Strana 1 z 1

RAMka 2x8GB DDR3, poraďte

Napísané: St 30. Sep, 2015, 23:31
od užívateľa Brandoo
Zdravím!

zháňam RAMky 16GB DDR3 do 100€,

pozdávajú sa mi tieto https://www.alza.sk/kingston-16gb-kit-d ... 143696.htm

Dosku mám trochu staršiu so Z77 chipsetom ...


Aké sú ešte alternatívy ?

Vďaka za help

Re: RAMka 2x8GB DDR3, poraďte

Napísané: St 30. Sep, 2015, 23:52
od užívateľa spencer
https://www.alza.sk/kingston-16-gb-kit- ... 147843.htm pretaktuješ ich kľudne na 2400MHz aspoň mne sa to s mojou seriou hyper x podarilo . ušetriš nejaký ten peniaz bere ich veľa ľudi . nie je s nimi problém .

Re: RAMka 2x8GB DDR3, poraďte

Napísané: Št 01. Okt, 2015, 02:06
od užívateľa MaxPayne
ber co poradil Spencer,sam ich mam,taktovat som sice neskusal ale poviem ti to takto,predtym som mal starsie hyperx ,ktore som dal z 1600 na 2400 a v praxi som ziadny rozdiel nezbadal,iba ked som skusal benchmark winrar atd tam to ukazalo ako taky rozdiel,ale dolezita je prax v reali pri beznom pouzivani

Re: RAMka 2x8GB DDR3, poraďte

Napísané: Št 01. Okt, 2015, 07:08
od užívateľa Brandoo
Keby boli v čiernom prevedení či bielom ... bolo by to ideálne :) ale čert to ber ...

Dikes :good:

Re: RAMka 2x8GB DDR3, poraďte

Napísané: Št 01. Okt, 2015, 13:27
od užívateľa spencer
Ono rataj aj s tym ze by si mal problem asi aj s chladicmi na procesor nie pod kazdy sa vliezli a tieto nizsie sa mi na milimeter pekne vojdu

Re: RAMka 2x8GB DDR3, poraďte

Napísané: Št 01. Okt, 2015, 14:24
od užívateľa Brandoo
Mám vodníka, teda kľudne by sa vošli aj co majú 5cm na výšku ;)

Zajtra dorazia ... pomaly každá nová hra mi padne lebo málo operačnej pamäte ... pozerám vo vlastnostiach vyťaženosti 7.9 z 8GB a nič iné nemám pustené. Zrejme by bolo zdravé prerobiť OS nanovo čistou inštaláciou nie inováciou na W10 ... no toto je jednoduchšie riešenie :P

Re: RAMka 2x8GB DDR3, poraďte

Napísané: Št 01. Okt, 2015, 14:29
od užívateľa spencer
kokos :D ty budeš mať asi na čase niečo spraviť s tým OS alebo či tam nemáš nejaké havete ktoré pracujú ako bitcoiner . lebo doteraz som mal 4GB ram a stačilo vyšla hra project cars a tu už prestala sranda upgradol som na 8 GB a to si myslím že nebudem dlho nič navyše dávať tak niekde možno bude chyba ale neviem aké hry hrávaš takže možno to je v poriadku . a vodnika som nepostrehol sorry to potom hej

Re: RAMka 2x8GB DDR3, poraďte

Napísané: Št 01. Okt, 2015, 21:46
od užívateľa error7
Brandoo napísal:Mám vodníka, teda kľudne by sa vošli aj co majú 5cm na výšku ;)

Zajtra dorazia ... pomaly každá nová hra mi padne lebo málo operačnej pamäte ... pozerám vo vlastnostiach vyťaženosti 7.9 z 8GB a nič iné nemám pustené. Zrejme by bolo zdravé prerobiť OS nanovo čistou inštaláciou nie inováciou na W10 ... no toto je jednoduchšie riešenie :P
Chlape nieco ti tam neklape tak ako by malo :D

Ja som este u mna nevidel vytazenie nad 5,5GB RAM, zostava v podpise, hry ako dying light, watch dogs, gta v ...

Aj ked nie je od veci teraz kupovat RAM, ceny su dobre :cool: