4k TV ako monitor

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Užívateľov profilový obrázok
lukasko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 858
Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa lukasko » St 16. Dec, 2015, 00:43

takze vec sa ma takto: povodny kabel co som skusal, tak bol TENTO z OKAY ele.. nakoniec to je 1.4, ale nejaka z lepsich, lebo zvladla 4k60Hz ale len 4-2-2, nie 4-4-4... s novym vyslovene v2.0 kablom z alzy uz viem setnut aj 4-4-4 bez toho aby som chytil black screen, ale pomocou vyssie spominaneho obrazkoveho testu chromy, mam posledny riadok nie ostry... takze TV si to degraduje na 4-2-2 aj ked dam output color format na RGB, tak stale rovnaky vysledok... taktiez som skusal len fullHD 60Hz a ani tam sa nezobrazuje 4-4-4, aj ked to v nVidia control panel ide setnut....

nasiel som este jeden 4K obrazok vytvoreny z toho povodneho a ked som si ho dal na fullscreen real size, tak v niekotrych castiaach obrazovky som nemal ten defekt aky robi chroma 4-2-2.... takze asi ani ten kabel z alzy nie je moc kvalita a je tu realna sanca, ze TV podporuje aj 4-4-4... mate niekto 4K60Hz 4-4-4 setup prepojeny HDMI to HDMI kablom? ak ano akym a kde ste ho kupili? (nepoziciate na test :red: )
Naposledy upravil/-a lukasko v St 16. Dec, 2015, 01:10, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD Ryzen 1700 3200@3850 // AC Freezer 64PRO MB: GA-AB350-Gaming RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 HyperX@none Grafika: MSI GTX 970 GAMING 4G 1279/1140@none HDD: SSD 960 EVO NVMe M.2 250GB Samsung 850 EVO 120GB ,Samsung HD154UI 1,5TB Zvuk: Logitech Z-5500 Skrinka:[/color] NZXT S340 + Corsair CX400 Ostatne: Card reader 32in1, Logitech VX Revolution, G940, Sony Dualshock3

for sale: CPU: AMD FX 4100 3600@4300 // AC Freezer 64PRO MB: GA-970A-UD3 RAM: 2*4GB Corsair XMS3 1600MHz CL9@none Zvuk:Audigy4 > Digital I/O Modul Skrinka:Eurocase ML 5412 DVD: Optiarc AD-7203S (LabelFlash), TEAC DV-W516GC

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 9845
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa Andre » St 16. Dec, 2015, 00:55

tak tv je osekane a neda 4:4:4 60Hz
skus zo srandy este 50Hz
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

Užívateľov profilový obrázok
lukasko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 858
Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa lukasko » St 16. Dec, 2015, 01:20

skusal som aj 59Hz aj 50Hz a raz 4-4-4 potom RGB.... stale mam pocit ze to ukazuje obcas rozmazanejsie, inokedy ostrejsie aj ten prechod cervena modra... teraz je to napr po okrajoch pekne ostre ako 4-4-4, ale v strede to chyta tu farebnu rozostrenost.... uz to necham tak, teraz som relativne spokojny, ale ak by niekto prisiel s megakablom co ma overeny ze cez neho tecie 4K60Hz 4-4-4, tak by som ho otestoval a vedel by som urobit def zaver.... pred minutou som cital na eng fore, ze su nejake dva typy HDMI 2.0 kablov :
"Something I read somewhere else is that HDMI 2.0 currently exists in two forms: "Draft" and "Full", and of the two, draft is the one that cannot do 4:4:4 at 4K/60Hz." .. ale to uz mi pride take ako ked polozis vedla seba dve uplne rovnake skatulky so zapalkami... a povies ze jedna je ruska a druha US.... a ze ktore su lepsie?

