Nechcel by som ist pod 32 palcov.
Rozpocet nemam striktne obmedzeny.
Nebranim sa mozno ani ultrawide 34".
Doteraz som mal 60Hz Samsung S32D850, ktory som isty cas chcel vymenit za LG 32GK850G.
Aj ked oba su to VA panely, nakoniec som si LG nenechal nakolko mal dva dost zasadne problemy.
Sedim pri monitory relativne blizko a pri take velkej uhlopriecke dochadzalo uz pri rohoch obrazovky k velkemu znizeniu pozorovacieho uhla a druhy horsi problem bol, ze text a celkovo bol velmi neostry oproti Samsungu, co sa neda vycitat ani z recenzii...? Mal som monitory zapojene vedla seba, tak to bolo krasne viditelne.
Tie velmi zle pozorovacie uhly potvrdil aj test na hardware.info, kde monitor skoncil na poslednom mieste v pozorovacich uhloch (24% LG oproti 38% Samsung).
Rozmyslal som nad ASUS XG32VQR, ktory dopadol v pozorovacich uhloch niekde medzi oboma vyssie uvedenymi modelmi (32% pozorovaci uhol).
Ale zase ta ostrost neviem aka je.
Potom jedine ist do nejakoho modelu s IPS obrazovkou, ktory ale v 32" ani neexistuje, takze zobrat ultrawide 34"? Len tam je vyska monitora mensia ako pri 32" 16:9, niekde na urovni 27" 16:9 a neviem, ci to uz nie je moc sirokouhle.
Co by ste poradili vziat?
Budem vdacny za kazdu radu alebo poznatok