ktore ramky ?

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
afro
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 154
Dátum registrácie: Ne 26. Aug, 2007, 08:00

ktore ramky ?

Príspevok od užívateľa afro » Ne 03. Feb, 2008, 10:27


Užívateľov profilový obrázok
adamborovsky
Ban
Ban
Príspevky: 142
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senec

Príspevok od užívateľa adamborovsky » Ne 03. Feb, 2008, 10:51

podla mna ta druha je lepsia
AMD Sempron 3200+@2,7GHz, Asrock alive NF6g-VSTA, 1GB 800MHz DDR2 ram 2*512MB 533MHz DDR2 ram, 160GB SATA2, Asus Geforce 7200GS/7300SE

Užívateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1345
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa tomas2893 » Ne 03. Feb, 2008, 11:38

tie A-Data su lepsie, najma koli vyssej priepustnosti pamati, ktora je 8500MB/s, pri Patriotoch 6400MB/s
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Ne 03. Feb, 2008, 11:38

Ja to vidim trocha inak
toto vydim ako jednu z alternativ vyborny pre nas novy vyrobca modulov http://www.tichepc.sk/produkt/ExceleRAM ... -2175.html
za vybornu cenu alebo ako prislo teraz ku zlacneni modulov Mushkin isiel by som do nich
http://www.tichepc.sk/produkt/Mushkin-4 ... -2082.html

a toto je moj jasny favorit: Mushkin 4096 MB, HP2-6400, 5-4-4-12 =P~
http://www.tichepc.sk/produkt/Mushkin-4 ... -2083.html

z tych co si vybral tie A-DATA Vitesta
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4041
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Ne 03. Feb, 2008, 14:45

tak bud tie A-DATA alebo potom tie mushkin bo casovanie 5-4-4-12 pri 1.8V ja fakt bomba akurat ze stoja o 1000viac
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.208V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4oooMhz(1.35V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12060 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Tomas1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Ut 08. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Rožňava

Re: ktore ramky ?

Príspevok od užívateľa Tomas1 » Ne 03. Feb, 2008, 16:19

Zober si Adaty maju vyssiu priepustnost a tym uz tie patrioty porazaju :wink:
CPU: AMD AthlonX2 5600+ 2900MHz (jadro brisbane) l MB: MSI K9N Neo l RAM: 2x 1GB Kingston HyperX 800MHz CL4 l VGA: SAPPHIRE HD3870 Ultimate l HDD: WD320GB SATAII, Seagate 160GB SATAII l DVD-RW: LG H22N l PSU: CORSAIR VX450 l MONITOR: LG FLATRON L1919S l

Užívateľov profilový obrázok
Jan
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 162
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: NMnV

Príspevok od užívateľa Jan » Ne 03. Feb, 2008, 20:41

Ja mam tie A-DATA 2x2GB zatial spokojny :red: Radsej zaklopem...
CPU:C2D E4500@3Ghz 1.392V 273x11 delicka 3,4, MB:Gigabyte P35 DS4 rev.2.0, RAM:A-DATA 2x2GB 800Mhz@930Mhz Vitesta Extreme Edition, HD:1xWD 320GB AAKS, 1xWD1TB EADS, DVD:Samsung 203P, GPU: GeForce Gigabyte 8800GTS 512MB, LCD:HP LP2465 24" Case:Compucase 64A34, PSU:Enermax Liberty 400W, SoundBlaster Live5.1, MS Intelli Mouse Explorer 2, Lexmark LJ E250D, Scaner-Microtek3630

Užívateľov profilový obrázok
br4n0
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 799
Dátum registrácie: Ut 20. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava V

Príspevok od užívateľa br4n0 » Ne 03. Feb, 2008, 23:19

Investovat zbytocne vela do ram nema zmysel, rozdiely v dopade na celkovy vykon su zanedbatelne. Usetrene peniaze sa s cielom vyssieho vykonu daju investovat ovela lepsie. Tolko moj pohlad.

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Ne 03. Feb, 2008, 23:25

pokial nekupis dake special 1066 a viac tak je to temer fuk ake 800ky vezmes. a vacsinou adata idu aj 1GHz co ine znackovejsie moc nedavaju.. na cl5 alebo 4 sa mozes taktiez vykaslat.
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
NorbiWRC
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: Ne 25. Feb, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa NorbiWRC » Po 04. Feb, 2008, 11:11

moje corsair bezia na 1.8V 4-4-4-12. to je potom dobre ? :D

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Po 04. Feb, 2008, 15:02

NorbiWRC napísal:moje corsair bezia na 1.8V 4-4-4-12. to je potom dobre ? :D
ak bezia cez 1GHz pri tom casovani je to dobre..
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
Dexx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 364
Dátum registrácie: Pi 14. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dexx » Po 04. Feb, 2008, 15:20

port77 napísal:
NorbiWRC napísal:moje corsair bezia na 1.8V 4-4-4-12. to je potom dobre ? :D
ak bezia cez 1GHz pri tom casovani je to dobre..
LOL

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"