prava strana v spodnej polovici:
Obrázok

spodok stred:
Obrázok

stred monitora:
Obrázok

lava strana nad stredom:
Obrázok

lavy spodny roh
Obrázok


obrazok ktory som testoval:
Obrázok
CPU: AMD Ryzen 1700 3200@3850 // AC Freezer 64PRO MB: GA-AB350-Gaming RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 HyperX@none Grafika: MSI GTX 970 GAMING 4G 1279/1140@none HDD: SSD 960 EVO NVMe M.2 250GB Samsung 850 EVO 120GB ,Samsung HD154UI 1,5TB Zvuk: Logitech Z-5500 Skrinka:[/color] NZXT S340 + Corsair CX400 Ostatne: Card reader 32in1, Logitech VX Revolution, G940, Sony Dualshock3

for sale: CPU: AMD FX 4100 3600@4300 // AC Freezer 64PRO MB: GA-970A-UD3 RAM: 2*4GB Corsair XMS3 1600MHz CL9@none Zvuk:Audigy4 > Digital I/O Modul Skrinka:Eurocase ML 5412 DVD: Optiarc AD-7203S (LabelFlash), TEAC DV-W516GC

4pepe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 857
Dátum registrácie: Pi 05. Nov, 2010, 10:57
Bydlisko: Dolný Hričov

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa 4pepe » So 19. Dec, 2015, 16:07

ten philips má aký panel? TN, IPS....
moje projektore cca 100"
P1: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=916
P2: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=975
P3: Optoma hd 141
Spoiler: ukázať
Zvuk: receiver onkyo 608 7.2 repro 7.0 predné diy repro 2x130W, center jamo, zadné mission m72 a zadné najzadnejšie jamo
MB: asus Z77-M pro CPU: i5 2500k CPU chladič: noctua NH D14 GPU: EVGA GTX 460 +accelero xtreme plus Ram: kingston ddr3 3x4giga 1333 cl9HDD1: samsung 850 pro 512 HDD2: seagate 3tb HDD3: seagate 4tb ; 32'' lcd IPS AOC CASE: fractal design r3 PSU:super flover golden king KEYBOARD+mouse: logitech wireles set OS: MICROSOFT Windows 7 64 Ultimate

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 9845
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa Andre » So 19. Dec, 2015, 23:02

i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

rafael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 55
Dátum registrácie: St 14. Máj, 2014, 16:23
Bydlisko: Bratislava

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa rafael » Po 28. Dec, 2015, 22:34

geroswen napísal: Dnes bol na amazon.de lightning deal na 40" zahnuty Samsung za 700. Keby posielali na SVK, tak je uz objednany.
Mimo témy, ale amazon.de bez problémov posiela na poštu do Hainburgu, Kittsee, kam len chceš, a zadarmo, tak ak nabudúce bude lightning deal, tak objednávaj.

Užívateľov profilový obrázok
geroswen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1104
Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Bydlisko: Bratislava, Cifer

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa geroswen » St 30. Dec, 2015, 22:58

To znie zaujimavo... Amazon ma teda priamo moznost dorucenia na postu v Rakusku s tym, ze si vyberies zo zoznamu konkretnu postu alebo si musis nejako zistit adresu tej danej pobocky posty? Neviem po nemecky ale zrejme by nebol problem dohovorit sa po anglicky a blizko pri hraniciach mozno aj po slovensky :D

Ked som vracal tu telku, tak som zaplatil 250 dukatov za kuriera ale coskoro budem mat moznost posielat do DE za 12,50, cim by sa vyriesil aj tento problem.

//predchadzajuci prispevok sa necituje - newmi
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m

rafael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 55
Dátum registrácie: St 14. Máj, 2014, 16:23
Bydlisko: Bratislava

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa rafael » Št 31. Dec, 2015, 14:36

Normálne počas kompletovania objednávky ti ponúkne Abholstation. Nepamätám si detailne ako to prebiehalo keď som to dával prvý raz, ale buď ťa to nejak samé naviguje alebo to prinajhoršom zadáš podľa mapy alebo PSČ Hainburgu, Kittsee, čoho chceš. Samozrejme platí to pre veci priamo predávané alebo aspoň posielané amazonom a je tam nejaký spodný limit (tuším 29 evry).

