Prosim zhodnotte zostavu [cca 70t]

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
TheTOM_SK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 21. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Trnava

Prosim zhodnotte zostavu [cca 70t]

Príspevok od užívateľa TheTOM_SK » Po 28. Jan, 2008, 22:22

1 otazku mimo, mozete mi prosim povedat, kolko pasty potrebujem na CPU, VGA a pamate na VGA? Bude stacit 8xAC-MX2 4g?

Mozete prosim zhodnotit tuto zostavu? Chladic na VGA vymenim za Thermalright a upevnim ho smerom hore.
Momentalne cakam len na case, ktora ma byt dostupna do 2 tyzdnov, cize cena je len orientacna (280$).

Pocitac:

OS - OEM Windows Vista Home Prem 64-bit Eng DVD - 3,276 SKK [doma]

Case - Lian Li ARMORSUIT Gaming Tower PC-P60 - 7,000 SKK (link)
Fans - 8xNoctua NF-P12-1300 (5xcase, 2xCPU, 1xVGA) - 8x536 SKK
PSU - Seasonic M12-700 - 5,398 SKK
MB - GIGABYTE MA790FX-DS5 - 5,971 SKK [doma]
VGA - GIGABYTE HD3870 512MB - 7,228 SKK [objednane]
VGA Cooler - THERMALRIGHT HR-03 GT - 2,008 SKK [objednane]
CPU - AMD Phenom 9600 Quad-Core Black Edition (95W) - 7,800 SKK [doma]
CPU Cooler - Thermalright Ultra-120 Extreme - 1,973 SKK [objednane]
RAM - 2x4GB DDR2-800MHz Patriot Low Lat. CL4-4-4 kit 2x2GB - 2x3,342 SKK [objednane]
Sound - SoundB X-Fi mX Xtreme Gamer - Fatality Pro Edition - 3,699 SKK [objednane]
HDD - 2xHDD 500GB Seagate B-7200.11 SATA/300 7200r 3+2RZ - 2x3,779 SKK [objednane]
HDD Cooler - 2xSilentmaxx® HD-silencer rev. 2 Black - 2x1,463 SKK [objednane]
Drive - DVDRW/RAM Lite-On LH-20A1L LS 8x8x20x20x SATA cbSW - 853 SKK [objednane]

Prislusenstvo:

2xAC MX-2 (na CPU, VGA a pamate na VGA) - 2x199 SKK
AC RYAN ACR-CM2940 10pcs Black - 108 SKK [objednane]
2xPRIMECOOLER PC-MC1 (1x3P Female/2x3P Male) - 2x20 SKK [objednane]
8xPRIMECOOLER PC-EC1 (3P/3P) Extension Cable - 8x17 SKK [objednane]
PRIMECOOLER PC-RFPSUB Black PSU Rubber Frame - 8x78 SKK [objednane]
THERMALRIGHT Fan Clip for HR-01 (pre druhy fan na CPU) - 196 SKK [objednane]
THERMALRIGHT AM2 Bolt-Thru Kit for Ultra-90, Ultra-120, and HR-01 - 352 SKK [objednane]
Naposledy upravil/-a TheTOM_SK v Po 04. Feb, 2008, 09:33, upravené celkom 2 krát.
OS Windows Vista Home Premium x64 | Case Lian Li PC-P60 ArmorSuit Black cooled by 5xNoctua NF-P12-1300 | PSU Seasonic M12-700 | MB ASUS M3A32-MVP Deluxe | CPU AMD Athlon X2 5000+BE@3210MHz cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme with Noctua NF-P12-1300 & AC-MX2 | RAM Patriot 8192MB DDR2 800MHz 4-4-4-12 (4x2048MB) | VGA ASUS ATI Radeon 3870 512MB cooled by Thermalright GT-03 with Noctua NF-P12-1300 & AC-MX2 | Sound Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro | HDD 2xSeagate Barracuda 7200.11 500GB 32MB SATA2 cooled by 2xSilentmaxx rev.2 Black | Drive Lite-On DVD±RW/RAM LH20A1L SATA | Monitor LG 19" LCD 1970HR-BF | Keyboard Logitech G15 | Mouse Logitech G9 | Headphones Sennheiser PC 161

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gudas » Po 28. Jan, 2008, 22:27

Top zostava za nechutne prachy...je vidno ze vyberas uz dlho a poctivo.
Necakaj ale ze si s tym Phenom-om nejako uzijes pretaktovania...
Preorientovat AMD entuziastu na Intel zostavu zrejme ani nema zmysel, vsak? :)

Jedna tuba AC-MX2 bohate postaci.
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
TheTOM_SK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 21. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Trnava

