MB+CPU+RAM do 10000sk

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
BlackAngel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

MB+CPU+RAM do 10000sk

Príspevok od užívateľa BlackAngel » St 23. Jan, 2008, 14:56

cavte prosim Vas mohli by ste mi poradit vybrat tieto tri komponenty do 10000, neviem ci sa rozhodnut pre intel alebo amd...najvacsi problem vidim v tom ze som nikdy netaktoval tak sa bojim ze intel mi bude zbytocny...tak ak vas mozem poprosit poradte moznosti aj pre amd aj pre intel...za odpovede vopred dakujem...

Užívateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1345
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa tomas2893 » St 23. Jan, 2008, 15:23

co tak napr.: CPU-Intel Core 2 Duo E8400 cca 6000sk
MB- GIGABYTE P35-DS3 - P35 cca 3000sk
RAM- 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition Vitesta

Podla mna je ten procesor vyborny, taktovat v najblizsej dobe nebude asi vobec potrebne, kedze ma 3,0GHz a je vyrabany novym 45nm procesom, ktory ma tiez len vela vyhod, napr.:nizsia teplota. Doska je dobra, za 3000 sk asi nic lepsie nezozenies. Tiez si ju asi v najblizsej moznej dobe kupim, lebo ta moja je jedna velka katastrofa. Ramky su skvele v pomere cena/vykon. Nahradit by ich mohli ram znacky Patriot. Tot moj nazor :wink:
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB

Užívateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1345
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa tomas2893 » St 23. Jan, 2008, 15:25

ospravedlnujem sa, k tym ram som zabudol napisat cenu, ktora je cca 1600SK, cize cele by ta to vyslo asi tak na 10600SK.
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB

Užívateľov profilový obrázok
BlackAngel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa BlackAngel » St 23. Jan, 2008, 15:29

hej presne nad touto variantou som presne uvazoval a treba flashovat bios pri DS3-jke aby tam fungovala ta 8400 ci netreba?

Užívateľov profilový obrázok
tomas2893
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1345
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa tomas2893 » St 23. Jan, 2008, 15:41

No to ti neviem povedat presne, ale asi skor ano ako nie. Ale keby povies predajcovi, ci by ti to flashol, tak to podla mna urcite urobi
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB

Užívateľov profilový obrázok
Wild
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 139
Dátum registrácie: Ut 20. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Ruzomberok(Centrum)
Kontaktovať užívateľa:

bios

Príspevok od užívateľa Wild » St 23. Jan, 2008, 16:37

ved stiahnut spravny bios presne k ds3 na stranke vyrobcu urcite zvladnes a spustit flashovaci program a o par sekund to mas...

Užívateľov profilový obrázok
snap
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 311
Dátum registrácie: St 05. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa snap » St 23. Jan, 2008, 18:41

len otazne je ci mu nabehne doska... alebo ci ma starsi procak ktorym by to flashol...
CPU:E6600@3.4@1.4V,Mugen 2 ,RAM:Corsair4GB/800[5-5-5-15],GPU: Sapphire HD5770, MB:GigaByte P31-DS3L, Zdoj:Forton BS2 500W,

Užívateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2298
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava / Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KikoKK » St 23. Jan, 2008, 19:20

... nie ... aktualnej verzii P35-DS3 netreba flashovat BIOS
... doska s nespravnym BIOSom vobec nenabehne pri pouziti nepodporovaneho CPU
... A-Data Vitesta Extreme Edition 2x1024MB DDR2 800MHz (4-4-4-12)
... CPU Intel Core 2 Duo E8400 BOX posledny kus
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||

Užívateľov profilový obrázok
agrashi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1532
Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Bánovce nad Bebravou
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa agrashi » St 23. Jan, 2008, 19:48

ja by som ti dosku preflashoval bezproblemov na no novsi bios.

CPU: E8400 mam drahsie, a to 6500,- Sk cena
MB: GIGABYTE P35-DS3 - P35 - 2900,-
RAM: 2x1GB A-DATA vitesta DDR2 800Mhz CL4 - 1550,-

alebo mozno na tvojom mieste by som zvolil lacnejsie CPU a to E8200 za 5400,- Sk

MB a ram ostane, stale plati ze bios na doske by som ti zmenil a CPU nataktoval na najvyssiu moznu hranicu, minimalne na uroven E8400.

sluzby za flashnutie a nataktovanie by boli zdarma ;)

to znamena ze vysledna cena by bola 9850,- a este ostalo na pifko 8)

Užívateľov profilový obrázok
BlackAngel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa BlackAngel » St 23. Jan, 2008, 20:40

tak v podstate tu asi neni co riesit 8400+DS3+ADATA, len teraz ste ma postavili do pozicie od koho nakupit :/

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » St 23. Jan, 2008, 21:01

Ja z vlastnej skusenosti odporucam:
K+V servis
alebo Agrashi
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
BlackAngel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa BlackAngel » St 23. Jan, 2008, 23:19

nj len ktore z nich vybrat...inak kiko prosim ta a nevies kedy by prisli dalsie 8400 ?

Užívateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2298
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava / Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KikoKK » St 23. Jan, 2008, 23:46

Angelko napísal:nj len ktore z nich vybrat...inak kiko prosim ta a nevies kedy by prisli dalsie 8400 ?
... ber kym su
... nastava podobna situacia ako s 88GT
... ludia objavili vyborny pomer vykonu a ceny
... plus vynikajuci potencial navysenia vykonu
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||

Užívateľov profilový obrázok
BlackAngel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 910
Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa BlackAngel » Št 24. Jan, 2008, 00:00

no ja by som aj bral len peniaze budu zaciatkom februara...

Užívateľov profilový obrázok
Pajoncek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 227
Dátum registrácie: Ne 03. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa Pajoncek » Št 24. Jan, 2008, 10:26

<b>MB</b>: MSI P35 Neo2-FIR <b>CPU</b>: Intel Core 2 Duo e8200 2,66@3,5ghz 1.30V + AC Freezer 7 Pro <b>VGA</b>: Sapphire X1950GT 256MB DDR3 500/1200@600/1400 + Accelero S1 <b>RAM</b>: 2x 1GB DDRAM2 Patriot 800mhz CL 5.0 <b>CASE</b>: Coolermaster Elite 330 <b>ZDROJ</b>: Fortron FSP400-GLN

Zamknuté

Návrat na "Nákupná poradňa"