Aky chladic ?

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
MoQwai
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 794
Dátum registrácie: St 12. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Plešivec
Kontaktovať užívateľa:

Aky chladic ?

Príspevok od užívateľa MoQwai » Po 04. Feb, 2008, 21:43

Cawte pls poradte aky chladic mam kupin na CPU .. CPU mam AMD ATHLON X2 64 5600+ a zakl. doska - ASUS M2N-E Gb LAN nForce® 570 Ultra, RAID, PCIe

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » Po 04. Feb, 2008, 21:46

Toto nema byt nahodou v nakupnej poradni?
Cenovy strop?
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
MoQwai
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 794
Dátum registrácie: St 12. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Plešivec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MoQwai » Po 04. Feb, 2008, 21:48

sry som tu este taky novacik :P pls dajte tam tento prispevok kde patri tnx

Užívateľov profilový obrázok
Juri1990
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 567
Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava, vek 23
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Juri1990 » Po 04. Feb, 2008, 21:54

Zalezi od stropu a od taktovanie. Z tich lacnejsich AC Frezzer 64 pro.
CPU: Xeon E3-1231 v3| MB: GIGABYTE Z97-D3H| RAM: Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz CL9 | VGA: stará záloha| PSU: EVGA 600B

Užívateľov profilový obrázok
MoQwai
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 794
Dátum registrácie: St 12. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Plešivec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MoQwai » Po 04. Feb, 2008, 22:09

aj pre taktovanie chcem kupit .Chcem trocha taktnut lebo stymto co mam teraz ked som ho dal na 6400+ tak max teplota pri zatazi 60-61 a to uz vela

Užívateľov profilový obrázok
Juri1990
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 567
Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava, vek 23
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Juri1990 » Po 04. Feb, 2008, 22:45

prejdime rovno k veci, aka cenova hladina, aky je sucasny chladic, aku mas bednu(resenie prietoku vzduchu a miesto na chladic)? 60°C neni nejaky brutus, aj keD neviem kolko vydrzi AMD
CPU: Xeon E3-1231 v3| MB: GIGABYTE Z97-D3H| RAM: Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz CL9 | VGA: stará záloha| PSU: EVGA 600B

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » Po 04. Feb, 2008, 22:54

presunute : Chladice a vsetky druhy chladenia ->> Nakupna poradna

Užívateľov profilový obrázok
MoQwai
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 794
Dátum registrácie: St 12. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Plešivec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MoQwai » Po 04. Feb, 2008, 23:00

cena aby nebola az tak velka ... Sucasny chlaic : Artic cooling alpine 7,Midi Tower Comfor 6c28 - http://www.alave.cz/miditower-comfor-6c ... k:p:201143
CPU AMD Ryzen 5 3600 4,25 GHz Vcore 1,35V MB Asrock B450m Pro 4 RAM ADATA XPG SPECTRIX D80 16GB DDR4 3200MHz CL16 GPU GIGABYTE RX 5700 XT GAMING OC 8G @ Core 2GHz + Mem 875MHz 1,08V + 50PL PSU Fortron Hyper M 700 HDD ADATA SX8200 Pro 512GB CASE Fortron CMT 510 Monitor LG 29UM68 Ultrawide Mouse Roccat Kiro Keyboard Razer BlackWidow ultimate

Užívateľov profilový obrázok
Juri1990
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 567
Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava, vek 23
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Juri1990 » Ut 05. Feb, 2008, 07:55

CPU: Xeon E3-1231 v3| MB: GIGABYTE Z97-D3H| RAM: Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz CL9 | VGA: stará záloha| PSU: EVGA 600B

Užívateľov profilový obrázok
MoQwai
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 794
Dátum registrácie: St 12. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Plešivec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MoQwai » Ut 05. Feb, 2008, 14:37

mozno beriem ten 1. Dikes
CPU AMD Ryzen 5 3600 4,25 GHz Vcore 1,35V MB Asrock B450m Pro 4 RAM ADATA XPG SPECTRIX D80 16GB DDR4 3200MHz CL16 GPU GIGABYTE RX 5700 XT GAMING OC 8G @ Core 2GHz + Mem 875MHz 1,08V + 50PL PSU Fortron Hyper M 700 HDD ADATA SX8200 Pro 512GB CASE Fortron CMT 510 Monitor LG 29UM68 Ultrawide Mouse Roccat Kiro Keyboard Razer BlackWidow ultimate

Užívateľov profilový obrázok
br4n0
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 799
Dátum registrácie: Ut 20. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava V

Príspevok od užívateľa br4n0 » Ut 05. Feb, 2008, 15:20

Pri kombinacii freezer+asus m2n potrebujes aj novy ramcek, lebo ten povodny sa pravdepodobne odtrhne. PRIMECOOLER PC-HP4. je udajne lepsi ako Freezer.

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"