4-4-12
Obrázok
takt na 1000 205FSB 4-4-4-12
Obrázok
takt na 1000Mhz 205FSB 5-5-5-15
Obrázok
Skusil som dat naspat na 800 a tu som dal omylom 1.8V a po restarte to zamrzlo skusil som najpr vypnut cele pc tak na 10min, no po zapnuti mi to stale po uvodnom pipnuti Hdd zamrzlo cele pc a ani ma nepustilo do Biosu , nasledne anto som napisal na forum ,ze ma resetnut bios , no medzi tym som v panike vybral ramky a myslel som si ze sa museli odpalit alebo nieco proste som nevedel co sa stalo , tak som skusil Pc zapnut iba z jednou ram no asi na 10 krat mi to naskocilo . v biose som prepol na 2.0V pozasuval ostatne 3 ram a zazrakom to ide . :-)
:rep:
Neviem ci sa mam riadit presne podla tych vysledkov ale testovat by somt o mal asi na viste lebo ja mam este Windows Xp .
momentalne to mam na 840mhz 4-4-4-12 pri 2.2V FSB som dal na 210 cize prossesor sa pretaktoval na 3360 z 3200mhz . Voltaz na procesore som nemenil je to nastavene na auto(a tu sa chcem spitat ked budem dalej zvysovat FSB musim zvysovat aj Voltaz procesora ?) :?:

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok


tu su foto chladica Na regulovanie tych otaciek treba nejaky regulator ale na mojej doske sa otacky daju bez problemov znizit Z 3600/ot. na 2500/ot. je to tak akurat ani to nehuci jak som si myslel je to tichučke tak spom spokojny a podarilo sa mi to cvaknut aj troska zboku takze tych spominanych 6ram to presne pokrije.Ja tam mam este flek na 2ram len nemam sloty :)

Celkovo som skusal hrat crysis ,Gta 4, grid, vsetko stabilne , takze by som chcel ist vyssie na 4-4-4-12 pri 800mhz+ na tych 1000 to je tiez stabilne ale podla everestu je tam nizzsi vykon V hrach som to moc nepocitil skusim este winrar ,alebo daco ine na test. . na 4-4-4-12 a 840mhz to ma zatial najlepsi vykon . a stabilny
dik moc za podporu . :cool: :-)
Naposledy upravil/-a ->slavo<- v Ne 21. Dec, 2008, 23:14, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
:)CPU:AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3.2GHz)+Coolink Corator DS:)MB:MSI 790FX-GD70:)RAM:G.Skill RAM 2x4096MB DDR3 1600 9-9-9-24+G.Skill RAM 2x2048MB DDR3 1333 7-7-7-21 Ripjaws Series:)VGA:GIGABYTE N670OC-2GD :)HDD:SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ 2x:)Zdroj:Fortron 600W+Noctua NF-P12-1300:)Sound:Creative 5+1 Inspire p5800 + Sennheiser Hd555:)OS:Windows Ultimate 64bit:)LCD:Samsung P2450 Full HD (24):)Case:CoolerMaster Centurion 5 II+140mm 1200rpm Front ,Noctua NF-S12B-FLX back:)

Užívateľov profilový obrázok
Kasp33r
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1176
Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
Bydlisko: Bratislava (21)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chladenie na RAM

Príspevok od užívateľa Kasp33r » Ne 21. Dec, 2008, 19:01

zláá foto :(((( nič poriadne nevidno , nemôžeš to cvaknúť celé ?:D alebo robiš pre asus a máš zakázané fotiť ?:)
Spoiler: ukázať
My PC :
MB : ASUS P5E-VM SE , CPU : INTEL E7400 @ 3.7GHz . 1.480 V CPU COOLER : AC Freezer 7 Pro ,
RAM : CORSAIR DDR2 2x2048MB 1000MHz TWIN2X C5 , PSU : SEASONIC SS-400ET, 400W ,
HDD : WD Green 2TB / 7200 / SATA 2, 64MB ,
GPU : Asus 4850/512MB DDR3 ,
Mouse : A4tech X-750MK 3xFire Laser Game Mouse , Mousepad: SteelPad QcK , Razer eXactMat ,
OS : Windows 7 ultimate

->slavo<-
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne 07. Dec, 2008, 20:30
Bydlisko: Bratislava ,Petržalka

