Repro k PC do 200€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 10141
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa Andre » St 22. Apr, 2020, 20:54

fuild f4 nemaju zosiky ako f5, to uz rovno f5
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | RX 570 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

Užívateľov profilový obrázok
kayman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Vajnory

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa kayman » Pi 24. Apr, 2020, 10:31

Jáj, nemal som tie ceresy predávať :). Ten sprostý standby čo mali by sa možno nejako dal odstrániť alebo vypnúť nejakým hackom. Boli akurát veľké na môj stôl (úzke a krátke akurát asi), na výške mi nezáleží (CR4 sú celkom nízke).

Ešte ma napadlo kúpiť nejaký držiak na stenu pre tie repro, ak by to manželka zvládla, že zase robím diery do steny, tak potom môžu byť aj väčšie bedne lebo mi nebudú na stole zavadzať. Monitor mi takto "letí" už dlhšie, ale ten som dal na lacný držiak na stolík, ktorý je však upevnený o poličku nad stolíkom - obrátený hore nohami. Takto mám monitor až prakticky na stene - ja sedím dosť blízko, zasunutý čo najviac aby som mal ruky položené na stole, klávesnicu mám tiež až pod monitorom skoro.
Ale toto navýši celkovú cenu takže väčšie/drahšie repro bude zase problém :D.

Najlepšie by bolo vyskúšať si ich naživo niekoľko priamo tu, pravá strana je blízko rohu miestnosti a ja basy nejako veľmi nemusím, tak aj to môže trochu zmeniť potom výber. Ale objednať si zo 4 páry a tri potom vrátiť.. Na to moc nie som :|. Ale skúsim napísať nejakým predajcom či by sa to dalo, viem, zákon mi to dovoľuje. Slúchadlá som tak kúpil, trojo mi poslali a po víkende som len dvojo poslal späť. Vyskúšam rozmery a aj zvuk čo mi viac sedí. Ak však by napríklad eris e5 hrali podobne ako ceres, tak by som bol spokojný pokiaľ by som nemal s čím porovnať :D.


(Inak, vyhrabal som Fiio E10 čo som kedysi v práci používal na slúchatká (ten windows v práci to nezvládal a občas dával kvôli fiio BSOD..) a ani nie, že by to hralo cez neho lepšie ako aureon v pc, ale keď je ticho a nič nehrá a pridám hlasitosť, tak prakticky žiadny šum. Teda, on tam je, ale v porovnaní keď to ide zo zvukovky, tak je to zanedbateľné).


EDIT: Fluid audio F5 majú autostandby, rovnako JBL aj Swissonic...
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: Terratec Aureon Space 7.1 | Repro: Mackie CR4 | Headphones: AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: A4Tech B120 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: Gentoo Linux / Windows 7

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7577
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 24. Apr, 2020, 10:59

Preco ti vadi standby na repro? Prave F5 maju prebudenie zo standby ani nie do sekundy. Mam ich a ziaden problem s tym.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
kayman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Vajnory

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa kayman » Pi 24. Apr, 2020, 11:06

Keď mi pípne napríklad MS Teams aktuálne z práce, alebo dačo iné čo vyžaduje moju pozornosť, budem to počuť alebo nie? Ceres sa zapli síce, ale zvuk už neprehrali lebo bol krátky. A či sa zapli alebo nie som si nevšimol - musela by tá dióda vypaľovať oči aby som si všimol zmenu a takú by som prelepil :D. A nie vždy sa pozerám na monitor, ale som tu a chcem vedieť ak mi dakto píše.

EDIT: našiel som video návod ako standby vypnúť na JBL, pre iné nie...
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: Terratec Aureon Space 7.1 | Repro: Mackie CR4 | Headphones: AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: A4Tech B120 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: Gentoo Linux / Windows 7

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7577
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 24. Apr, 2020, 11:13

Vravim ani nie do sekundy sa zapnu, zalezi aky dlhy je ten zvuk. Upozornenie napr. z Battlenetu ked mi niekto pise je kratucke a aj tak ho pocujem aj ked nie cele.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
kayman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Vajnory

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa kayman » Pi 24. Apr, 2020, 12:06

No musel by som to asi skúsiť zase :). Pri Ceresoch ma ani nenapadlo, že mi to bude vadiť. Ja som človek čo keď nemá nič pustené tak vypínam repráky, ak ich nechám pustené tak chcem aby to hralo aspoň takto náhodne.. Celé je to v podstate vynútené nejakou EU certifikáciou :(.

