Tichy Chaldic na px8600gt

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 938
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava-N.M.

Tichy Chaldic na px8600gt

Príspevok od užívateľa cuculka » Ut 18. Mar, 2008, 23:15

Zdravim. aky chladic by ste poradili na tu to kartu?nieco cca 1000sk,aby bol tichy a aj vykonny..dakujem...
CPU:Intel i5 3470,RAM 2x4GB Kingston HyperX blu Edition ,GK:Gigabite GTX660,HDD WD 1600AAYS SATA160GB,SEAGATE Pipeline HD Pro 1000GB,WESTERN DIGITAL Caviar AV Green Power 1000GB,MB: ASUS P8Z77-V LX2,Zdroj Enermax MOD82+ 525W,Zvukove:Auzentech H.T.,M-Audio Delta 1010LT,M-Audio Torq Conective.

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » Ut 18. Mar, 2008, 23:35

AC S2 by mal pasovat takze ten :)
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
Nightlight
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1076
Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Praha

Príspevok od užívateľa Nightlight » Ut 18. Mar, 2008, 23:38

miqra napísal:AC S2 by mal pasovat takze ten :)
Tiez si myslim ... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45463

Užívateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 938
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava-N.M.

Príspevok od užívateľa cuculka » Ut 18. Mar, 2008, 23:54

postaci len chladic alebo tam treba dat aj ventilator nejaky??a ked bude treba tak je lepsie aby fukal na chladenie alebo vyfukoval,?
CPU:Intel i5 3470,RAM 2x4GB Kingston HyperX blu Edition ,GK:Gigabite GTX660,HDD WD 1600AAYS SATA160GB,SEAGATE Pipeline HD Pro 1000GB,WESTERN DIGITAL Caviar AV Green Power 1000GB,MB: ASUS P8Z77-V LX2,Zdroj Enermax MOD82+ 525W,Zvukove:Auzentech H.T.,M-Audio Delta 1010LT,M-Audio Torq Conective.

Užívateľov profilový obrázok
Nightlight
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1076
Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Praha

Príspevok od užívateľa Nightlight » St 19. Mar, 2008, 08:03

cuculka napísal:postaci len chladic alebo tam treba dat aj ventilator nejaky??a ked bude treba tak je lepsie aby fukal na chladenie alebo vyfukoval,?
Asi "na", ale 8600GT by mohol uchladit aj cisto pasivne. Hlavne ak mas nejako vetranu skrinu.

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » St 19. Mar, 2008, 08:31

no uplne pasivne staci, ak celkom tak zo zadnej strany PCI slotov na skrinke vyber prislusny ktory je najblizsie k rebram chladica aby to ochladzoval... myslim ze pasivne to bude uplne stacit... ale ak tam trepnes nejaky 9cm vetracik aj na minimalne otacky tak tomu pomozes o tych 5-10C, co je zase bonus k predlzeniu zivotnosti GK... :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 938
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava-N.M.

Príspevok od užívateľa cuculka » St 19. Mar, 2008, 15:59

no ved to ze nemam dobre vetranu..ael to este nejako vymyslim..a aj rozmysma koa tam nahodim ventilator na ten chladic..nic sa tomu nestane ked do toho budem srobovat?,alebo nejake lepidlo?
CPU:Intel i5 3470,RAM 2x4GB Kingston HyperX blu Edition ,GK:Gigabite GTX660,HDD WD 1600AAYS SATA160GB,SEAGATE Pipeline HD Pro 1000GB,WESTERN DIGITAL Caviar AV Green Power 1000GB,MB: ASUS P8Z77-V LX2,Zdroj Enermax MOD82+ 525W,Zvukove:Auzentech H.T.,M-Audio Delta 1010LT,M-Audio Torq Conective.

Užívateľov profilový obrázok
vladio
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 33
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Nová Baòa

Príspevok od užívateľa vladio » St 19. Mar, 2008, 16:12

Chladic mozes nacapit normalne drotom,a le asi by som uz zobral Acc. S1 rev.2 keDze bez komplikacii podporuje 8600GT.