//predchadzajuci prispevok sa necituje - newmi

Užívateľov profilový obrázok
Bird
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2035
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39
Bydlisko: Krušovce (TO)

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa Bird » Pi 01. Jan, 2016, 22:26

Ja som z Amazon.de objednával cez službu http://www.mailboxde.cz/ v podstate to z Amazon objednas na ich adresu v Nemecku, a oni ti poriesa dovoz na SK. Neviem ale ake majú ceny na balík veľkosti telky. Ja si matne spomínam za Kindle som platil par eur
MB Gigabyte B85N Phoenix CPU i5 4590 + Noctua NH-L12 RAM Kingston HyperX Savage 2x8GB GPU MSI GTX 1060 ARMOR 6G SSD Crucial MX100 256GB HDD Segate 500+3000GB PSU Cooler Master G450M Case Lian Li PC-Q28 LCD HP ZR2440w OS Windows 10 NTB MacBook Pro 13 (2016) Smartphone iPhone 7

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10547
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa quicky » Pi 01. Jan, 2016, 22:29

mna mobil vysiel cca 10eur ale do 2dni z nemecka je luxus
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
lukasko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 858
Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa lukasko » Po 18. Jan, 2016, 02:45

od mojho posledneho prispevku sa mi 2x aktualizoval system v TV a uz sa rezim "hra" sam nevypina :-) taktiez nie su problemy so 60Hz a spominany test 4-4-4 je tiez na tom uz lepsie :-)

a pocitovo vnimam, ze sa znizil aj input lag, ale na to by som radsej urobil nejaky test..mate napad ako?

PS: uz je za 439€ aj v alze kto xcete otestovat na 14dni :-) http://televizor.heureka.sk/philips-40p ... Ansi8P8HAQ
CPU: AMD Ryzen 1700 3200@3850 // AC Freezer 64PRO MB: GA-AB350-Gaming RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 HyperX@none Grafika: MSI GTX 970 GAMING 4G 1279/1140@none HDD: SSD 960 EVO NVMe M.2 250GB Samsung 850 EVO 120GB ,Samsung HD154UI 1,5TB Zvuk: Logitech Z-5500 Skrinka:[/color] NZXT S340 + Corsair CX400 Ostatne: Card reader 32in1, Logitech VX Revolution, G940, Sony Dualshock3

for sale: CPU: AMD FX 4100 3600@4300 // AC Freezer 64PRO MB: GA-970A-UD3 RAM: 2*4GB Corsair XMS3 1600MHz CL9@none Zvuk:Audigy4 > Digital I/O Modul Skrinka:Eurocase ML 5412 DVD: Optiarc AD-7203S (LabelFlash), TEAC DV-W516GC

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10547
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa quicky » Po 18. Jan, 2016, 11:06

aj na tom hravas nejake hry? len pre upresnenie sa pytam koli input lagu a celkovo :) nevies odfotit nejake realne foto u teba doma? plochu ,celkovo na stole ako to vyzera a pod? bol by som povdacny,za tych 360e ma to celkom laka :D
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10699
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 18. Jan, 2016, 12:21

https://drive.google.com/file/d/0B9ComM ... sp=sharing

btw, čo motion resolution ? resp. ak máš niekoho ksicht a pohne sa len jemne, stratia sa detaily ?
CASE: CM MC600Pi + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@5GHz + EVGA CLC 280 + BQ! Silent Wings 3 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Crucial Ballistix LT 16GB@3200MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznené v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Sendy Audio Aiva, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6104
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa Leon » Po 18. Jan, 2016, 12:45

vôbec to takto na fotkách nevyzerá ako keby tam bola 40ka :D ale naživo potom tá ozruta :D
.

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: 4k TV ako monitor

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Po 18. Jan, 2016, 14:44

ved my vieme co to mame :)

sluchatka pjekne, zosilovacik pjekny, bednicka pjekna, televizor pjekny, uplne cele f porádočku.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Napísať odpoveď

Návrat na "Nákupná poradňa"