Je zostava plne kompaktibilna???

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

Je zostava plne kompaktibilna???

Príspevok od užívateľa bioworm » Po 04. Feb, 2008, 20:14

Zdravim. Xcem sa spytat na kompaktibilitu tejto zostavy

Zakladna doska: ASUS M2N VM HDMI
Procesor: AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 Black Edition
Hard-disk: SAMSUNG 400GB SATA2 16MB HD401LJ
RAM: CORSAIR DDR2 2x1024MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn.
Graficka karta: GAINWARD 8866 GF8600GT 512MB HDMI
Napajaci zdroj: Fortron 400W Blue storm II
Opt. mechanika: LG GSA-H58N
FDD mechanika: Sony NEC Optiarc
Operacny system: MS Windows XP Professional CZ

A este pls kolko bitova je ta graficka karta????[/b]

PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PatrikL » Po 04. Feb, 2008, 20:18

Kompatibilne by to bolo, ale omnoho viac by sa oplatil intel... Celkovo by sa tam dalo vela vylepsit.

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » Po 04. Feb, 2008, 20:21

Kompatibilna bude,ale vga neber 8600GT.Popozeraj sa radsej po HD3850,je to ovela vykonejsia vga.
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
SonnySk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 380
Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Sabinov@Prešov

Príspevok od užívateľa SonnySk » Po 04. Feb, 2008, 20:22

bude to pasovat ale za tu cenu je to slabe :wink:
PC:CPU:AMD Althon X2 4400+ (2600Mhz)RAM:2Gb DDR2 800mhzGPU: ATI Radeon HD3850 256Mb HDD: Maxtor 200Gb 7200ot PSU 400W KME LCD19" LG

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Po 04. Feb, 2008, 20:23

To ti asi nikto 100% nepotvrdi. Vzdy je to pokus/omyl. Z mojho pohladu by som volil slabsi CPU a vacsi HDD. Zdroj Seasonic (je tichsi).
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
Leechim
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: Po 10. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa Leechim » Po 04. Feb, 2008, 20:34

Si rozhodnuty pre AMD ? Kazdy ti povie nech zoberies radsej INTEL. Dalej grafika je slaba - 8600vky by som nebral, RAMky su zbytocne drahe. Zober toto :

MB - GIGABYTE DS3-P35
CPU - C2D 4500
VGA - MSI 2600XT
RAM - A-DATA Vitesta EE 2x 1GB
CPU: C2D 8200 ~ TR Ultra-120 eXtreme + Papst 120mm | MB: Asus P5K-E/WIFI-AP | GPU: MSI™ RX2600XT | RAM: A-DATA 2x 1GB 800 MHz EE | HDD: WD 320GB/AAKS | PSU: Corsair HX 520W | CASE: TT SOPRANO window | LCD: Belinea 19" | Keyboard: Microsoft Natural Ergo KB 4000

Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bioworm » Po 04. Feb, 2008, 21:24

som pevne rozhodnuty pre AMD ale ta hd3850 sa mi zda fakt lepsia :D normalne som nepozeral na ati, to bude asi tym ze som zatazeny na nvidiu :) a tie ramky, no nevie, na tych coisar je lepsie chladeniea casovanie, takze si asi vezmem tie... s tou grafikou ma ta zostava vyjde bez os 19000 :o

Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bioworm » Po 04. Feb, 2008, 21:26

a este pls neviete ci je pri om AMD Athlon 6400+ BE aj chladic a ci je pripevneny? :?:

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7452
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Po 04. Feb, 2008, 21:28

Ano je pri nom chladic, ale urcite nie pripevneny :lol: to si kde videl ?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
Leechim
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: Po 10. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa Leechim » Po 04. Feb, 2008, 21:29

Naco sa potom pytas keD si nedas poradit ? No ale to je tvoja vec, casom ti to dojde. CORSAIR = zbytocne si priplatis za znacku a casovanie neviem ci maju CL4 ale A-DATy ich maju. A ku tomu AMD bude urcite BOXovy chladic, ktory ma 4000 ot. a je to pekny bzucak :) (ak sa mylim opravte ma)
CPU: C2D 8200 ~ TR Ultra-120 eXtreme + Papst 120mm | MB: Asus P5K-E/WIFI-AP | GPU: MSI™ RX2600XT | RAM: A-DATA 2x 1GB 800 MHz EE | HDD: WD 320GB/AAKS | PSU: Corsair HX 520W | CASE: TT SOPRANO window | LCD: Belinea 19" | Keyboard: Microsoft Natural Ergo KB 4000

Užívateľov profilový obrázok
bioworm
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 445
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Važec / LM
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bioworm » Po 04. Feb, 2008, 21:34

gammaray napísal:Ano je pri nom chladic, ale urcite nie pripevneny :lol: to si kde videl ?
:D sry procak v krabici som este nemal.... teda ja vobec nemam pc :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"