Re: Chladenie na RAM

Príspevok od užívateľa ->slavo<- » Ne 21. Dec, 2008, 21:25

No tu uvas na fore nejde dat vacsie rozlisenie ako 640x480 :hysterical:
Spoiler: ukázať
:)CPU:AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3.2GHz)+Coolink Corator DS:)MB:MSI 790FX-GD70:)RAM:G.Skill RAM 2x4096MB DDR3 1600 9-9-9-24+G.Skill RAM 2x2048MB DDR3 1333 7-7-7-21 Ripjaws Series:)VGA:GIGABYTE N670OC-2GD :)HDD:SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ 2x:)Zdroj:Fortron 600W+Noctua NF-P12-1300:)Sound:Creative 5+1 Inspire p5800 + Sennheiser Hd555:)OS:Windows Ultimate 64bit:)LCD:Samsung P2450 Full HD (24):)Case:CoolerMaster Centurion 5 II+140mm 1200rpm Front ,Noctua NF-S12B-FLX back:)

Užívateľov profilový obrázok
Kasp33r
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1176
Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
Bydlisko: Bratislava (21)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chladenie na RAM

Príspevok od užívateľa Kasp33r » Ne 21. Dec, 2008, 21:44

uploadni to na imageshack http://imageshack.us/
Spoiler: ukázať
My PC :
MB : ASUS P5E-VM SE , CPU : INTEL E7400 @ 3.7GHz . 1.480 V CPU COOLER : AC Freezer 7 Pro ,
RAM : CORSAIR DDR2 2x2048MB 1000MHz TWIN2X C5 , PSU : SEASONIC SS-400ET, 400W ,
HDD : WD Green 2TB / 7200 / SATA 2, 64MB ,
GPU : Asus 4850/512MB DDR3 ,
Mouse : A4tech X-750MK 3xFire Laser Game Mouse , Mousepad: SteelPad QcK , Razer eXactMat ,
OS : Windows 7 ultimate

->slavo<-
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne 07. Dec, 2008, 20:30
Bydlisko: Bratislava ,Petržalka

Re: Chladenie na RAM

Príspevok od užívateľa ->slavo<- » Ne 21. Dec, 2008, 23:15

uz sa stalo :)
Spoiler: ukázať
:)CPU:AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3.2GHz)+Coolink Corator DS:)MB:MSI 790FX-GD70:)RAM:G.Skill RAM 2x4096MB DDR3 1600 9-9-9-24+G.Skill RAM 2x2048MB DDR3 1333 7-7-7-21 Ripjaws Series:)VGA:GIGABYTE N670OC-2GD :)HDD:SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ 2x:)Zdroj:Fortron 600W+Noctua NF-P12-1300:)Sound:Creative 5+1 Inspire p5800 + Sennheiser Hd555:)OS:Windows Ultimate 64bit:)LCD:Samsung P2450 Full HD (24):)Case:CoolerMaster Centurion 5 II+140mm 1200rpm Front ,Noctua NF-S12B-FLX back:)

Užívateľov profilový obrázok
Kasp33r
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1176
Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
Bydlisko: Bratislava (21)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Chladenie na RAM

Príspevok od užívateľa Kasp33r » Po 22. Dec, 2008, 22:16

pri zvyšovaní FSB nemusíš zvýšiť voltáž na cpu , ide o to aby to stačilo cpu (voltáž) rozdiel medzi 800 , 1000 a 1200 je málo viditelný , ide skôr o ten pocit že si to taktil :D skús sa dostať na tých 1200 mhz pri 5-5-5-15 2.3 - 2.4 V ... ináč nice cpu cooler :) ten ocz chladič vyzera dobre :)
Spoiler: ukázať
My PC :
MB : ASUS P5E-VM SE , CPU : INTEL E7400 @ 3.7GHz . 1.480 V CPU COOLER : AC Freezer 7 Pro ,
RAM : CORSAIR DDR2 2x2048MB 1000MHz TWIN2X C5 , PSU : SEASONIC SS-400ET, 400W ,
HDD : WD Green 2TB / 7200 / SATA 2, 64MB ,
GPU : Asus 4850/512MB DDR3 ,
Mouse : A4tech X-750MK 3xFire Laser Game Mouse , Mousepad: SteelPad QcK , Razer eXactMat ,
OS : Windows 7 ultimate

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"