Strana 2 z 3

Re: Kupa procesora

Napísané: Po 03. Apr, 2017, 18:51
od užívateľa radar
Má to vôbec význam meniť na polroka? Ešte natom vydrž a potom si kúp niečo poriadne.
PS: nemáš podpis takže ani nevidno akú máš zostavu.

Re: Kupa procesora

Napísané: Po 03. Apr, 2017, 19:57
od užívateľa lukostrel77
Phenom ii x4 955 @3.9GHZ 12GB RAM GTX 750TI,hej podpis som zrušil kedže plánujem výmenu :)

Re: Kupa procesora

Napísané: Po 03. Apr, 2017, 20:57
od užívateľa HellAngel
tiez mi pride ze je to vyhodenie 100e len tak
ako pise radar nepises zbytok zostavy, a ani co planujes hrat + nastavenia. Mozno ten CPu nie je az taka brzda, mozno aj GPu je slabotak mas rozpocet
osobne by som to odlozil a nehal si na neskor ked budes planovat ten velky upgrade

Re: Kupa procesora

Napísané: Št 06. Apr, 2017, 17:43
od užívateľa pepkopav
kup si poriadny chladic a prehrievanie bude minulostou..len vyber taky aby pasoval aj do novej zostavy...odporucil by som scythe ninja,je velky ale kvalitny,za dobru cenu...

Re: Kupa procesora

Napísané: Št 06. Apr, 2017, 18:14
od užívateľa lukostrel77
Podarilo sa mi zohnat od známeho amd fx 6300+dosku asus m5a78 za 65eur,takže uvidím čo stoho bude ešte som to neposkladal,nad chladičom som rozmýšlal ale bol by zbytoční kedže som chcel vačší výkon cpu :)

Re: Kupa procesora

Napísané: Pi 07. Apr, 2017, 14:17
od užívateľa pepkopav
na fx 6300 treba tiez poriadny chladic,na boxovom huci ako vrtulnik...

Re: Kupa procesora

Napísané: Pi 07. Apr, 2017, 14:47
od užívateľa Vlko
Hlavne ho treba dobre pretočiť aby to aj malo zmysel oproti tomu 3,9ghz Phenomu. Tak 4,4-4,6ghz by bolo fajne, len ta spotreba zas pojde hore :rolleyes:

Re: Kupa procesora

Napísané: Pi 07. Apr, 2017, 15:34
od užívateľa lukostrel77
Však uvidím ešte to nemám poskladané,lebo som si myslel že stačí cpu fx 6300 no po vložení do dosky gigabyte ga790xta-ud4(cpu nieje podporovaný)-
Nejde obraz len vetráky idu,ale len som to skušal čo ak náhodou pojde,takže som zobral aj dosku,dosku mi pošle buduci týžden takže až vtedy budem skladat :)
Inak chladič mám tento: https://www.silentiumpc.com/spartan-3-lt-he1012/

Re: Kupa procesora

Napísané: Pi 07. Apr, 2017, 23:12
od užívateľa pepkopav
ani na tej mb nejak vela nepotaktujes,takze ti chladic bude stacit...vykonovo si vsak prilis nepolepsis....

Re: Kupa procesora

Napísané: Ne 16. Apr, 2017, 12:15
od užívateľa lukostrel77
No všetko funguje ako má už to mám poskladané,chcel by som vediet či neni vysoká teplota idle mám 38c-40c a ked hrám tak 60c-62c neni to vela? cpu je netaktované je to fx-6300 3.5ghz+pasta ac mx2 a chladič tento https://www.silentiumpc.com/spartan-3-lt-he1012/ dakujem za odpovede :-)

Re: Kupa procesora

Napísané: Ne 16. Apr, 2017, 12:42
od užívateľa Odar
Pokial to udrzi do 65 'C, hlavu by som si s tym nelamal. Uvidis v lete.

Re: Kupa procesora

Napísané: Ut 18. Apr, 2017, 23:31
od užívateľa RaKo
Pani nastastie neriesil tu kombinaciu s1151 dosky a g4560 cpupretoze by to sddr3 neslo ani keby sa modli .totiz keby lake cpu(7ma genracia) uz neobsahuju ddr3 radic...jedine skylakepres1151 podporuje ddr3..oficialne len 1.35v aleani1.5v nerobi proble!y

Re: Kupa procesora

Napísané: Ut 18. Apr, 2017, 23:42
od užívateľa gammaray
Prosim ta, trochu citatelnesie pis

Re: Kupa procesora

Napísané: St 07. Nov, 2018, 12:30
od užívateľa smoke2
Ozivim tuto temu.
Mam DDR3 klasicku RAM nie DDR3L, konkretne model KHX1600C9D3/4G.
Mozem ju pouzit do dosky Biosta H110MHV3 alebo musim mat len DDR3L pamat?
V tejto teme sa pise, ze vacsina pamati podporuje nizsiu voltaz, ale inde som cital, ze to pojde na vyssie voltaz DDR3 a moze to odpalit pamatovy radic.

Re: Kupa procesora

Napísané: St 07. Nov, 2018, 12:45
od užívateľa mino_85
Ono ho to neodpáli v sekunde, skôr je riziko pri dlhodobom používaní. Sú magori čo tlačia aj do DDR4 1,5V kvôli OC a netrápi ich to veľmi, čiže... ide o to či si s tým psychicky OK. :) Môžeš skúsiť nahodiť čo máš a manuálne podvoltovať v biose, ak je možnosť. Následne overíš stabilitu systému. Ak to pôjde bez problémov, tak pohoda. Ak nie, buď pridáš napätie a zmieriš sa s tým, alebo vymeníš za DDR3L.