Nova mobo pre E2160

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 951
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Nova mobo pre E2160

Príspevok od užívateľa 0Ro! » Pi 01. Feb, 2008, 20:42

Takze rozhodol som sa pre kupu novej dosky pre E2160 zatial... v buducosti mozno nejaky lepsi CPU...cenovy strop je do tych 4500Sk +/- 100Sk...zatial som sa mi zapacili tieto tri kusky

GB P35-DS4 ... 4367SK(x-computers)

MSI P35 Platinum Combo ... 4400Sk(datacom)

ASUS P5K3 Deluxe /WIFI ... 4600Sk (datacom)

chcem to na vysoke OC a aby bola stabilna

prosim zhodnote moj vyber, alebo poradte nejaku inu dosku na vysoke OC, pretoze ta moja sa nejak zdraha

P.S. dosku chcem kupovat v KE a ak mate nejaku dobru recenziu tak pls postine link

vdaka :)
Naposledy upravil/-a 0Ro! v Pi 01. Feb, 2008, 21:48, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » Pi 01. Feb, 2008, 20:55

Ake ram chces do nich osadit?
Lebo ta ASUS P5K3 Deluxe /WIFI podporuje len DDR3 ram.
Tvoje poziadavky splna aj GIGABYTE P35-DS3:
http://www.eshop.kvservis.sk/main.aspx? ... _ID=182978
Pokial chces mat chladenie head-pipe na chipsete tak P35 DS4 :wink:
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1345
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa tomas2893 » Pi 01. Feb, 2008, 20:57

v ziadnom pripade neber MSI, je to doska ktora toho o OC vie velmi malo, ja jednu mam a uz nikdy viac :beee:
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB

Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 951
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Príspevok od užívateľa 0Ro! » Pi 01. Feb, 2008, 21:03

hopa to som si vobec nevsimol ze ta ASUSka ma iba DDR3 :red: ...chcem tam dat OCZ Special Ops Edition DDR2 800MHz zatial iba 1GB...neskor dokupim druhy modul

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » Pi 01. Feb, 2008, 21:15

Tak tu nie je o com Gigabyte P35 DS3 a dokup zaroven aj 1GB ram :)
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
Cvacho
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 685
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2004, 14:00
Bydlisko: Pieštany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Cvacho » Pi 01. Feb, 2008, 22:35

jednoznacna volba Gigabyte P35-DS4
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580

Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 951
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Príspevok od užívateľa 0Ro! » Pi 01. Feb, 2008, 22:58

tomas2893 napísal:v ziadnom pripade neber MSI, je to doska ktora toho o OC vie velmi malo, ja jednu mam a uz nikdy viac Beee
to su fakt dosky MSI s P35 chipsetom natom tak zle?

2 FilipkoNR: vidim ze v podpise mas tiez P35-DS4...tak sa chcem opytat, aku max. FSB si skusal a este jedna otazka: funguje zvuk na doske po prekroceni FSB 330? - pretoze moja z podpisu ma s tym nejake problemy...

inak zatial je mojim favoritom prave DS4, ale este ma tam nieco znepokojuje...ci sa mi medzi tie heatpipe zmesti Freezer 7 Pro (nechcel by som ho modovat) a aky je rozdiel v jednotlivych reviziach(okrem toho chladenia) :?

P.S. vdaka za postrehy

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7456
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 01. Feb, 2008, 23:28

Orol: Z tych troch co si napisal je to samozrejma vec. GIGABYTE P35-DS4. Tam nieje nad cim rozmyslat. Hadam lepsiu nezozenies.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » So 02. Feb, 2008, 00:34

2 FilipkoNR: vidim ze v podpise mas tiez P35-DS4...tak sa chcem opytat, aku max. FSB si skusal a este jedna otazka: funguje zvuk na doske po prekroceni FSB 330? - pretoze moja z podpisu ma s tym nejake problemy...
inak zatial je mojim favoritom prave DS4, ale este ma tam nieco znepokojuje...ci sa mi medzi tie heatpipe zmesti Freezer 7 Pro (nechcel by som ho modovat) a aky je rozdiel v jednotlivych reviziach(okrem toho chladenia)
Tak cpu som mal max na 11*310 ale uz to chcelo vela V,takze neviem ti odpovedat ci ide zvuk po prekroceni fsb 330.
Rozdiely medzi mb su male,kozmeticke.Mal som rev 1 mala vzadu 4usb a trochu ine chladenie a teraz na rev2 mam vzadu 8usb.Viac som rozdiely nespozoroval.Ac freezer 7 pro mam a sedi tam v pohode ako rit na serbel.Aj Noctua NH-U12P ktora mi ma kazdu chvilu pricestovat tam sedi.
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » So 02. Feb, 2008, 04:07

mam ds3 a na nej mi ide zvuk aj pri 385 fsb cize myslim ze s tym by problem byt nemal, btw, preco mas len tak malo na svojej, pouzil som ju v jenom pc na ten isty procak a 2,8 som sahol na prvy krat a tak som to aj nechal, neladil som viac
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 951
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Gelnica

Príspevok od užívateľa 0Ro! » So 02. Feb, 2008, 14:42

no ja som v pohode dosiel s touto doskou na 3150MHz bez zvysenia napatia, ale ked som si mal vybrat vysoke OC a ziaden zvuk alebo nizke OC a zvuk, tak radsej nizke OC a zvuk....inak teraz som sa hrabal v BIOSe a skusil to taktnut a zistil som ze zvuk mi nejde uz od FSB 300 :E (takze maximalne co by som s touto doskou dal tak, aby isiel aj zvuk je 2700MHz) ... takze preto novu dosku, lebo ten procak ma potencial na poriadne OC

takze tak to vyzera, ze v pondelok objednavam tu P35-DS4

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2415
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mirdis » So 02. Feb, 2008, 15:27

S tou doskou Gigabyte P35-DS4 urcite nebudes sklamany osobne ju mam a som s nou velmi spokojny :wink:
H2O:CPU:Intel Core i5 2500K MB: GA-P67A-UD4-B3 RAM: G.Skill RipjawsX 12GB VGA:AMD Radeon 270 + 280x HDD:Crucial SSD M500 240GB + Western Digital 640 GB AAKS DVD-RW:Samsung SH-S203B ZDROJ:Super Flower SF-550P14PE CASE:Corsair Obsidian 750D + Noiseblocker Multiframe S + mCubed T-Balancer bigNG MOUSE:Logitech G700 + Razer mantis control mat KEYBOARD:Razer Arctosa AUDIO:Sound Blaster Audigy SE LCD:Samsung SyncMaster 215TW

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"