Príspevok od užívateľa TheTOM_SK » Po 28. Jan, 2008, 22:34

Jedna pasta bude vazne stacit na vsetko? :? S tym AMD mas pravdu, som AMD fanATIk. :)

To ano, ale setril som na to rok, snival som o tom cely zivot, tak aspon raz to chcem "roztocit". :D
Tento Phenom je slaby, preto rozmyslam, ze teraz zoberiem X2 5000+ black edition a pockam na B3.
Naposledy upravil/-a TheTOM_SK v Po 28. Jan, 2008, 22:37, upravené celkom 1 krát.
OS Windows Vista Home Premium x64 | Case Lian Li PC-P60 ArmorSuit Black cooled by 5xNoctua NF-P12-1300 | PSU Seasonic M12-700 | MB ASUS M3A32-MVP Deluxe | CPU AMD Athlon X2 5000+BE@3210MHz cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme with Noctua NF-P12-1300 & AC-MX2 | RAM Patriot 8192MB DDR2 800MHz 4-4-4-12 (4x2048MB) | VGA ASUS ATI Radeon 3870 512MB cooled by Thermalright GT-03 with Noctua NF-P12-1300 & AC-MX2 | Sound Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro | HDD 2xSeagate Barracuda 7200.11 500GB 32MB SATA2 cooled by 2xSilentmaxx rev.2 Black | Drive Lite-On DVD±RW/RAM LH20A1L SATA | Monitor LG 19" LCD 1970HR-BF | Keyboard Logitech G15 | Mouse Logitech G9 | Headphones Sennheiser PC 161

Užívateľov profilový obrázok
popo666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1620
Dátum registrácie: Pi 07. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Žiar nad Hronom + Bratislava

Príspevok od užívateľa popo666 » Po 28. Jan, 2008, 22:36

vies ze phenomy maju chybu a moze ti zamrzat kvoli tomu PC (ked vytazis vsetky jadra na 100%) Osetrene su len revizie B3 a na alze pisu ze je to este len B2 -> teda este s chybou. Je na tebe, ci do toho ides, alebo ee. Ine by to bolo, ak by si bol schopny zohnat si uz B3 reviziu ;)
EDIT: sry, uz som toto pisal, kym si ty postol tvoj post :D
Naposledy upravil/-a popo666 v Po 28. Jan, 2008, 22:38, upravené celkom 1 krát.
mokry PC:: CPU: 3770K @ 4.3GHz + EK Supreme HF * Laing DDC-1T * TOP XSPC Premium Laing DDC * Radiator EK Water Blocks EK-CoolStream XT || RAM: 2*8GB Kingston 1600MHz || MB: Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt || GPU: EAH5970 + EAH5970 @ CrossfireX + EK fullCover || SSD: Corsair GT3 120GB || PSU: Antec platinum 1300W || Mouse: Razer Lachesis || Keyboard: G11 || LCD: HP LP2475w

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4033
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 28. Jan, 2008, 22:37

otazka na pasivoch od VGA nie je uz pasta nanesena? taka co prilepuje PASIV o PAMAT... inak aj tak ti stacia max 2 tuby keby ze si nesikovny

zostava super akurat ta grafika ked chces hrat teda poriadne hrat tak chod do 8800 GTS 512MB

byt tebou pockam na tie Intel 4 jadrove procaky co mau coskoro prist (pokial ma pamat neame tak o 1-2tyzdne) a pouvazovat radsej nad nimi ale jako chces
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.208V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4oooMhz(1.35V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12060 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
TheTOM_SK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 21. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Trnava

Príspevok od užívateľa TheTOM_SK » Po 28. Jan, 2008, 22:42

Memnon napísal:otazka na pasivoch od VGA nie je uz pasta nanesena?
Myslel som si, ale nie som isty, kedze som to nikdy nerobil a neda sa vymenit za kvalitnejsiu AC-MX2?
Grafika by mi mala stacit, kedze budem hrat na 1280x1024 bez AA a casom (za rok) mozno kupim R700.
K tomu AMD B3, vraj sa ta chyba takmer nema sancu prejavit na desktop PC, tak neviem ako to je - link.
OS Windows Vista Home Premium x64 | Case Lian Li PC-P60 ArmorSuit Black cooled by 5xNoctua NF-P12-1300 | PSU Seasonic M12-700 | MB ASUS M3A32-MVP Deluxe | CPU AMD Athlon X2 5000+BE@3210MHz cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme with Noctua NF-P12-1300 & AC-MX2 | RAM Patriot 8192MB DDR2 800MHz 4-4-4-12 (4x2048MB) | VGA ASUS ATI Radeon 3870 512MB cooled by Thermalright GT-03 with Noctua NF-P12-1300 & AC-MX2 | Sound Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro | HDD 2xSeagate Barracuda 7200.11 500GB 32MB SATA2 cooled by 2xSilentmaxx rev.2 Black | Drive Lite-On DVD±RW/RAM LH20A1L SATA | Monitor LG 19" LCD 1970HR-BF | Keyboard Logitech G15 | Mouse Logitech G9 | Headphones Sennheiser PC 161

