Príspevok
od užívateľa shajek » So 24. Feb, 2018, 12:15
sorry, ale zobral si to zo strany "preco chcem kupit andorid"
Mne sa najviac paci, ako vsetci obhajuju andorid uz od doby 2ky .... vysla 4ka, tak automaticky bola 2ka na nic, vysla 5ka ? 4ka je garbage!! vysla 6? 5ka je fuuuuj, jasne ze to neslo, lebo 5ka je na nic, 6tka je omnoho lepsia
toto som pocuval od ludi od kedy som mal svoj prvy andorid 2.3. To ze vacsinu andorid zariadeni co mam, musim cca 1x za 1/2 roka hardresetnut a drbat sa s tym nieje moc zabavne, teda okrem S8 zatial. ale to ze mam volne 700Mb, chcem aktualizovat Adobe Acrobat co ma 18mb a vypise mi ze potrebujem este 20mb ... to ma sem tam vytoci do cervena
v zivote mi necrashla appka, vzdy viem zvdihnut hovor, atd atd, nic z toho sa mi nestalo.
Vies mi vysvetlit, co ma spolocne system s aplikaciami vyvojarov ? iOS je naprd, lebo niekto na to nieco nenaprogramoval ? hmmmm
Tak ako aj na byvalom WM tak aj na iOS mam vsetky aplikacie co potrebujem a necitim absolutne ze mi nieco chyba
Chris: Ako vravim, mam tu S8 v rodine. Pouziva sa na telefonovanie/messenger/skype a urcite to nevydrzi len "ledva den", vydrzi to viac, niekedy v pohode aj dva dni. Ale asi silno zalezi od pouzivania,lebo ked to pouzivas intenzivne je to bohuzial tak, ze musis na konci dna nutne nabijat.... mozno by som pockal na tu S9 ak by si chcel samsung. Bral by som to radsej ako 5T alebo zvysok co si napisal, niesu podla mna adekvatne tomu samsungu (hej cena, ale noa ?)
Popravde, nech to znie akokolvek divne, ked som kupoval iPhone, rozhodoval som sa medzi 7 8 X ... nech to znie akokolvek smiesne... 8 vypadla kvoli build quality, a potom som nadobudol pocit ze Xko nepotrebujem. Kupil som 7 128gb matte black. Som neskutocne spokojny. Povodne som chcel plusko ale... sice je velky ako byvala Lumia 640XL ale je inak velky, a nieje pre mna moc prijemny
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345