Z Thomanna mi odporúča ujo niektoré presonus alebo mackie, špeciálne Eris E5XT, ktoré sú širšie ako JBL :D. A potom drahé Adam. Takže taká všeobecná odpoveď copy&paste asi.
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: Terratec Aureon Space 7.1 | Repro: Mackie CR4 | Headphones: AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: A4Tech B120 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: Gentoo Linux / Windows 7

Užívateľov profilový obrázok
kayman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Vajnory

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa kayman » Pi 24. Apr, 2020, 22:40

Tak, premeral som si to.
Fluid F5 a Eris E5 sa vojdú celkom fajn, ten 1cm na dĺžku sa stratí ešte plus predný bassreflex asi pomôže (kvôli CR4 som stôl odsúval od steny aby som za nimi spravil asi 2-3cm (sú natočené ku mne) medzeru lebo duneli). Swissonic ešte by tiež šli.
Lenže F5 a Swissonic majú standby takže majú body dole :).

MR524 už sú dosť viac než som chcel (limit bol cca 200€ a aj Eris už to pretiekli no kebyže ich každý odporúča tak 20€ hore dole). Dĺžkou už by som ich musel dať ku stene až a posunúť do strán do rohu (tam by mal jeden taký malý priestor trojuhoľník presne v rohu). Plus za žiadny standby :).

JBL, väčšinou vychvaľované po internete, aj ten týpek z youtube linkov hore sa nad nimi rozplýva, no zopár ľudí sa nepáčia. Mne prídu z toho čo som počítal, že menia trochu zvuk a hrajú menej presne, no vyplnia miestnosť hudbou. Neviem si to presne predstaviť keď to nepočujem :). Ale zadný bassreflex a kvôli 23cm dĺžke by boli na stene ešte viac ako Mackie, posunul by som ich viac do strán (od lcd) a ten pravý by bol tak úplne presne v rohu v 90° uhle. To by nevadilo? Dúfam, že sa teda ten standby dá vypnúť, lebo ten návod vyzeral dosť zaujímavo - https://www.youtube.com/watch?v=A_05foHkQ2Y .

Ešte som našiel ESI Aktiv 05, ale nikde nič o nich prakticky nie je, takže to bude dačo úbohé asi :D

Čiže Eris, JBL.. MR524 sú najdrahšie a už dosť cez 200€ čo som chcel cca max investovať :/. Nič iné asi v tejto cene a bez standby nebude..
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: Terratec Aureon Space 7.1 | Repro: Mackie CR4 | Headphones: AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: A4Tech B120 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: Gentoo Linux / Windows 7

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3637
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa Jednoduska » Pi 24. Apr, 2020, 23:57

ESI by vobec nemali byt ubohe alebo teda niekedy boli konkurencie schopne, sam som mal 04.

Užívateľov profilový obrázok
kayman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Vajnory

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa kayman » So 25. Apr, 2020, 10:39

Nehádam sa :), to som len nahlas nad nimi rozmýšľal, nejako o nich nie je počuť, všade bol len vyššia rada recenzovaná a diskusovaná.
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: Terratec Aureon Space 7.1 | Repro: Mackie CR4 | Headphones: AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: A4Tech B120 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: Gentoo Linux / Windows 7

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 10141
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa Andre » So 25. Apr, 2020, 13:17

bez standby mas iba Dcka ktore sumia
maloktore maju vnutri prepinac na vypnutie standby
ja som dal na mojich odstavit standby elektrikarovi, akurat som tak asi prisiel o zaruku
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | RX 570 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

Užívateľov profilový obrázok
kayman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Vajnory

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa kayman » So 25. Apr, 2020, 14:03

Kebyže mám schému, alebo aspoň fotky zvnútra bední tak by som to možno aj vedel v niektorých si odpojiť. Strata záruky je viacmenej istá, pokiaľ to nie je len schovaný vypínač, alebo nejaký jumper zvnútra (a aj už len otvorenie môže záruku zrušiť). No niektoré môžu byť robené tak, že to nebude ľahké odpojiť a preto by som to chcel pred kúpou vidieť. A takéto review nikto nerobí, ako to vyzerá dnu :D.