Užívateľov profilový obrázok
PeRi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 571
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeRi » St 19. Mar, 2008, 16:20

A pasivne ju zvladne bez najmensich problemov :o
CPU: Intel C2D E7300 @ 4000Mhz - 24/7| Cooler: Noctua NH-U12P | MoBo: ASUS P5Q Pro | RAM: A-DATA Gamer Series 2x2GB | GK: ASUS EN 8800GT 512MB@ No Vmod now 740/1800/2000+AC Accelero S1 | PSU: Corsair VX 550W+Nexus | HDD: Samsung F1-320GB | Mouse: Logitech G3 | Case: Antec P182-cooled by Noctua

Užívateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 938
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava-N.M.

Príspevok od užívateľa cuculka » St 19. Mar, 2008, 17:12

no len tu S1 nemaju na sklade v alze..cize budem musiet kupit S2 no sak ked bude stacit tak by malo a jstacit ked ju bude nieco len ofukovat..
CPU:Intel i5 3470,RAM 2x4GB Kingston HyperX blu Edition ,GK:Gigabite GTX660,HDD WD 1600AAYS SATA160GB,SEAGATE Pipeline HD Pro 1000GB,WESTERN DIGITAL Caviar AV Green Power 1000GB,MB: ASUS P8Z77-V LX2,Zdroj Enermax MOD82+ 525W,Zvukove:Auzentech H.T.,M-Audio Delta 1010LT,M-Audio Torq Conective.

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11028
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » St 19. Mar, 2008, 20:21

Mam ju skladom bez problemov, ci berie len z Alzy? Inak nic lepsie ako S2 tam nedavaj, co som skusal uchladi to bez problemov pasivne :).
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 938
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava-N.M.

Príspevok od užívateľa cuculka » St 19. Mar, 2008, 21:31

no hej lebo sem musim platit tu postu 133sk..ael ked nieje v alze tak kukam uz vas :wink: stak tam kupim tu S2...dakujem vam... :bye:
CPU:Intel i5 3470,RAM 2x4GB Kingston HyperX blu Edition ,GK:Gigabite GTX660,HDD WD 1600AAYS SATA160GB,SEAGATE Pipeline HD Pro 1000GB,WESTERN DIGITAL Caviar AV Green Power 1000GB,MB: ASUS P8Z77-V LX2,Zdroj Enermax MOD82+ 525W,Zvukove:Auzentech H.T.,M-Audio Delta 1010LT,M-Audio Torq Conective.

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11028
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Št 20. Mar, 2008, 01:07

Hej ak si BA mas tu vyhodu ze zdarma z ALZA mam pocit...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
5o
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 429
Dátum registrácie: Ne 09. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Poltár

Príspevok od užívateľa 5o » Št 20. Mar, 2008, 07:44

aj ja mam v plane kupit pasiv na grafiku..a uvazujem o Arctic Cooling Accelero S1 revize 2. len neviem ci bude dostacujuci..alebo zobrat S2?? len S1 ma 4 heat pipe a S2 ma len 2
NB ACER ASPIRE E17: CPU: Intel Core i5-7200U | Displej: 17.3" 1920x1080 FHD | HDD: Seagate 1TB | RAM: 2x8 GB DDR4 2400MHz | VGA: GeForce 940MX 2GB GDDR5|OS: Windows 10 64-bit | Repro: Home Theater LG BH7430P
MOBILE: smarthopne: IPhone Xr 64GB space grey

Užívateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 938
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava-N.M.

Príspevok od užívateľa cuculka » Št 20. Mar, 2008, 09:25

sak pisu ze bude stacit ta S2 cize sa viac oplati lebo lacnejsia :wink:
CPU:Intel i5 3470,RAM 2x4GB Kingston HyperX blu Edition ,GK:Gigabite GTX660,HDD WD 1600AAYS SATA160GB,SEAGATE Pipeline HD Pro 1000GB,WESTERN DIGITAL Caviar AV Green Power 1000GB,MB: ASUS P8Z77-V LX2,Zdroj Enermax MOD82+ 525W,Zvukove:Auzentech H.T.,M-Audio Delta 1010LT,M-Audio Torq Conective.

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"