Užívateľov profilový obrázok
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4423
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Martin

Príspevok od užívateľa zachary » Po 28. Jan, 2008, 22:45

taka podotazka.. ked ides tolko vrazit do chladenia vzduchom, neoplatil by sa ti viac vodnik? -- akoze nie som v tejto oblasti expert, preto je to len vykrik do plena

na Intel ta presviedcat nejdem, kedze to zrejme nema zmysel :)
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell U2412M | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4033
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 28. Jan, 2008, 22:45

posty pribudaju jak huby po dazdi tak hned zareagujem myslim ze zobrat teraz 5000+BE a pockat na tu reviziu je slusny napad ak neplanujes teda ten intel

chcelo by to ale vediet kedy ta revizia pride aby si potom moc neprerobil na predaji 5000+BE

kazdopadne niekde by som ubral a pridal prasule na ten GeForce
a neviem ale 8GB pamate je asi nerealne vyuzit v blizkej buducnosti ale ak to chces tak budis
dalej ten CPU cooler uz musis naisto zobrat? ak nie tak skusim pohladat jednu obludu ktora perfektne ofukuje chiipset
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.208V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4oooMhz(1.35V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12060 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Po 28. Jan, 2008, 22:47

No pekne...zostava ako z ineho sveta....chces to pre nieco konkretneho ??? alebo si proste po koku driny si chces dobriat take male potesenicko ?? :)

Kazdopadne si si vybral dobre...Noctuami nesetris, co je dobre... :)
Juuuuj taku zvukovku mat...no a dufam ze tej zvukovke neurobis hambu a nepripojis ju na nejake 400 korunove 2x 5W RMS repraciky...
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Užívateľov profilový obrázok
Pronto
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1314
Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava/Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pronto » Po 28. Jan, 2008, 22:48

skoda len ze mas objednany ten VGA cooler... testy na nete ukazuju ze AC S1ka je vykonovo rovnaka a o takmer 1300SK lacnejsia... rozdiel by som dal do VGA 8800GTS512 alebo 3870X2 :8O: ale to by uz bola sadomaso pecka jak hrom...
ale je drahsia, stoji nejakych 15 tisic, no vykon Ultry za 20 litrov je podla mna skvela vec :wink:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10784323

Užívateľov profilový obrázok
Dexx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 364
Dátum registrácie: Pi 14. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dexx » Po 28. Jan, 2008, 22:52

popo666 napísal:vies ze phenomy maju chybu a moze ti zamrzat kvoli tomu PC (ked vytazis vsetky jadra na 100%)
pre uzivatela je sanca zamrznutia kvoli tej chybe 0% pretoze sa prejavi akurat pri 100% vyuziti VSETKYCH jadier a vyuzivani vyrtualizacie

Užívateľov profilový obrázok
TheTOM_SK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 21. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Trnava

Príspevok od užívateľa TheTOM_SK » Po 28. Jan, 2008, 22:52

zachariasko napísal:taka podotazka.. ked ides tolko vrazit do chladenia vzduchom, neoplatil by sa ti viac vodnik? -- akoze nie som v tejto oblasti expert, preto je to len vykrik do plena
Uprimne, v tom sa vobec nevyznam, posledny rok som sledoval len chladenie vzduchom, ale co som pochytil, tak kvalitne vodne chladenie je o dost drahsie a ta kvapalina sa taktiez musi chladit vzduchom a dokonca mimo case, cize vetsia hlucnost, nehovoriac o tom, ze by som na to potreboval lepsiu case a na to by som uz nemal financie a za tych par C mi to uz nestoji.
r1z1ko napísal:No pekne...zostava ako z ineho sveta....chces to pre nieco konkretneho ??? alebo si proste po koku driny si chces dobriat take male potesenicko ?? :)

