[Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Sub-fórum určené pre komentáre, návrhy, nápady k vytvoreným FAQ/How to témam ...
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12090
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

[Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa Per » Ne 11. Sep, 2011, 23:33

...

Užívateľov profilový obrázok
bugsy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 729
Dátum registrácie: Št 20. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa bugsy » Po 12. Sep, 2011, 09:36

upresnil by som ze upravou napätia GPU a riadenia otacok ventilatora v RBE BSOD nedostanes, a kludne si takto mozes nastavit otacky ventilatora podla svojich potrieb v zavislosti od teploty
BSOD nastane az ked sa pohras s frekvenciami samotnej karty ako aj pri nastaveni limitu frekvencii GPU a RAM

na zvysenie rozsahu limitu v CCC ale dobre posluzi aj uprava registrov

dalsie co by som v tom navode trochu upresnil je to, ze odomknut idu aj niektore 1GB karty, no problem u nich je, ze nemaju dual BIOS a riziko ze po flashnuti karta nenabehne a tym padom potom zlozite spätne nahravanie povodneho BIOSU pomocou nejakej založnej grafickej karty, to sa ale taktiez tyka u 2GB kariet ktoré tiez nemaju dual BIOS, neznamená to ale že odomknúť nepôjdu,
ale vzhladom k dost velkemu riziku si to maloktory uzivatel dovoli, cize statisticke % uspesnosti takych kariet na nete je velmi male
Spoiler: ukázať
Water cooling: EK-Supreme HF, Laing DDC-1T, XSPC Laing DDC Expanzka + TOP, XSPC Triple RX360
MB: ASRock Z370 Taichi CPU: Intel Core i7 8700K @5,0GHz 1,27V RAM: G.Skill Trident Z 2x8GB 3200MHz 16-18-18-38 1T 1,35V VGA: AMD Radeon RX Vega 64 Liquid @1560/1100MHz 0,97V HDD: Samsung 850 PRO 250 GB + Samsung 850 EVO 1TB Power: Super Flower Golden King 550W Case: Fractal Design Define R6 Black TG Monitor: 34" LG 34UM88C @75Hz Keyboards: Microsoft SideWinder X4 Mouse: Logitech G403 Wireless + SteelSeries QcK Mini Gamepad: Microsoft XBOX 360 Wireless Wheel: Logitech G27 Headphones: NuForce uDAC > Fluid Audio F5 / Sennheiser HD 555 @HD 595 mod OS: Windows 10 Pro x64bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12090
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa Per » Po 12. Sep, 2011, 11:01

skusal som aj upravu len voltaze,bsod,je mozne ze to je preto ze som dal cislo 1.137V..myslim si ze ta karta prijme len nasobky 0,025V..
ohladom uprav fanov, je to mozne co pises,ja som pisal skusenost s mojou kartou :red: kazdopadne neradim sa stym nikomu hrat,duplovane ak nemate dualbios..vsetky daslie upravy zvladne lavou zadnou msi afterburner (na mojej karte zial nie :red: )

Užívateľov profilový obrázok
1adad1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2414
Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Bydlisko: Bratislava V - Petržalka

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa 1adad1 » Po 12. Sep, 2011, 18:50

odomknut sa daju aj 1gb karty

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7007
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 12. Sep, 2011, 18:51

ano daju , len s taktovanim pamati bude problem
[......]

Užívateľov profilový obrázok
1adad1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2414
Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Bydlisko: Bratislava V - Petržalka

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa 1adad1 » Po 12. Sep, 2011, 18:54

ale muco napisal
kartu AMD HD 6950 2GB (s 1GB to nepojde ) najlepsie je mat dualbios, pre pripad zleho flashu

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12090
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa Per » Po 12. Sep, 2011, 20:06

OPRAVENE

Užívateľov profilový obrázok
Tomax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 893
Dátum registrácie: Št 08. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa Tomax » Št 13. Okt, 2011, 11:15

mne sa to tiež podarilo našťatie :good: ale určite sa to dá aj vráti späť ak som si nechal ten pôvodný bios?
Spoiler: ukázať
AMD X6 1100T --4GB RAM -- AMD 6950 1GB --

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2884
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa yesper » Št 13. Okt, 2011, 12:11

jasne, ide.

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3479
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: [Diskusia] Unlock 6950 na 6970

Príspevok od užívateľa mohamed » Pi 10. Aug, 2012, 09:01

Este sa spytam. Je lepsie len odomknut shadre alebo tam dat bios z 6970 ?
Spoiler: ukázať

CPU i5 8400 + Noctua NH-D14 [Noctua NF-F12 PWM, Noctua NF-P14r PWM]/thermal grizzly kryonaut MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX970 GAMING 4G @ 1450/8000 RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite 2666 CL16 @ 3066 CL16 SSD WD Blue 3D NAND 250GB, Samsung 850 EVO 250GB HDD ext. WD 1TB SOUND Asus Xonar U5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - 2x Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-S12-800]

GEAR steelseries apex M500 - Cherry MX red, ss rival 310, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries 9H, DXRACER OH/FD01/NR

MB :: MSI B250 PRO-VD :: Intel g4560 @ 3.5GHz + Zalman CNPS10X Optima 2011 RAM :: 2x4GB Crucial Ballistix Sport White 2666MHz@2400MHz 14-16-16-T1 GPU :: Gigabyte GTX650 Ti BOOST 2GB SSD :: LITEON ZETA 128gb HDD :: WD 500gb 2.5 PSU :: seasonic ss-400et-t3 :: SilentiumPC m60w, ss rival 300, roccat taito, zowie celeritas custom (white caps | wasd, esc orange caps), ss 4h

thinkpad e440 - i3 4000m, hd4600, 2x4gb ddr3 1600, crucial m500 240GB , win 8.1 pro x64

Napísať odpoveď

Návrat na "Diskusia k FAQ, How-to?"