Eris standby nemajú (presonus na ich fórach vraví, že len Ceres ich majú lebo to je Consumer rada a tá musí spĺňať nejaké EÚ veci), JBL sa dá vypnúť a Mackie MR sa nikde nepíše, že by to mali.

Teraz som si vlastne uvedomil, že JBL majú Dčkový zosilňovač..
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: Terratec Aureon Space 7.1 | Repro: Mackie CR4 | Headphones: AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: A4Tech B120 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: Gentoo Linux / Windows 7

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11291
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa loleqboleq » So 25. Apr, 2020, 15:50

To, prečo vidíš nejednu zmienku, že LSRka naplnia miestnosť je...dobre, nápoveda, pozri sa na ne a pozri sa na to monštrum okolo výškača - pochopíš, že prečo znejú tak priestorne. No áno, pôvodné LSR305 vyzerali omnoho lepšie, lesklý bol len prstenec okolo basového meniča. Ale aj takto majú ešte štýl a stále sú o galaxiu krajšie ako tento [ur=https://massdrop-s3.imgix.net/product-i ... pr=1&q=70l]abomination[/url].

Pre MR mrkni na recenziu, zvykne spomenúť, keď majú repro sleep
https://www.youtube.com/watch?v=OoujyypH384

Inak, Ande, menšia vrátka do reality - nielen monitory so zosíkmi triedy D šumia, aj ABčka šumia.
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
kayman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Vajnory

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa kayman » So 25. Apr, 2020, 16:40

To ju naplnia v zmysle, že v celej miestnosti ich počuť, alebo pocitovo ju zaplnia? Lebo ja potrebujem aby to hralo takých 40cm od nich, väčšie budú viac po stranách v rohu, takže možno 50cm max. Všade inde je mi to jedno, v podstate ideál by bolo kebyže inde ich ani nepočuť :D.
Ten lak je otrasný.. :) To by som behom jedného dňa mal zo 20 odtlačkov prstíkov od malého :D.

Tú recenziu som už počul/videl. Ale popri práci. Prídu mi tam však riadne obrovské (síce to sú 624 :)).
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: Terratec Aureon Space 7.1 | Repro: Mackie CR4 | Headphones: AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: A4Tech B120 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: Gentoo Linux / Windows 7

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11291
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa loleqboleq » So 25. Apr, 2020, 17:59

Tak potom to už vidím len na F5 a MR524. Inak, ja si stále nedokážem predstaviť tvoju situáciu na stole.
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
kayman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Vajnory

Re: Repro k PC do 200€

Príspevok od užívateľa kayman » Ne 17. Máj, 2020, 21:53

Páči sa :D https://imgur.com/a/faBa2m9
Za CR4 je asi 1cm. Vidím, že som ich posúval za ten čas čo ich mám dozadu lebo mi asi prekážali. Teraz som spravil aj trochu poriadok, tie káble sú preto lebo stále prepájam fiio a zvukovku a o2 so slúchatkovým zosilňovačom v cr4 tak je tam káblov viac aby som nemusel vždy dozadu alebo pod stôl.

Pre Eris a F5 je to 1cm navyše na dĺžku, by sa to stratilo viac menej a ani prebasovania zozadu by som sa nemusel báť. MR534 pridajú 3,6cm a to už nie je zanedbateľné. Buď prídem o svoj komfort, čo už teraz vidím keď som zmeral priestor za CR4, že som ich postupne posúval lebo mi zavadzali. Takže by museli asi tak ako JBL až do rohu, tam kde je O2, E10 a píčko. To pi tam je dobre umiestnené lebo malý tam nedočiahne a nechávam ho bežať niekedy dlho - je prepojené s nabíjačkou a sleduje stav nabíjania/vybíjania. A keďže tú nabíjačku chcem mať poruke a zároveň nechcem ťahať kopu káblov na poličku alebo niekam.
Kebyže kúpim držiak na stenu, tak je repro zarovno lcd monitora a miesta kopu. Aj keď, to už by boli k ušiam tak na 30cm..
O2 dám asi do väčšej krabičky, aby som mal v jednom aj preamp, dal by sa potom položiť na reprák ak by nebol moc vysoký.