Juuuuj taku zvukovku mat...no a dufam ze tej zvukovke neurobis hambu a nepripojis ju na nejake 400 korunove 2x 5W RMS repraciky...
Chcel by som si zahrat Crysis na very high, cize taka zostavicka na par hodin. :roll:
Perifelie mam kupene a myslim, ze Sennheiser PC 161 tej zvukovke hanbu neurobi. ;)
Pronto napísal:skoda len ze mas objednany ten VGA cooler... testy na nete ukazuju ze AC S1ka je vykonovo rovnaka a o takmer 1300SK lacnejsia... rozdiel by som dal do VGA 8800GTS512 alebo 3870X2 :8O: ale to by uz bola sadomaso pecka jak hrom..
Ano rozmyslal som aj nad AC1, ale chcem aby vzduch fukal hore smerom ku case fanom.
3870X2 by som bral, ale max do 10 a aj tak by som este musel cakat na kvalitny chladic.
OS Windows Vista Home Premium x64 | Case Lian Li PC-P60 ArmorSuit Black cooled by 5xNoctua NF-P12-1300 | PSU Seasonic M12-700 | MB ASUS M3A32-MVP Deluxe | CPU AMD Athlon X2 5000+BE@3210MHz cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme with Noctua NF-P12-1300 & AC-MX2 | RAM Patriot 8192MB DDR2 800MHz 4-4-4-12 (4x2048MB) | VGA ASUS ATI Radeon 3870 512MB cooled by Thermalright GT-03 with Noctua NF-P12-1300 & AC-MX2 | Sound Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro | HDD 2xSeagate Barracuda 7200.11 500GB 32MB SATA2 cooled by 2xSilentmaxx rev.2 Black | Drive Lite-On DVD±RW/RAM LH20A1L SATA | Monitor LG 19" LCD 1970HR-BF | Keyboard Logitech G15 | Mouse Logitech G9 | Headphones Sennheiser PC 161

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4033
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 28. Jan, 2008, 22:57

tak tuna je ten CPU cooler http://www.tichepc.sk/produkt/Cooler-Ma ... -1747.html
VGA cooler urcite to accelero S1 ...teda ak sa to da zmenit

kedze to chces ako desktoptak ti poradim takto KASLI na 4 jadra a ostan pri 2och taky INTEL 8400 taktovany na 4GHz stoji cca 6300skk a vykon v hrach bude pre teba urcite vacsi tu ATI mno vzal by som za 8000,- 8800GT 512MB alebo 8800GTS 512MB za 9500,- pretaktujes a vykon omnoho lepsi tych fanov by podla mojho tiez nemuselo byt az tolko

ten zdroj je trocha prehnany 700W ? ale zase 700W ti vydrzi aj na dalsi PC teda pri dalsej prestavbe nebudes musiet kupovat novy zdroj

a k tomu procaku ja osobne mam AMD ale pridalsej zmene idem do intelu bo vidim ze za rovnake prachy dostanem vacsi vykon + lepsie OC moznosti cize ja som toho nazoru ze nevyberat komponenty podla znaky ale podla vykonu
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.208V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4oooMhz(1.35V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12060 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Pronto
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1314
Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava/Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pronto » Po 28. Jan, 2008, 22:58

TheTOM_SK pri tom prievane co ti tie Noctua narobia aj S1ka to fpohodicke vykrije a dokonca aj stock chladic by to mal vykrit + vytahuje ti vzdych s oboch jadier von s bedne :wink: podla mna do takejto skutocne Hight End PC zostavy sa riadna VGA priam pyta, a 3870X2 je riadna v pravom slova zmysle :)

Užívateľov profilový obrázok
popo666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1620
Dátum registrácie: Pi 07. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Žiar nad Hronom + Bratislava

Príspevok od užívateľa popo666 » Po 28. Jan, 2008, 22:58

Dexx napísal:
popo666 napísal:vies ze phenomy maju chybu a moze ti zamrzat kvoli tomu PC (ked vytazis vsetky jadra na 100%)
pre uzivatela je sanca zamrznutia kvoli tej chybe 0% pretoze sa prejavi akurat pri 100% vyuziti VSETKYCH jadier a vyuzivani vyrtualizacie
o tej virtualizacii som NEvedel, sry ak je to podmienkou, ale zatazenie vsetkych jadier na 100% >>>> vychadzam z vlastnych skusenosti, mam PC zapojeny v programe BOINC kde kazde jadro pocita jednu matematicu aplikaciu, teda mne idu v kuse vsetky jadra na 100% a nie som jediny. Ale mas pravdu, pre smrtelnika je problem vytazit 4 jadra na 100% len aby vedel, do coho ide
;)
mokry PC:: CPU: 3770K @ 4.3GHz + EK Supreme HF * Laing DDC-1T * TOP XSPC Premium Laing DDC * Radiator EK Water Blocks EK-CoolStream XT || RAM: 2*8GB Kingston 1600MHz || MB: Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt || GPU: EAH5970 + EAH5970 @ CrossfireX + EK fullCover || SSD: Corsair GT3 120GB || PSU: Antec platinum 1300W || Mouse: Razer Lachesis || Keyboard: G11 || LCD: HP LP2475w

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"