1950PRO

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
haluz19
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: So 11. Jún, 2005, 20:00

1950PRO

Príspevok od užívateľa haluz19 » Ut 05. Feb, 2008, 14:30

Caute...

mam jeden mensi problem...kamarat si chce kupit grafiku 1950PRO...len je tu otazka ci to pojde na 350W zdroji(nejaky sh!t) s procesorom AMD barton 2.4GHz(chce ho potaktovat trochu este) a 1GB ram...nebude to brzdit?A ak si ju ma kuit tak kde sa da este zohnat...diki :)

Užívateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2298
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava / Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KikoKK » Ut 05. Feb, 2008, 14:53

... spustit by to mohol aj spustit
... otazne je ako dlho mu to vydrzi
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||

Užívateľov profilový obrázok
haluz19
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: So 11. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa haluz19 » Ut 05. Feb, 2008, 15:01

a prosim ta nevies kde sa da este kupit?

Užívateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2298
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava / Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KikoKK » Ut 05. Feb, 2008, 15:08

... kedze je tam barton, tak predpokladam, ze ma AGP dosku
... Sapphire VGA ATI Radeon X1950 Pro, 512 MB GDDR3, 256-bit, 575/690, 2xDVI, AGP

... som sa uponahlal ... s AGP dostupnostou ziadna slava
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||

Užívateľov profilový obrázok
Xaltotun
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1441
Dátum registrácie: Ut 15. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xaltotun » Ut 05. Feb, 2008, 17:13

Pre neho by bolo ovela lepsie riesenie za rovnaku cenu 2600XT a dokupit 1gb ram, bude to mat minimalne rovnako vykonne s tym bartonom akoby mal 1950pro a 1gb ram a taktiez 2600XT podstatne menej stavy potrebuje.
MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 BE + CM Hyper 212+Noctua NF-P12 HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 5TB storage, RAM: 12GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx760OC rev.2, CASE: CM Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: Behringer UCA222 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29, MT: HTC One V, CAR: Mitsubishi Lancer X 2010 1,8MIVEC@143ps@full, TABLET: Prestigio PMP 5597D duo + ipad mini

Užívateľov profilový obrázok
alle
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2286
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Poprad

Príspevok od užívateľa alle » Ut 05. Feb, 2008, 19:58

nema to zmysel kupovat tu grafu do takeho PC keD nema aspon na 12V vetve 25A a na bartona uz duplom nie takze kupa sa neoplati :!:

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2419
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mirdis » Ut 05. Feb, 2008, 23:33

Slaby cpu....grafika nepojde na plno pri takom cpu...
H2O:CPU:Intel Core i5 2500K MB: GA-P67A-UD4-B3 RAM: G.Skill RipjawsX 12GB VGA:AMD Radeon 270 + 280x HDD:Crucial SSD M500 240GB + Western Digital 640 GB AAKS DVD-RW:Samsung SH-S203B ZDROJ:Super Flower SF-550P14PE CASE:Corsair Obsidian 750D + Noiseblocker Multiframe S + mCubed T-Balancer bigNG MOUSE:Logitech G700 + Razer mantis control mat KEYBOARD:Razer Arctosa AUDIO:Sound Blaster Audigy SE LCD:Samsung SyncMaster 215TW

Užívateľov profilový obrázok
radar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 660
Dátum registrácie: So 08. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Kremnica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radar » St 06. Feb, 2008, 01:00

kup 2600 daku a o vykon toho bartona by som sa as tak nebal je to sice dedusko ale svoj vykon stale ma (2 - 2,2GHz a 512kb cache) nieje as take starasne.
R5 1600@3,9GHz;Thermalright ultra-120 Extreme+NoctuaNF-P12-1300;Asus ROG Strix B350-F Gaming;G.Skill Trident Z RGB 16GB Kit 3200Mhz;
Evga GTX1070TI;AOC Q3279VWFD8;Evo 850 120GB+Intel 545s 512GB+WD1TB;Powered by Focus Gold 650W;Z-5500

Užívateľov profilový obrázok
Shade
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 232
Dátum registrácie: Ut 10. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shade » St 06. Feb, 2008, 13:12

tak ako vidis v mojom podpise tak mam skoro taku zostavu ako by mal ten tvoj kamos...na starsie hry je to v pohode ale napriklad na bioshock a take uz proste ten proca brzdi.. sak aj skore 4300 v 3dmarku 06 vravi za svoje.. radsej nech pohlada daku 7950gt lebo nvidie si drzia vykon aj pri slabsich procakoch.. som videl test kde 1950 pro mala asi o 10% vyssi vykon ako 7600gt a to len koli tomu ze bola tahana 2500+ bartonom
PC : E5200 + 4gb ram + 1950pro512 agp + zalman FS-V7 5V + 320gb hitachi + wd green 1,5tb + Acer AL1751b + Seasonic SS-500ET
NB : acer tm 5730g p8400, 4gb ram, ati 3470,hdd 500bevt

Užívateľov profilový obrázok
haluz19
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: So 11. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa haluz19 » St 06. Feb, 2008, 15:50

dikes za rady :) ...a kde by sa dala zohnat ta 7950GT? 8)

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"