EDIT: pozeral som ODAC a iné DAC a vlastne čo je ODAC zač a čo je revB. Tak zmysel kupovať nový ODAC nemá, iba ak by som ho chcel mať priamo v O2 miesto bateriek čo mi netreba. Zatiaľ si vystačím so zvukovkou alebo DACom čo je vo Fiio E10 (škoda, že nemám tú novšiu verziu :) ). O2 už mám a viem si ho upraviť a pridať druhý potenciometer ako preamp pre budúcu náhradu CR4. Maximálne vymením krabičku za väčšiu lebo neviem či sa mi to teraz pomestí. To je investícia pár eur a hodina roboty a bude to hrať stále dobre. Napríklad JBS Labs Atom by som chcel, ale kebyže nie sú US based aspoň.. Poštovné drahé kuriérom plus kuriérovi zaplatiť preclenie a plus DPH a clo. Za tú cenu to nemá zmysel, za 100 dolárov by som premýšľal. No aj tak mi vadí jeden potenciometer pre slúchatká aj preamp. A rozdiel by som vo zvuku nepočul asi.
Teda, počul možno, neviem. Keď som zapojil O2 do line output z fiio e10, nastavil si rovnakú hlasitosť a prepínal slúchatka medzi nimi tak O2 má čistejší zvuk, krajšie basy. Fiio má zvýraznený stred, ale akoby bol niekde za stenou. No ak by som počúval fiio len, po hodine to prestanem vnímať a o týždeň si na O2 možno ani nespomeniem. Takže v tomto u mňa nemá zmysel niečo meniť keď mám O2 doma. A fiio ešte ako DAC poslúži a vymeniť sa dá hocikedy.

EDIT2: nenašiel niekto F5 rozobrané? Ja by som chcel porovnať asi presonus a mackie MR možno. Mi to príde ako keď všetci kedysi kupovali Koss Porty, ale mne vôbec nesedeli, strašne basovali a mám už dlhé roky PX-100 na cesty.

EDIT3: Vyjadrenie z Fluid Audio k autostandby, čiže určite strata záruky:
Yes, it can be disabled, but you need to solder some few components.
EDIT4: Chvíľu som si písal s pánom z Fluid Audio supportu, ak si F5 objednám tak mi pošle inštrukcie ako odpojiť standby alebo ako ho zmeniť na dlhší čas, napríklad 45 minút zvyčajne robia. Len bude treba trochu pájkovania s čím problém nemám. Záruku však asi stratím, aj keď, neviem o tom, že by sa tieto veci nejako kazili, skôr príde už chybný, ale do dvoch (troch u thomanna) si nemyslím, že sa dačo pokazí. Ešte ma nahovára na nové FX50, ale to už je trochu drahšie..

EDIT5: Na drop.com je celkom dobrá ponuka na Topping D10 za 60€ s poštovným, príde síce až o dva mesiace, ale to počká. Bolo by to asi lepšie ako ešte držať E10 pri živote, už je taký.. no.. polepený aby neodpadávala predná stena a tak :D. Dá sa na tom vypínať displej vlastne? A inak, keď si to robím edity, sa rozprávam sám so sebou lebo nikto o tom nevie, že? :(

EDIT_LAST: Repro/monitory mám na 99% vybraté. Ešte uvidím podľa financií či objednám dva páry a jedny potom vrátim, ale skôr nie ako áno. Na nejaké reálne porovnanie nebudem mať asi čas :). Ďakujem všetkým zúčastneným!

EDIT_LAST_+1: Tie MR524 šumia menej ako F5, menej bizúkajú keď je mobil 20cm od nich? Nemajú standby? F5 šumia, ticho, ale podstatne viac ako CR4. CR4 šumeli takto na maximum hlasitosti, pri normálnej to bolo počuť len s uchom na nich. Takisto mobil som počul pár krát za ten čas čo ich mám, F5 už asi 20 krát za deň.. A ten standby je debilina, zapnem počítač, na vstupe je nastavená hlasitosť akú mám bežne večer (tichšie) a nezapnú sa. Nezaregistrujú signál..
Tiež, nebude MR524 vadiť, že jeden bude asi 1cm od steny (jednou strany, nebude rovnobežne s ňou) a druhý v rohu, skoro presne?
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: Terratec Aureon Space 7.1 | Repro: Mackie CR4 | Headphones: AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: A4Tech B120 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: Gentoo Linux / Windows 7

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"