athlon XP

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

athlon XP

Príspevok od užívateľa zwARO » Po 04. Feb, 2008, 13:40

zdravim. aky najvykonnejsi XP mi pojde na tejto doske? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K7S41GX
ma tam podporu FSB len do 333 tak neviem ci by mi tam siel aj barton co ma 400FSB. lebo viem ze su aj bartony s 333FSB. dik za radu.

Užívateľov profilový obrázok
thimy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1383
Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: BA / ZM / Brno [27]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa thimy » Po 04. Feb, 2008, 15:00

Ist by tam asi siel, ale urcite nie na 400FSB, pretoze na tak vysoke FSB uz doska nebude mat delicku, cize by boli PCIcky vysoko nataktovane a neslo by to. Treba na to dosku aspon s KT600, najlepsie nForce2.
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)

Užívateľov profilový obrázok
Q-Axis
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 623
Dátum registrácie: Ne 18. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Q-Axis » Po 04. Feb, 2008, 15:01

oni na stranke UVaDZAJu, ze od BIOSu P2.10 by tam mal fungovat Athlon XP 3200+ s 2400MHz, 512KB L2 a FSB 333MHz (aj keD som doteraz nevedel, ze taky existuje/existoval).
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa zwARO » Po 04. Feb, 2008, 16:03

thimy napísal:...
no ale keby ho tam dam tak by proste siel len na 333FSB ano?
aky by to malo vplyv na vykon a takt toho procaku?

Užívateľov profilový obrázok
thimy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1383
Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: BA / ZM / Brno [27]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa thimy » Po 04. Feb, 2008, 18:12

hej mal by ti ist na 333FSB co znamena ze bude mat umerne nizsi takt a umerne nizsi vykon. Napriklad v pripade Athlon XP 3200+ 2200Mhz 400FSB by si z toho na tej doske mal Athlon XP 2500+ 1830MHz 333FSB.
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa zwARO » Po 04. Feb, 2008, 20:23

thimy napísal:...
takze najidealnejsie bude kupit nejaky co ma 333FSB a nezaoberat sa s tymi co maju 400,aby nebola vykonostna strata...dik za radu:)

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"